področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Filipid
Staša napisal/-a:BARB, tiramusu je naravnost fantastičen!!! :laola

(sem dobila eno porcijo danes na delovno mesto).

Samo toliko... ne morem velik povedat, ker imam polna usta... :oops:

A vidve pa tole kr takole :twisted: , to pa ne bo šlo :nono: , bo razvoj okolja preveč trpu :roll: .
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a:(sem dobila eno porcijo danes na delovno mesto).

A kje je pa druga porcija se pa nisi vprašala :P :?: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Ja, sem se. Sem se vprašala, kako je lahko tak lonček tako pravilno napolnjen samo do polovice in sem se vprašala tudi, kdo je še bil deležen tiramisuja od barb. Sem se prepustila domišliji...
No, dej povej!
Uporabniški avatar
 Barb
Hhhhhmmmmmm :roll: :roll:
Kdo že :roll: :!: :!: Ne spomnem se
Sam vem staša,da sem v drugo polovico vmešala še neke čudežne substance, ki pa naj bi sicer začele delovati šele čež čas, učinek pa lahko da bo viden,ali pa tudi ne :shock:
Uporabniški avatar
 Barb
Uuuuu, drugač sem pa jaz mal vesela danes,....
Zdravnica je namreč dala zeleno luč, da lhako drug teden začnem s tekom navkreber-seveda POČASI.
Še je upanje za nas.
Pazite se me zdaj,ko se vrenm vsa polna energije :twisted: :P
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Barb napisal/-a:Pazite se me zdaj,ko se vrenm vsa polna energije :twisted: :P

Ampak, res POCASI! :) Mah, sej vem kako je to, kot da govorim gluhim. :twisted:

lp, oranzni slon

p.s.: :D Na, pa je sla nasa cukrpekrca v penzion. 8)
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:Velja :!:
Bova določila datum.

Ali imaš v torek kakšen namen teči po Rožniku? Ali pa če se v sredo pridružiš Poletovi ekipi v Tivoliju, samo nekaj pravijo, da bo dež?
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:Ali pa če se v sredo pridružiš Poletovi ekipi v Tivoliju, samo nekaj pravijo, da bo dež?

Malo prej sem razmišljala o tem, da bi se vam pridružila in bi hkrati lahko s tem midva tuid opravila najin dogovor.
Dež?Eeeeee,ne bo :twisted: :twisted: Kakšen imate pa tempo?Koliko pa tečete?
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...Malo prej sem razmišljala o tem, da bi se vam pridružila in bi hkrati lahko s tem midva tudi opravila najin dogovor...Kakšen imate pa tempo? Koliko pa tečete?

Prejšnjo sredo sva z Maniko tekla eno uro in okoli 10 km. Mislim, da bo tudi to sredo nekaj podobnega. Vmes je še malo razgibavanja. Koliko pa ti lahko tečeš, je 10 km ali 1 ura preveč ali premalo zate?
Uporabniški avatar
 Barb
Hm ne vem.
Včeraj sem sicer tekla na Šmarno.
Danes počivam,kar se tiče teka.
Lahko se zmenimo za 10km, v kolikor pa bi me zvilo, pa lahko še vedno odneham.Rožnik tako ali tako poznam in bi znala priti potem sama nazaj v cilj.

Vabljeni tudi vsi ostali da se nama pridružite na tako imenovanem "Teku Barbinega ponovnega začetka. , a ne Fotr :?: :arrow:
Uporabniški avatar
 Fotr
Barb napisal/-a:...Vabljeni tudi vsi ostali da se nama pridružite na tako imenovanem "Teku Barbinega ponovnega začetka. , a ne Fotr :?: :arrow:

Prav gotovo, to je za proslavit, Šiškarice ponavadi pridejo, z Andrejo sva enkrat odtekla en fini tek, podobno kot zadnjič z Maniko. Več nas bo, bolj slavnosten bo ponovni Barbin začetek. Barb si to zasluži! :evil:
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a: Barb si to zasluži! :evil:

Fotr hvala.
Torej,tek bo v sredo v Tivoliju ob :?:
Uporabniški avatar
 Manika
Barb napisal/-a:
Fotr napisal/-a: Barb si to zasluži! :evil:

Fotr hvala.
Torej,tek bo v sredo v Tivoliju ob :?:

Barb, ob sredah se dobivamo ob 18.00. Ampak je res dež napovedan :evil:
No, upam, da se vidimo. Fotr bo pa tokrat presegel svoj maksimalen pulz :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Manika napisal/-a:...No, upam, da se vidimo. Fotr bo pa tokrat presegel svoj maksimalen pulz :wink:

To bo šele pravi trening v anaerobnem področju 100% Vo2max, ampak v taki družbi srce bije hitreje tudi zaradi lepega spremstva. Se vidimo v sredo, me ne briga ali bo dež ali prekle ali toča ali babje pšeno, za še en tak tek z Maniko in za začetek ponovnega Barbinega teka , reskiram vse, še tiramisuju se odpovem! :cry: :cry:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 24

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA