področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
uuu, sej res, sem pozabila na to :roll:
hm, me pa firbec matra, Primus, kaj je ostal na jeziku... :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Nataša napisal/-a:
sicer pa - čakamo na poročilo z Dugmetov.... :roll:

ful noro dobr. koncerta se ne da ubesedit, ker smo bili mal "zamaknjeni"! Pet ur čakanja je minilo kot bi mignil, saj je bil stadion poln in že samo opazovati ostale ob žuljenju pivca je bila prijetna aktivnost! Vsi glavni komadi, vsi trije pevci, z alenko sva nekoli bolj občudovali predvsem zadnjega - bebeka! Cel koncert evforičen, ob zadnji rundi in glavnih uspešnicah Ružica si bila, Lipe cvatu, Djurdevdan... čista zamaknjenost šestdesettisočglave množice v en glas, končali so pa z Ajdemo u planine... Danes sem malce hripava. Drugič edino bi izbrala tribuno, saj mene na takih koncertih predvsem trese, ko gledam množico.
Skratka, vredno ogleda in prisluha!!

O obkoncertnih dogodkih pa tudi precej smeha, predvsem na račun Matevževega brata Jošta, ki je dostojno zastopal familijo in smo se mu nasmejali do solz!!! :lol: :lol: :lol:

Kar neverjetna komedija pa z našim organizatorjem, ki nam je pred koncertom grozil, da ne bomo nikogar čakali in naj bomo v eni uri pri avtobusu, nakar njega ni in ni bilo, ko ga je FBI po uri in pol čakanja le izbrskal, se je izkazalo, da je šel v drug bus in je bil že tik pred Ljubljano!!! Je mal preveč spil, pa se je pač zmotil fant. :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:....smo bili mal "zamaknjeni".....

A je to mal reklame za Droga Portorož? (Samo pitam Press) :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Vlajko napisal/-a:
Staša napisal/-a:....smo bili mal "zamaknjeni".....

A je to mal reklame za Droga Portorož? (Samo pitam Press) :twisted: :wink:

Ne, to pa ne! Ni bilo niti vohati kakšnih substanc, razen piva v potokih, tega je pa bilo, ja!

Zamaknjeni od muzike! Pa od vzdušja, od filmčkov, ki so jih vrteli... prvič v življenju, da mi je bilo žal, da nisem osemdesetih doživela malce zrelejše, ker je moralo biti noro! Jaz se spomnim samo, kako je starejši brat imel čupo, pa hodil na koncerte, pa vinilke je ponosno zbiral, tudi od Dugmičev, pa muziko je nabijal naglas, da sta se starša skozi pritoževala... pa tko... pa iz Italije sem včasih dobila brooklyn čigume, cunje sem nosila od brata, pa mama je enkrat šla z vlakom za 3 dni v bg v vrsto stat za zastavo 128... pa banane so bile luksuz, zaprisegla sem častno pionirsko besedo, brat je kupil comodore in sva zbijala cegle... OK, zdaj mal zahajam, ampak ko sem včeraj opazovala stare rokerje, ali pa poslušala, kako sta alenka in aleš podoživljala osemdeseta... sem bila zamaknjena! :) :) :)
 Nataša
Staša napisal/-a:brat je kupil comodore in sva zbijala cegle...

bljah, bogatuni, mi smo mel sam spectruma :cry: :lol:

Sicer pa hvala za poročilo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 ales
Pa dajmo poročila kr tuki..

Do Otočca še mal strah, ko je Miro končno razdelil karte-pr njemu nkol ne veš..

Aja, tri dni pred rokom se je zaključil moj eksperiment-mi ni žal ne za dobr mesec brez, niti za predčasni zaključek.

Pred koncertom izmenično stanje v vrstah pred vhodi, stranišči, točilnimi pulti.

Povprečna starost publike zlo blizu nastopajočim, vsi zlo uvidevni, ker smo bli tm v drugi vrsti dovolj prostora za norenje in zamaknjeni(razlaga zgoraj) stiskjanac.

Vsa besedila so se ob pravem trenutku kr sama dl z gsm-a, so nam jih pred pred dvajsetimi leti zgleda res za vedno zapekli v nevronske mreže.

Pivo je dobro samo do prvega akorda, pol tko ne rabiš nč druzga, po tem je dobra tudi mrzla kokakola, še nad toplo vodo se ne pritožuješ. Edin orbitov imam še zdaj polne žepe..

Staška je pokazala kako dobro ji deluje prostorsko-časovni spomin. Mene je prepričal šele Joštov prihod.

Ja nč, midva sva še zdaj mal tko..un edin CD doma je že mal znucan, neverjetn, še otroka se sploh ne pritožujeta, pa se vrti za zajtr(ok, takrat še spita), kosilo in večerjo..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Danes me je pa res presenetil en koncert, od katerega nisem pričakoval nič posebnega. V Kranju (Pungart) je godel t.i. neznani jazz ansambel iz Poljske z zanimivim ter na nekaj spominjajočim imenom Pink Freud. Bili pa so tako osupljivo dobri, da so navdušili prav vse, ki smo bili prisotni. :D
:laola
Uporabniški avatar
 Staša
Dugmiči v živo iz bg na pink tv!!!
dijooooooooo :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 simi
Katie Melua, Crawling Up A Hill
Uporabniški avatar
 Staša
simi napisal/-a:Katie Melua, Crawling Up A Hill

Simi Peceli, Welcome Back To Life ;)

PS: Pa kje si ti?!??? Še iz Poletnega teka si izginila ko kafra!
Uporabniški avatar
 simi
I'm alive:))

nisem zginila, samo ti nisi mela časa zame :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Staša napisal/-a:Dugmiči v živo iz bg na pink tv!!!

Pa smo se zopet prestavili za dobrih dvajset let nazaj.
Ampak v živo v ZG je bilo pa vseeno bolje, a ne, Staša? Ozvočenje O.K. (vsaj tam, kjer smo mi bili), nič se ne spomnim čudnih zvokov klaviatur, Bebek je bil na boljšem glasu... Skratka: nepozabno!
Uporabniški avatar
 Staša
Lena napisal/-a:
Staša napisal/-a:Dugmiči v živo iz bg na pink tv!!!

Pa smo se zopet prestavili za dobrih dvajset let nazaj.
Ampak v živo v ZG je bilo pa vseeno bolje, a ne, Staša? Ozvočenje O.K. (vsaj tam, kjer smo mi bili), nič se ne spomnim čudnih zvokov klaviatur, Bebek je bil na boljšem glasu... Skratka: nepozabno!

Aha, se strinjam. Pa še prebliskov s čudno vsebino ni bilo, hehe 8) interneforePRESS :)

Je bilo pa lepo podoživet! Jaz sem danes razmišljala, kaj okrog mene je še staro 30 let (poleg ljudi), pa sem ugotovila, da samo zidovi naše hiše, vse ostalo je novejše!
Uporabniški avatar
 tini
A je kdo mogoce snemal tole dugme na hipodromu ?
If yes=> se toplo priporocam :)

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Midva sva posnela, sam šele od Bebeka naprej; smo še Mateja spraševal, če lahko finale NBA iz leta 98 presnameva..aja prej Alenki skor ni blo zanimivo.. čeprav je bil v sredo Islamović skor boljši.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA