področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Bor
......ampak morte priznat, da imata določene stvari prav :D .........
......najbolj moti dejstvo, da jih ne poznamo......... :bum:
......predlagam obema, da prideta na PETEK DAN ZA METEK 2....... :clap:
......(OB PIVU IN HORSU JE VSE LAŽJE PRESS)........ :toast:

PS: he he
Uporabniški avatar
 runner
Bad vibra ... bad vibra ...
:-(
EJECT, EJECT ... EJECT !!!

:-)
 Nataša
Bor napisal/-a:......najbolj moti dejstvo, da jih ne poznamo.........

Evo, Bor alias George Clooney alias Mirovnik :lol:

ampak je res. če nekdo kritizira in pametuje iz anonimnosti, (vsaj mene) zmoti zato, ker je vsak od nas po svoje razkril veliko sebe na tem forumu in tudi to zahteva nekaj poguma, ko odkrito napišeš, da nečesa ne zmoreš, ne veš, ne znaš...in prosiš za nasvet, pohvališ sebe in druge, poveš kaj o sebi...

ne pa bamf na forum in bamf po nekaterih, ki so tukaj že kar nekaj časa in bamf po nekaterih, ki jih zelo spoštujemo in bamf po drugih, ki jih mogoče ne spoštujemo toliko, jih pa imamo po svoje radi in so hočeš-nočeš del foruma ravno s svojo posebnostjo. Laufar oz. hribovc oz. podobni, če ti ni všeč, ne bereš teh posebnežev, pa je. In če si dovolj pronicljiv, kaj kmalu ugotoviš, da je prerekanjem s posebneži, ki živijo v svojih filmih in v osnovi nikomur nič nočejo, izgubljanje energije.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
laufar napisal/-a:Vaše žaljivke mi sicer ne sežejo do srca, pa vendar:

-Ali je provokacija, če omeniš, da se en vaš spoštovan član ne obnaša ravno gentlmensko na tekaški progi?
-Ali je provokacija, če pokritiziraš demonstartorje teka ker v svojo sredino niso sprejeli nobenega bivšega tekmovalca že več kot 20 let (razen menda 2 ali 3 iz Olimpije Lj.) Slučajno? Niti slučajno!
-Ali je provokacija, če si mnenja, da nekdo pretirava s pisanjem o treningu enega rekreativca? itd, itd!

Fotr, brez zamere, ampak deluješ mi kot star udbovec, ki išče notranje in zunanje sovražnike, če jih pa ni, jih pa naredi! Hribovca mogoče poznam, mogoče pa ne, niti slučajno pa nisva kovala kakšne zarote, ima pač na določene stvari enake poglede, pa kaj! Trapastega pisanja tomazazupancica, koliko je kdo osvojil kolajn ipd pa itak nima smisla komentirat!

Če ima pa kdo kakšno željo za kakšno uro učenja teka (klasika!?), ali pa nasvet za mazanje smuči, sem na voljo, kontaktira naj me na ZS, pa se bomo zmenili, ni problema, seveda zastonj, rad pomagam, če le lahko.

LP, pa ne nervrajte se brez veze!

Ja izgleda kot je omenila Nataša, da je pametno samo tisto, kar ti napišeš.Vse ostalo pa so običajne smeti.
Jaz popolnoma nič ne oporekam tvojim sposobnostim.Samo dejansko so potrebna dejstva in dejanja ne pa samo besede.Bodi odkrit in se odkrij.
Kot sem omenil mogoče nikoli ne bom dosegel nivo kakega svetovnega maratonca.Ampak se trudim po svojih najboljših močeh, da iztisnem iz sebe tiste atome moči in voljo, ki jo imam.
S tem pa upam, da lahko pomagam tudi komu drugemu, ki bi se rad začel ukvarjati s tekom.
Meni je popolnoma vseeno ali se nekdo ukvarja z tekom na smučeh, ali suhim tekom.Bistvo je da se miga in toliko udejstvuje kolikor mu pač dopušča čas in zmožnosti.Marsikateri šport meni mogoče ni všeč, ampak zato ne mečem na druge ljudi smeti po domače rečeno in jih obtožujem in zavračam.Ne želim jim samo vse najboljše.Vesel sem vsakega njihovega napredka, ki ga dosežejo pri sebi.In drobec izkušenj, ki jih dosežejo pri tem upam, da jih bojo delili z nami.Če pa ne, pa tudi prav.
Je pa tako sto ljudi, sto čudes bi dejali ljudje.
Vem da ne morem biti vsem ljudem všeč, in kak tudi meni ni všeč tako po karakterju.Ampak zaradi tega ga nič ne zavračam dokler mene ne obrekuje ali kaj podobnega.Naj živi svoje življenje, jaz bom pa svojega.
NATAŠA je lepo napisala, da smo tu zato da se družimo, če je komu prav ali pa ne.Če pa kateremu ni, naj pa samo bere pa je stvar rešena.
Ljudem je treba dati volje do vsake oblike športa, ne pa jim ga jemati.
Pa naj bo to vrhunski šport, ali vsakdanji rekreativni nevrhunski šport.
Za mene so pomembni pozitivni ljudje ne pa negativci.Vem, da tudi taki obstajajo, kaj morem tako pač je.Na tem svetu so dobri ljudje in so slabi.
Jaz pa napišem, kolikor se meni zljubi in imam voljo.
Pol pa če je komu všeč ali ni.Če komu ni pa ne prebere, pa je stvar rešena.
Najbolj sem vesel, če komu dam s tem pisanjem ali pa kakim nasvetom, ki ga prepišem iz kake literature dam novo idejo in nov zagon v naslednjem dnevu.
Lepo se imejte in bodite v cvetju!
ČAO!
Uporabniški avatar
 5rca
tomaz.zupancic napisal/-a:Jaz pa napišem, kolikor se meni zljubi in imam voljo.
Pol pa če je komu všeč ali ni.Če komu ni pa ne prebere, pa je stvar rešena.

ti kar piši še naprej, po svoje ... ne oziraj se preveč na raznorazne pripombe :wink: o.k. :?:

lep dan!
P.
Uporabniški avatar
 pegaz
tomaz.zupancic napisal/-a:Najbolj sem vesel, če komu dam s tem pisanjem ali pa kakim nasvetom, ki ga prepišem iz kake literature dam novo idejo in nov zagon v naslednjem dnevu.

Tomaž, ostani tak, kot si, takega te imamo radi!
LL, Pegaz :)
 laufar
Gledam kele na vrh gor, a so nas to Kekci s Kosova napadl, al kva? :shock:KoSoVaHackersGroup? Kva zej to pomen?
Uporabniški avatar
 Vlajko
No, pa smo ga s skupnimi močmi končno odkrili, še tega tretjega ... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

PS:
:D :D :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA