Dragi moji,
Bliža se novoletna žurka "TF ob letu osorej", in čas, da pregledamo, kdo se je izkazal in za naš Forum naredil kaj koristnega. Predvsem gre za trud pri organizaciji raznih prostovoljnih aktivnosti. Čeprav te ne prinašajo kolajn in pokalov, in je zanje treba žrtvovati precej časa in včasih tudi denarja, so vseeno ključne za delovanje prostovoljne skupnosti, kot je naš TF.
Vsak, ki se je v letu 2007 posebno izkazal pri
prostovoljni organizaciji vsaj enega dogodka na TF, bo po presoji Heraldične Komisije TF prejel
plemiški naslov TF. Če ga že ima, bo prejel višjega. Na ta način počastimo najzaslužnejše in se jim zahvalimo za trud in dobro voljo.
Zato vas vse pozivam, da mi sporočite nicke Forumcev, ki po vašem mnenju zaslužijo to čast. Aktivnosti, ki organizatorju tipično prinašajo naslov, so organizacije npr.:
- zbiranja skupinskih prijav za večji tek (še posebej, če pobira prijavnino!)
- skupinskega prevoza
- analize po večji prireditvi (tradicionalni treningi, kot sta Golada ali Krožnik, ne štejejo)
- piknika, večje zabave, športnega dne ali teka TF
- okrepčevalnic na večjem teku
...
Samo veliko število objav, število zmag/uvrstitev na tekmah ali prijaznost/strokovnost pri odgovorih na forumu ne šteje za naslov.
Nominacija naj vsebuje naslednje elemente (copy-paste):
---
Nominiram naslednjega Forumca za Plemiški naslov TF:
Nick:
Razlog:
---
Da ne bo nepotrebnih zapletov, vas prosim, da mi nominacijo pošljete na ZS. Novopečene plemiče TF bo razglasila Heraldična Komisija na Novoletnem srečanju TF.
Hvala za pomoč in kmalu na svidenje!
Predsednik Heraldične Komisije TF
Nadvojvoda J. Pegaz

Lep let, Pegaz

Ahhh, I feel very Goladic today!