področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Staša
Tokrat pa povsem nekaj drugega.

Ne boste verjeli, ampak Forumovci imamo med seboj tudi enega velikega opernega pevca! (hehe, je že naš, ja). Matej je na Gradiški tek pripeljal svojega bratranca Marka, ki je solist v operi. Aha, na tisti analizi sva se s cholnarjem naučila kar precej novega o tem področju :) , v soboto pa sva ga, na povabilo, šla s simonom preveriti tudi v živo na festival v Kranj!

Super, tale TF Nabucco! :) Sem si vedno predstavljala operne pevce malce bolj umirjene, krhke... ne pa strastne kolesarje in tekače. So v tej Matejevi familiji vsi mal posebni v pozitivnem smislu!

Komaj čakam jutri! Uau, to se dogaja zadnje čase! :) :) :)
 sonata arctica
Ce velja hipoteza, da sorodne duse poslušajo podobno muzko, mam jst pol bolj malo možnosti. da tuki gor najdem koga, s katerim bi se stekala.
Poslušam power metal, tudi gotic, death, predvsem skandinavske bande: stratovarius, dreamtale, sonata arctica :!: :D , sentenced... no tole spada že na kakšen drug forum :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Koncno nekaj pametnega.kaj pa stari metal?Motorheadi,King Diamond,black sabath,Uriah Heep...
Pa od skandinavcev mogoce kak Timo Kotipelto?
Aja to je ze vse prepocasno zate :D pravzaprav premehko!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Fantje kaj pa METALLICA - Whisky in the jar
video spot je pa ful kull.
To je pa že renesansa :lol: :wink: , gotika pa so KREATOR in VENOM, pa pir v žilo! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :rol: :rol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 tini
tomaz.zupancic napisal/-a:Fantje kaj pa METALLICA - Whisky in the jar

Ja, tole je za novodobne Metallica fane (lamerje).
Mozakarji so zakljucili z Justice for all albumom (ajde, pa moze jos nekako Black :) )
Albumi Kill em all, Ride the lightning in pa Master of puppets so pa itaq za v zgodovino :) :) :) !

Odkar sta pa se sla James in Ulrich zdravit alkoholizma pa gre res vse v maloro! :)

lptini
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!

Sonata arctica, sodelavec je bil frontman gotic benda Wepping Willow s katerim je naredil en spodoben demo in en spodoben album. Vendar je bila zgodovina benda kratka.

Metalka je pa nazadnje naredila precej spodoben album St. Anger!!
 Nataša
A to je tvoj sodelavec???? :shock: Njega sem se pa enkrat na otočcu pošten ustrašla, ko je pražnje namazan in pripravljen za na oder stal s pirom za šankom... :lol:
Uporabniški avatar
 INOT
tomaz.zupancic napisal/-a:Fantje kaj pa METALLICA - Whisky in the jar
To je pa že renesansa :lol: :wink: , gotika pa so KREATOR in VENOM, pa pir v žilo! :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu: :rol: :rol:
ČAO!

Samo če hočeš res dobro tečt rabiš prej dobre stare Pink Floyde!
 sonata arctica
ok, da zdaj vsem hkrati odgovorim: slovenska scena mi je popolnoma tuja, prav tako kakšni starejši metal bandi.
Ampak INOT, itak da vem kdo je Timo Kotipelto. On ima svoj band , ki se imenuje po njemu-Kotipelto. No ta band jst poznam sam po imenu. Je pa Timo pevec tudi v enem drugem bandu, ki se imenuje Stratovarius. Že slišal zanjih? eden mojih najljubših bandov. Legende-obstajajo že od mojega rojstva-1984 (seveda so že precej članov zamenjal od takrat). Konec novembra pridejo v Lj v VPK, imajo evropsko turnejo s Hammerfall.

No če koga zanima kej več naj se zglasi na http://www.paranoid-zine.com/si pa naj si tam kej več pogleda k se najde skoraj vse kar je povezano z metalom (mimogrede: to je prvi slovenski metalski internetni cajtng) -malo reklame :D
Uporabniški avatar
 INOT
Za Stratovarius še nisem slišal.V bistvu ne poznam teh novih bendov.Jaz sem pač bolj stari rocker.Si bom pa te Stratovariuse potegnil dol z neta.Da čujem kako zvenijo.Mogoče pa bom potem še hitreje tekel. :shock:
Zadnji dve tekaški prireditvi na katerih sem bil sta pa bili prav ubijajoči.Vrteli so govejo glasbo,Atomik harmonik,Fredyja...
In pol naj človek v takih razmerah še laufa? :D
Metalci,rockerji in punkerji vseh dežel združimo se! :wink:
 sonata arctica
Ja ampak če take stvari poslušaš med tekom se moraš pazit-lahko si prebereš kaj sm pred nekaj dnevi napisala pod temo MP3 playerjev :wink:
Pa sporoč mi kako se ti kej zdijo Stratovarius. Upam da ti bodo všeč, so precej easy (no, to je precej relativen pojem :D ), ampak je pa nenormalno lep vokal, dobre solaže, da o besedilih ne govorimo. Ti povem-idealno za tek!
By the way: če te zanimajo teksti se vse dobi na www.darklyrics.com
Uporabniški avatar
 INOT
sonata arctica napisal/-a:Ja ampak če take stvari poslušaš med tekom se moraš pazit-lahko si prebereš kaj sm pred nekaj dnevi napisala pod temo MP3 playerjev :wink:
Pa sporoč mi kako se ti kej zdijo Stratovarius. Upam da ti bodo všeč, so precej easy (no, to je precej relativen pojem :D ), ampak je pa nenormalno lep vokal, dobre solaže, da o besedilih ne govorimo. Ti povem-idealno za tek!
By the way: če te zanimajo teksti se vse dobi na www.darklyrics.com

Med tekom ne poslušam.Takrat tečem.pred tekom in pa po to pa ja.Stratovarius gut,pravkar poslušam tebe.Še boljše!Dober tempo za sobno kolo! :D

Sem prebral tvoj članek po Mp 3 player.Punca ti sploh ne veš kaj govoriš :D Če bi še mp 3 na sebe dal ne bi delal 30 na treningu.50-60 al pa se sploh ne bi ustavil. :? pri glasbi moraš bit previden!!!!!!
 sonata arctica
ooo, kak sm vesela da so ti kul! katere plate pa poslušaš? No, ko bos pa vse plate od strato pa od sonate preposlusal pa povej pa te se kam drugam usmerim :D
Ja jst sm do pred kratkim mislila da brez muzke ne morem laufat pa sm včerej ugotovila da lahko: je blo oblačno k sm šla tečt pa sm se bala da bo dež in pol pac nism mogla MP3 playerja s sabo vzet k ni glih fajn da bi ga namočilo. No in sm tekla brez muzke in mi ni prav nič manjkalo. Sej se bom počas spet privadla poslušat svoje sopenje :D
Uporabniški avatar
 INOT
Ne daš se ti kar tako kaj? :D
Ok ko vse plate preposlušam.. in ko ti vse moje kilometre prelaufaš po pa usmeriva en drugega :idea:
Pa še kako boš poslušala svoje sopenje.Enkrat prideš k nam na treninge pa te bo minilo do Mp 3 Playerja. :twisted:
No pa šalo na stran.Jaz enostavno med tekom ne morem poslušat muzike.Preveč koncentracije je tu...
Uporabniški avatar
 haupi
INOT napisal/-a:Metalci,rockerji in punkerji vseh dežel združimo se! :wink:

Zdravo,

mojster presenečaš me!!! Vidim zaka so nama treningi tk fajn šli od nog zato ko mama isti okus za musko.

Lp
haupi
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA