področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tool
porkapiška.. se zbudim s plavo ritjo..in men nič jasn.
pogledam tle gor.. pa vidim,da me sam brcate :cry: se bom zjoko pa se bom izpisal iz tega foruma :twisted:

ps - oranzni_slon, tenko piskam le, če nasekan brenkam na kitaro in ob tem skušam prepevat kaki komad, ki zahteva konkretno višje oktave petja.sicer pa itak rabim back vocal. se mi pridružiš? :D

aja, pa k mojcej77 bi se blo verjetno fajn skrit pod kiklo, vendar, kot je že dejala, obstajajo anatomski razlogi,da tega ne morm počet :oops: o ti šment.

*tool vzame megafon in se dere za tekajočo druščino Tfja eni komad ob britni spirz.. "somtajmz aj raaaaannn, somtajmz aj haaaajttt.."
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
tool napisal/-a:ps - oranzni_slon, tenko piskam le, če nasekan brenkam na kitaro in ob tem skušam prepevat kaki komad, ki zahteva konkretno višje oktave petja.sicer pa itak rabim back vocal. se mi pridružiš? :D

aja, pa k mojcej77 bi se blo verjetno fajn skrit pod kiklo, vendar, kot je že dejala, obstajajo anatomski razlogi,da tega ne morm počet :oops: o ti šment.

Zgovori, zgovori, zgovori! :!: Sami izgovori. :D Ali sta ze probala, da vesta, ali bi slo ali ne? :?: :) Ne! :!: No, potem pa najprej probat in potem jamrat, da je blo vredu, da bi se kdaj, da sicer mal kriz boli ampak nic ne de. :twisted: :) Ah, ta deca, sam jamrajo, sam da lahko jamrajo. Ze zgodaj zjutraj. :evil: :D

lp, oranzni slon
p.s.: Pojem pa samo takrat, ko hocem ptice odganjat z vrta. ;) :twisted: Sosedje so veseli, ker to pocnem poredko. :)
Uporabniški avatar
 tool
oranzni_slon napisal/-a:Pojem pa samo takrat, ko hocem ptice odganjat z vrta. ;) :twisted: Sosedje so veseli, ker to pocnem poredko. :)
pa ti si moj sanjski back vokal, ki ga še nisem slišal!! 8)

emm da bi se slabih 2m visok dečko skrivo pod kiklco deklce, ki komaj dobro meri čez meter pa pol pa želetko.. hmm vsak izgovor je dober :twisted: ps - kdo je rekel, da sva že probala? kdo je rekel da, še nisva probala? :twisted: ej mojc..a jim čema zdej vse povedat al jim raje pol? :cenz: :rol:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Eh, tool...oni itak že vse vejo...sam ne vejo, da si to ti... :ignore:

m
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
mojcej77 napisal/-a:Eh, tool...oni itak že vse vejo...sam ne vejo, da si to ti... :ignore:

8) Kaj vemo? :shock: Jaz nic ne vem! :!: Mojcej77 ali si nam kaj pozabla povedat, pa ti misli da si nam povedala? :?: Ajaja, ta mladina, tako mlada, pa tako pozabljiva. :D No, sedaj nam lahko poves, tako cisto potihem. ;) :) ...... Spremenili smo se v usesa in poslusamo. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 tool
ja mojcej77, a si jim kej pozabila povedat? :twisted:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Ne, ne...čist nč...samo ne znajo poslušat, pa še pozabljivi so...fijuuu! :roll:

:--

m
 Nataša
Ja, čaki mal, Mojcej, a Tool je TIST????? k smo vsi o njem bral???? :shock:
Uporabniški avatar
 cyc
Misliš UN? Ufa :D
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Ja, čaki mal, Mojcej, a Tool je TIST????? k smo vsi o njem bral???? :shock:

:shock: Nta, a ti si kej brala? 8) Jaz se nic ne spomnim, da bi imel kaksne bralne vaje. :roll: Mogoce mi je pa kam uslo. :oops: (polhne gate PRESS) No, jaz sem se vedno v polozaju 'veliko uho' pa cakam najnovejse novice. 8) Mojcej, ne razocaraj me. :twisted:

lp, oranzni slon
 Lučko
tool napisal/-a:Počitek je najpomembnejši del treninga za tek.

oranzni_slon napisal/-a:Alo, mars na 'ples'!
p.s.: Lucko, Mojcej77 ali sem ga zadosti kregal ali je se treba?

Velecenjeni šefe sralcev Slonček :cast:
Glede na to, da se je po mojem postu, ko sem tool-a steral laufat, on še prvošu zgornji stavek (njegov citat) :evil: mislim, da je v tvoji velecenjeni besedi "marš" premau š-jev :arrow: Maaaršššššššššššššššš laufat, bi blo bolj. :twisted: Nisi mu dober podkuru :nono:

Kva pa kaku boš pa na tole ukrepu :?: :evil:

tool napisal/-a:"somtajmz aj raaaaannn, somtajmz aj haaaajttt.."

Komaaaaaaaaa :cry: , on (pa skor je moj gene) bi včas mal laufu, včas (večkrat) bi se pa skrivu :evil:
A sm ti reku, da je blo prmal š-jev, še kr mu grejo neumnost po glav :roll:
PS
Tale primer s tool-om, bom pa Tjaš prepustu :--
Uporabniški avatar
 tool
mojcej77 ojej.. zapletaš naju :oops: :? :oops: še men ni jasno? a da sm jz "the one"? :oops: :oops: :oops: :oops: ..nič ne vem o tem.

ata lučko, ni straha :D očitno nisem dobil vzdevka "norčavi" kar tako.. ampak, če se kej trdno odločim narest, pole to nardim. in odločo sn se laufat. torej se bo tut to zgodil.. slej ko prej ;) pač odvisno, kako časovno pojmujete frazo "kmalu".

lep deževen dan še naprej, p.
Uporabniški avatar
 tool
ps - kdo pa je Tjaša? boogie-man? :shock:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Zapletu? kdo je kej zapletu?...napletu? :shock:
"the one"? ker, kdo?...jst nč ne vem...čiiiiist nč, res, res.... :oops:

m

pssssssst:(ej...tool....dej tih bot, no....pšššššššt!!!....drgač boš mel še kej druzga plavga, ne sam rit!!!) :shock:
 Lučko
tool napisal/-a:ps - kdo pa je Tjaša? boogie-man? :shock:

Ojejejejejej, jo boš že spoznou :ignore: . Naj..u si ga tool :mrgreen: :--
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA