področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Sladoled naj bo danes pojeden...

v solo varianti Muti
Brez glasov
0%
v duo varianti Muti in Joli
1
13%
v plural varianti kdor pride ta ...khm... poje sladoled
7
88%
 Nataša
glasujem:
- četrtek
- popoldne
- čolnarna (kje je to??? :shock: )
Uporabniški avatar
 Manika
Barb napisal/-a:p.s.:Čolnarna zopet obratuje :P ,pa količino kepic so tud povečal :arrow: prverjeno :D (se lahko skrijejo pred Asom) :roll:

Tole je pa čisto res :) . Mmmmm :wink: !
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:- čolnarna (kje je to??? :shock: )

A ti men tko mal :evil:
V Tivoliju pri ribniku :roll: :arrow: zato,ker tista,ki bo pojedla manj kepic,bo pol direkt v ribnik med želvice letela :P
 Nataša
Barb napisal/-a:
Nataša napisal/-a:- čolnarna (kje je to??? :shock: )

A ti men tko mal :evil:
V Tivoliju pri ribniku :roll: :arrow: zato,ker tista,ki bo pojedla manj kepic,bo pol direkt v ribnik med želvice letela :P

kako nej vem? jest ne biti iz velikega mesta, jast iz vasi. vilidž. no know. :roll:
Uporabniški avatar
 pegaz
Pupe, mer!

Nuben nau u ribnik letel, ker je pre-po-ve-da-no!
Sploh pa plašit želvji živelj ni najbolj zdravo. Se lahko izkaže, da so mutant nindza sneping turtlz in te kam ugriznejo. Jaik! :)

Jest sm za. Čolnarna je kr uredu, pol se gremo še lahk po travnikih lovit.

LepO poLetJe, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Staša
Se bom tudi jaz potrudila priti, bi pa raje videla bolj popoldne, in meni center Ljubljane bolj privlači, ampak... bo tudi čolnarna OK.

Upam, da bom bolje, danes sem raztresena in žalostna in zmedena in občutljiva in sama sebi grem na živce:( ni pomagala niti čokolada.. :(
Uporabniški avatar
 Vlajko
Škoda, ker je ravno četrtek, pa moja zavezanost Brdu, ker še mene mika ta vaš sljadoljed.... :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Pa dej no, Vlajc, naredi izjemo!! Kaj bo eno Brdo, že na pikniku te ni bilo! Nasploh te zadnje čase ni... :roll: :wink:

A rečemo 16 58 na Prešercu, pa se sprehodimo, (če se nam bo dalo)..
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Staša napisal/-a:Pa dej no, Vlajc, naredi izjemo!! Kaj bo eno Brdo, že na pikniku te ni bilo! Nasploh te zadnje čase ni... :roll: :wink:

A rečemo 16 58 na Prešercu, pa se sprehodimo, (če se nam bo dalo)..

Laško bi dejal: "ZVESTOBA DO BRDA!" :lol: :lol: :lol: :wink:
Vlajko pa kaj čem reč, odločitev je na tvoji strani, če ne bo kakih nepredvidljivosti v četrtek popoldne skoraj 100% pridem na recim cirka 2krogca enga izzi enga pa brrrrrrrrrrrr---------------- :wink: !
Vlajko grema pod magično mejo :lol: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 simi
po 5 min brskanja za 'sladoledom'.. eureka, zgleda da je prezgodaj za sladko :shock:

pridem kamor bo ministrstvo odločilo, pa upam da bo akademskih (beri uradniških) 15 dovoljenih.

se vidimo!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:.... Nasploh te zadnje čase ni... :roll: :wink: ...

Kako da ne! Saj sem bil v tvojem kraju dva tedna nazaj. :D
Sicer sem pa vsak dan v Ljubljani in se lahko večkrat zmenimo za sladoled ali kofi. :wink:
 Nataša
simi napisal/-a:pridem kamor bo ministrstvo odločilo, pa upam da bo akademskih (beri uradniških) 15 dovoljenih.

ne bo! kakšna anarhija je zdej to?? :roll: ako se kaže u 5, onda je to u 5! (ko to tamo pjeva PRESS) :wink:

red mora bit, je reku že Dolfi. "Pa še prou je mel", doda pa moj fotr.
Uporabniški avatar
 Barb
Ministrstvo torej odreja:

SLADOLED, v četrtek, 7.7.2005 ob 17h v Čolnarni

Dobrodošli vsi, ki radi ližete :D :arrow: sladoled seveda :evil:
Uporabniški avatar
 Manika
Najbrž pridem tud jaz na en čvek :) !
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Morebiti pridem tudi jest.
Babnice, pripravite raporte o seksualnih in političnih škandalih v vrstah TF-ja.
Tolk časa sem bil out, da nič ne vem.
Ja, vem, da me je Nta prevarala.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA