področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša napisal/-a:Naštevajte naprej. Pravilo: morajo biti čimkrajše, z njimi ničesar ne povemo, obenem pa nosijo gromozanski semantični naboj :shock:

:P :P :P
V originalu naj bi ta stavek pomenil mašilo tišine, ne govora. In v uporabi, po možnosti v odročnejših krajih pri starejši populaciji (=pri babici na deželi).

Primer: vodoinštalater pol ure molče šraufa, se nato obrne k tebi in dje: "Sej pravm, tko je to, ja!" Nato se obrne nazaj in še pol ure šraufa v tišini.

Mašila:
* Kola mamo, ne.... sam dab' huj ne blo...
* Kole je... za tok gnarja...
* Drgač pa... (dolga pavza)
* Eh, kaj čmo.... bo že nekak...

Medmeti:
* Posluš ti m'ne.
* Tram tram tram.

Vzkliki začudenja:
* Maaašina!?
* A *dej* ga srat!?
Uporabniški avatar
 matejka
- "A dej ga lom..."

Matr, tole bi blo fajn zbrat in izdat kot priročnik...ki bi ga dobil vsak član...in na prvem snidenju dobil izpitna vprašanja, he he...za vsako narobe pa iz gajžlo po rit.

čao! En dober dan vsem!
 Matrix
- Jap;
-Jo, ti!
- Buhvej!
- Zihr d'
- Maaahhh!
- Smola
- Mat vola!
- Pišuka, Poldi (iz Hrabrega Miška)
- Načeloma....

Se opravičujem, če sem kaj ponovila. Samo se še nisem začela učiti za izpit, ki ga je Matejka predlagala. Bom pa hiter začela, ker se preveč gajžle bojim! :shock:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Matrix napisal/-a:...... Samo se še nisem začela učiti za izpit, ki ga je Matejka predlagala. Bom pa hiter začela, ker se preveč gajžle bojim! :shock:

Matrix,
ti se naslednjih 10 dni čimveč uči, v prostem času tudi malo požuriraj, predvsem pa čimmanj treniraj tek,......da me ne boš preveč "ganjala" v Štanjelu :wink:
 Matrix
Nč se bat, Vlajko, ni šans, da se v 10 dneh tolk natrenitram, da bi te gnala. Se te bom rajš pod roko prijela, pa se na tebe šlepala čez tist klanec, ki nas menda čaka! Pol ti bo pa žal, da me nisi gnal trenirat, da bi jaz tebe vlekla :lol:

Še ene sem se spomnla:

- Matr škorn (ta je čist knapovksa)
Uporabniški avatar
 pegaz
Bor, tale je sam zate! Mi je še topel prišel v roke:

"Ja, takla mamo... takula se dajemo..."
Uporabniški avatar
 runner
skratka

pol pa veš da si ga na*bal ker bo doooolgo

:-(
Uporabniški avatar