področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Ali naj Aleš zamenja rudarski avatar?

DA
13
46%
NE
15
54%
 Nataša
5rca napisal/-a:men je pa na tejle slikci ušeč ... poglej levo :wink: :lol:

men pa tuki :lol:
Uporabniški avatar
 5rca
ja, dejmo bit vsi Aleš :)
Uporabniški avatar
 ales
Vi se kr norca delajte..če se prav spomnim, sem včeraj že eni omenil, da ko bo pa xx glasov za zamenjavo..bom pa premislil! Ne le da ni dovolj glasov, še razmerje sploh ni v prid menjavi..pa po pravici povedano sploh še nisem uporabil mojega vpliva niti v domačih vrstah(Alenka, Matej,..) Aja, zdaj šele razumem, tist pravi avatar si bo treba omislit..
Uporabniški avatar
 5rca
jest se nam več norca delala ... mn pa tut ne :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Nataša napisal/-a:
Bigfrik, pa ta tvoj maček je tud nekam preveč agresiven za na ta forum.
A je zdej v redu,al mas mogoce se kake zelje? :roll:
 Nataša
bigfrik napisal/-a:
Nataša napisal/-a:
Bigfrik, pa ta tvoj maček je tud nekam preveč agresiven za na ta forum.
A je zdej v redu,al mas mogoce se kake zelje? :roll:

no ja, zaenkrat nej ti bo , ne bom še razpisala glasovanja za tvoj avatar :wink: :roll:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ufffff....,sem si kar oddahnu..... :lol: :lol: :lol:
 dpop
Krčen matiček (porka putana po domače)... cela štala s tole
sličico oz sličicami...

In to vse samo zato ker MINISTRSTVO nima nobenega dela...

1589 Darko

P.S. Najbolje da sprožimo ustavni spor zaradi Aleševega atarja
(Afera Aleševega Avatarja... 3A) :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
dpop napisal/-a:.... :P .....
(Afera Aleševega Avatarja... 3A) :wink:

E, moj popicu tam pri ...SPLOH! si ga pa fejst biksnu. Se SPLJOH! prav napise, :P da bos za drugic vedel in ne bos vec ali boh ne daj manj bljuzil :!:

lp, oranzni slon
 Nataša
Ko se že glih oglašaš, oranžni slon, opažam, da imaš tudi ti nekam znucan avatar...revolucije so mimo, si ne bi počasi omislil kaj bolj korporativnega, sredinskega, mehko agresivnega? :wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:Ko se že glih oglašaš, oranžni slon, opažam, da imaš tudi ti nekam znucan avatar...revolucije so mimo, si ne bi počasi omislil kaj bolj korporativnega, sredinskega, mehko agresivnega? :wink:

:?: Kuga :?: Revolucije pac niso mimo :!: Mogoce pri vas na ministrstvu spite spanje 'pravicnika', ampak kruta realnost je pac drugacna :!: :P :twisted: Revolucije, udari desnicarjev, podtalno delovanje levih in desnih, ogenj, kri in solze so vsakodnevni opravki. :) :D Skratka, draga Ministrica, ne pozabit, kdo se je udarnisko selil v Ljubljano. :) :P :twisted: In kaksne udare je izvajal ob tem. ;) :) :D :P
Srecno!

lp, oranzni slon

p.s.:Na kratko: "e, nedam ti slicicu svoju!" :) :twisted:
 dpop
p.s.:Na kratko: "e, nedam ti slicicu svoju!" :) :twisted:[/quote]

E, slonćiću moj naranćasti... neće ona slićicu... ona bi
nešto "KONKRETNO"... nešto revolucionarno... nešto UDARNO :wink:

1592 Darko

P.S. No, kakšno je sedaj stanje... Aleš menja slikco ali ne???? 8)
 Nataša
dpop napisal/-a:No, kakšno je sedaj stanje... Aleš menja slikco ali ne???? 8)

stanje je milo rečeno nikakvo :? individuum je podkupil devet drugih individuumov, ki so glasovali proti, trenutno pa jih ne moremo locirati, da bi jih zmetali v fojbe. skratka, cela štala, rudar pa še kar suvereno bluzi o analizah, skeniranju TF in mesnih produktih.

potrebni bodo strožji ukrepi (soljata in voda cel mesec PRESS).
Uporabniški avatar
 ales
Uf Nataška, težka bo! Mesec preobrazbe, strožjih ukrepov meni ne pride do živega! Kje so že trojke, ko sem spil zadnje pivo - zgleda nam je doma prilagajanje na strožje ukrepe že zapisano v genih..

Gorenjc kukr sem, sem se zdajle spomnil..deset mailov odprem na yahooju, deset nikov se zmislim in evo prednosti brez domače prisile in zapravljenega tolarja..

saj bi razmišljal o novem avatarju pa mi čist nč pametnega ne pride na misel..do slik rudarjev je na netu tko težko pridt!

Mogoče tale psihadelična slikca?

Slika
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:Ko se že glih oglašaš, oranžni slon, opažam, da imaš tudi ti nekam znucan avatar...revolucije so mimo, si ne bi počasi omislil kaj bolj korporativnega, sredinskega, mehko agresivnega? :wink:

OGLAS

NAJBOLJŠEMU PONUDNIKU ODDAVA Z MARIOM 30 DNEVNO PRAVICO DO UPORABE MARIOVE SLIKE ZA AVATAR!

Mario je prijazen muc, bele barve z nesorazmernimi pisanimi lisami in z globokim pogledom. Kadar ne spi, tako kot zdaj, si želi biti slaven. Je mehko agresiven do mišk in letečih živali (skoraj nikoli jih ne zmuči do konca), lahko birekli tudi, da je sredinski, saj je doživel operacijo, čeprav navzven še vedno ostaja pravi MAČKON, korporativen pa itak je!

Ponudbe sprejemava do takrat, ko pride najboljša. :)

Ogledi možni tu: http://www.tekaskiforum.net/galerija/di ... 5&pos=-791

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA