mojcej77 napisal/-a:Ne gre pozabiti na nestrpnost, ki očitno že razpira svoja krila.
Čemu?
...se sprašujem.
Moram rečt, da je tale forum eden zadnjih, kjer bi kaj takega pričakovala.
Še malo, pa se bo tek zreduciral na štetje kilometrov.
Verjamem, da se ne strinjamo v vsem.
Všeč mi je, da smo si različni.
In kakor sem razumela, je šlo za povabilo.
Povabilo lahko prijazno, skromno in diskretno tudi odkloniš iz kateregakoli razloga.
lp,
m
V tej smeri pa se s teboj mojcej77 popolnoma strinjam.
Nestrpnost je največja podlost, kar jih je.
Sam sicer priznam da ne molim, čeprav sem obredel vse tiste ceremonije!
Ampak nekje morajo biti meje postavljene, kajne!
Ne mislim pa pogrevati kakih stvari, ker je to popolnoma nesmiselno!
Kakor je Lučko dejal tukaj smo zato, da tečemo da spoznavamo nove ljudi, da se bodrimo v dobrem in slabem.V tem primeru je Tomaž Humar pač človek na katerega smo lahko tudi ponosni, in je prav da se zavzemamo vsi da se stvar reši.
Ravno tako je prav da delimo pozitivne misli za vse ljudi, ki so doživeli toliko gorja med raznimi napadi in podobno.
Če je pač ena določena stvar medijsko podprta je pač podprta.Saj se rešuje človeško življenje mar ne?
Ne delajo iz tega nevem kakšnega komercialnega efekta.
Valjda ne kupčkajo s smrtjo!
Lepo je prebrati pozitivne misli, spodbude pa naj bodo izražene tako ali tako!
Slovenska značilnost je pa sploh ta velika nestrpnost do vsega mogočega, kar se ljudje spomnijo!
Nekako bi se dotaknil načela, ki ga upoštevajo tudi Srbi:"Ne diraj lava dok spava!"Tega set tudi jaz držim.Vsak naj živi tako življenje kot mu paše.
Če pa mu kaka stvar ni všeč pa naj obrne na drugo valovno dolžino sebi bolj primerno.Ravno tako, kot če nekomu niso všeč tekaški prispevki, pa naj gre na drug forum, a je tako ali ni tako?
Skratka tukaj naj se dogaja pozitiva, in ne negativizem!
Športno gibanje in skratka ves način rekreacije, ali bolj resnega tekmovanja.
Imejmo se lepo, življenje je kratko kot sto mater!
ČAO!
TOMAŽ ZUPANČIČ
...danes je tvoj dan, izbira je tvoja...
http://www.adolimpik.com/