področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Barb
Mam jst veze Dule, bom kr Interpol pognala v akcijo, pa da vse tele forumovske dopustnmike nazaj privedejo :wink: :P
Kaj se to pravi tolk časa bit odsoten s Foruma :nono:

A razpišemo še nagrado :?: :idea: :arrow:

Aja sej res, kje pa je ta dpop. :?:
Da nista mogoče z Natašo kam odbluzila :?: tmp,men je pa tole mal sumljivo :?: :ignore:
Uporabniški avatar
 Dule
Barb napisal/-a:Da nista mogoče z Natašo kam odbluzila :?: tmp,men je pa tole mal sumljivo :?: :ignore:

Ma ne, tmp pravi da je varno zakopan.. :lol: ni panike..
Uporabniški avatar
 Dule
Men Matjaž mal zmatran zgleda :wink: . Mogoče je po kakšnem treningu.. :D
Uporabniški avatar
 5rca
ero napisal/-a:uživača - in kaki majici sta izbrala, manekena :D

lepi jaaa, pa rokave sta jima odrezala .... škoda, da se matjaževega "hudička" ne vidi :shock: :wink: :lol: :oops:

DULE ... sej Matjaž dobr zgleda, nooooo ... čist blont je :wink: :wink:
 Nataša
Tako. vsi sam govorite, eni pa se resno skrivamo po grmovju širom slovenije, oboroženi z daljnogledi, napravami za jemanje prstnih odtisov in slednimi psi. akcija je bila uspešna. najdli smo BORA!!! in to ne enega, ampak dva. enga velikega, pa enga mejhnga. oba sta bila opažena v city parku, kjer sta srečala natašo in šla z njo na kavo. več preberite v novi številki nove, lahko pa vam zaupam le to, da se je bor preselil, bil na morju, da trenutno nima interneta, da še vedno teče in da vas vse pogreša. :D
Uporabniški avatar
 gregorb
Nataša napisal/-a:.. lahko pa vam zaupam le to, da se je bor preselil, bil na morju, da trenutno nima interneta, da še vedno teče in da vas vse pogreša. :D

Rešitev je enostavna, superge gor, pa u Cajber caffe na TF, še lažje pa vsako sredo v Kranj na trening, just to keep in touch!
 Nataša
ja, ja, sej pride, pa tud zate je spraševal, pa tud na TF bo spet...kaj ti kr neki težiš zmeri, pol pa te čakam na kokrškem sedlu, se pa doma za pečjo greješ, jest pa že ogrevam glasilke, da bi se drla dejmo gre-ga.

pa še en forumovec je zginu - BOŠTJAN G.
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša napisal/-a:pa še en forumovec je zginu - BOŠTJAN G.

Pa res. Nazadnje smo se menili, da bomo skupaj šli na trening na Grintovec, nato pa ni bilo o Boštjanu nič več ne duha ne sluha :roll:

Mogoče pa je vzel ponudbo "last minute" in odpotoval neznano kam :lol: :P

BTW ali kdo razmišlja odpreti detektivsko agencijo! Na TF bi imeli dosti dela z iskanjem izgubljenih.. 8)
 Nataša
glede na to, da sem hotla bit hotelski detektiv, ko sem bla mejhna...sam če mi kupte eno res dobro lupo!!Slika
Uporabniški avatar
 Barb
Danes se držim bolj v ozadju :cry: :cry:

Sem pa Boru obljubila, da se logiram gor samo zato, da tole napišem.

Me je poklical, pa sva mal počvekala
...ne detajlov ne bom pisala-ker pol se Dule ne bo mogu čez prebit,tko kot pri fotrovem pisanju
...je pa Bor naroču (še men), da naj napišem DA VAS VSE POGREŠA IN VAS LEPO POZDRAVLJA :TF)

p.s.:ni še priključen na net!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA