področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tamy
NEPRAVI ČAS
"Za nekaj časa boste morali prenehati jemati kontracepcijske tablete," reče ginekolog pacientki.
"Pa mora biti to ravno sedaj, ko mož odhaja za mesec dni na službeno potovanje?"
Uporabniški avatar
 tamy
NARODNOST
Cigotu je bilo še v času bivše Juge dovolj ciganske narodnosti in se je odločil, da gre v matični urad in jo spremeni.
"Bi bil rad Slovenec?" so ga vprašali.
"Ne, nisem tako priden."
"Hrvat?"
"Ne, ne želim biti državljan drugega reda."
"Črnogorec?"
"Ne, ker nimam pogojev za upokojitev."
"Bosanec?"
"In da me kličejo Mujo?"
"Bi bil Srb?"
"Ne, saj to je isto kot zdaj!"
Uporabniški avatar
 tamy
ŠKODA
"Parcela leži tik ob gozdu, smreke dehtijo in čudovit zrak bo prodiral v hišico vse leto. Ne da se povedati, kako je to zdravo. Imate v družini morda pljučne bolnike, astmatike ali koga z infarktom?" je ustrelil prodajalec nepremičnin.
"Ne, nič takega ni v naši družini."
"Ja, vidite, to je pa res škoda."
Uporabniški avatar
 tamy
ZVONENJE
Gorenjec je sodelavca povabil, naj pride na ogled njegovega novega stanovanja.
"Pa kar z nosom pozvoni, ko boš prišel!" mu je rekel.
"Zakaj pa z nosom?" se je začudil sodelavec.
"Ja, ker boš imel verjetno polne roke daril!"
Uporabniški avatar
 tamy
PRTLJAGA
V kupeju vlaka so nad sedeži nameščene velike škatle in ko jih sprevodnik zagleda se obrne k Janezu in mu reče:
"Te škatle ne sodijo v potniški, ampak v tovorni vagon. Takoj jih odnesite v za to namenjen vagon na začetku vlaka!"
"Ne bom! Nikamor jih ne bom odnesel!" se je uprl Janez.
Na naslednji postaji je do Janeza prišel sprevodnik v spremstvu policistov.
"Škatle takoj odnesite v tovorni vagon!" mu ukaže policist.
"Ne bom!" še vedno vztraja Janez.
"In zakaj ne?" zanima policista.
"Ker so škatle last mojega prijatelja Aleša, ki sedi nasproti mene."
Policist se obrne proti Alešu in mu reče:
"In zakaj ne odnesete škatelj v tovorni vagon?"
"Saj mi tega ni nihče rekel!" mu vrne Aleš.
Uporabniški avatar
 tamy
POTREBNA ZRAKA
"Mami, malo grem vem, da se naužijem čistega zraka" je rekla petnajstletnica.
"V redu, toda čistemu zraku povej, da moraš biti doma do devetih!"
Uporabniški avatar
 tamy
MOJA ŽENA
V gostilni teče pogovor o vseh mogočih stvareh. Nenadoma se oglasi Bosanec:
"Z mojom ženom sam skupa že deset let."
"Najbrž hočeš reči "z mojo ženo","ga nekdo popravi.
"Ne, s tvojom ženom sam skupa šele tri tedna."
Uporabniški avatar
 tamy
PREVOZ UMRLEGA
Bosanec Mujo je umrl na začasnem delu v Nemčiji. Sorodniki so dopotovali v Nemčijo in začeli razgovor, kako naj ga spravijo v domovino, kjer ga bodo pokopali.
"Z vlakom je drago, z letalom še dražje, prav tako prevoz z avtom ni poceni!" je rekla vdova.
"Položimo ga pod valjar in ga pošljimo po faksu!" je predlagal Mujov brat Huso.
Uporabniški avatar
 tamy
PRODAJA
Na avtomobilskem sejmu sta se srečali Jovanka Broz in Mira Markovič. Mira je vprašala:
"Jovanka, kaj pa prodajaš?"
"Tega starega mercedeza. Kaj pa naj z njim, ko je stari umrl? Kaj pa ti prodajaš?"
"Jaz sem pripeljala pa traktor. Moj stari je prodal zemljo, pa ne rabimo več traktorja!"
Uporabniški avatar
 Staša
Za tole sem potrebovala ene par minut, ampak sem dojela... mi je všeč in ga delim z vami... :)

The Farmer's Daughter
2004-08-05

There once was a farmer who was raising 3 daughters on his own. He was very concerned about their well being and always did his best to watch out for them. As they entered their late teens the girls dated, and on this particular evening all three of his girls were going out on a date. This was the first time this had occurred. As was his custom, he would greet the young suitor at the door holding his shotgun, not to menace or threaten but merely to ensure that the young man knew who was boss.
The doorbell rang and the first of the boys arrived. Father answered the door and the lad said, "Hi, my name's Joe, I'm here for Flo. We're going to the show, is she ready to go?" The father looked him over and sent the kids on their way.

The next lad arrived and said, "My name's Eddie, I'm here for Betty, we're gonna get some spaghetti, is she ready?" Father felt this one was okay too, so off the two kids went.

The final young man arrived and the farmer opened the door. The boy started off, "Hi, my name's Chuck… --" and the farmer shot him.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 98

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA