področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Koga imate raje?

natašo
11
25%
dpop-a
5
11%
oba enako
15
34%
natašo glih mal bolj
5
11%
dpopa glih mal več
Brez glasov
0%
oba mi gresta na živce
8
18%
Uporabniški avatar
 cyc
tamy napisal/-a:ej,cyc,tebe je lazje premagat

pri tebi pa...pa itak vsi vemo :driver:

:shock:

:?

:idea:

:!:

:twisted:

Kdo pa pravi, da moram biti peš ... :lol: :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 cyc
Hmm ... ni ne Nataše ne dpopa ... piknik ju je zgleda "ubil" :D V bistvu tudi nikogar drugega ni ... :lol:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja sedaj se je pa Nataša spočila in mislim, da bo pa sedaj opet akcija, kar se tiče debate, ki bo popestrila te turobne dni marsikateremu članu TEKAŠKEGA FORUMA.Je oseba, ki se ne pusti kar tako bockati in vrne milo za drago.To sem opazil takoj ko sva se spoznala na pikniku in odigrala partijo badmintona je borka, ki zna pokazati roge, pardon ki zna ob pravem času na pravem mestu pičiti po njeno.Čeprav nisla prišla v nikakršen konflikt pa sem bil vesel, da sva se spoznala saj je kar v redu oseba po karakterju.To sem ji razbral iz oči, ne iz kakšnega kofeta kot FATA ha, ha, ha.Skratka upam, da boš sedaj še naprej popestrila ta tekaški forum s svojimi pikrimi pozitivnimi zbadljivkami.Super si.Si takšna, kakršna si!
CIAO!!
 Nataša
aaaaaaa, jast pa naj ti povem, da sem lihkar pogledala v zoc od kofeta, pogledala sem, aaaaaaaaa, kakšna bo tvoja usoda, pogledala sem, kaj te čaka, saj si tudi ti, aaaaaaaaa, kar v redu, in, aaaaaaaaaaa, nisi tako slab,aaaaaaaaa. ugotovila sem, da si pred kratkim imel poškodbo, aaaaaaaaaaa, vroče ti je bilo, ni bilo lepo, aaaaaaaaa,čaki čaki, mam neke vibracije, nekaj se premika, aaaaaaaaa, ti si rojen ne prej nego po drugeg svetskega rata, aaaaaaaaa, ni res, a, a, je res, aaaaaaaaaaa, jast vem da je res, v očeh ti vidim da ti bo usoda lepa, aaaaaaaaa, morda boš šel še to poletje v inozemstvo, aaaaaaaaaa, kod jezera, teklo se bo, aaaaaaaaaaaa, taka ti je usoda sto posto naslednje dve mesece cirka, aaaaaaaaaaa!Slika

Pozdrav od Fate
samo 234 sit/minutu
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Nisem si mogel kaj, da ti ne odgovorim.Si pa faca ko sem prebiral to tvoje vedeževanje sem se nasmejal do ust.Mogoče pa vse to pogodiš to mojo usodo.Kaj če bi midva odpral linijo vedeževanja samo za tekače.Tam bi se pa pol zmenila kolk bi bla tarifa.In ti povem, da bi s to šlogarijo pokrila ves državni proračun.Ker bi lahko nakladala kot sto hudirjev.
cial
 Nataša
jest sem se pa nasmejala, ko sem prebrala da si se ti nasmejal do ust. kako pa to zgleda? :D :D :wink:

veš ampak po moje tekači niso tko naivni, da bi padal na take pocen (no, pocen glih niso) fore. bo treba kej bolj kompleksnga naumit. he he, zanč je blo fajn pr south parku k so izganjal Kennya iz Cartmana in so šli na oddajo k enemu, ki se kao pogovarja z mrtvimi...he he. no kej tacga,...kdo se javi za Kennya, da ga ubijemo? :P :wink:
 Nataša
cyc napisal/-a:Hmm ... ni ne Nataše ne dpopa ... piknik ju je zgleda "ubil" :D V bistvu tudi nikogar drugega ni ... :lol:

kaj pa ti,a ti si? al maš mal občutek da mogoče nisi? ker če se pogledaš v špegu pa je tam praznina, potem mogoće maš mal problem. poklići na našu liniju da se to mal pomenmo.

samo 234 sit/minutu
Madame Astronavtika d.o.o.
Uporabniški avatar
 cyc
Nataša, ti gledaš v napačen špegu :)

Je pa res, da sem danes bolj malo za računalnikom ;)
 Nataša
cyc napisal/-a:Nataša, ti gledaš v napačen špegu :)

Je pa res, da sem danes bolj malo za računalnikom ;)

jest pa velik, ker sovražm smrkce in phareeee!!!! upam da moj direktor tega ne bere...verjetn ne...

jest nč v špegu ne gledam, ker pol se ustrašm. ali tebe sprašujem!!! to je marketing bre bolan.
Uporabniški avatar
 cyc
Btw - nasmeh "do ust" zgleda verjetno podobno kot Kanadčani v South Parku :twisted:

Blame Canada! Blame Canada! :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop prosim, da pustis tiste slike s piknika pri miru in se vrnes v peskovnik. :oops: poticke in kraljica peskovnika samujejo. :-) kako mores bit tak in se kar kujat tam v kotu? :-) ce ga bos se tako biksal bom tmp nahecal, da ti se tisto polovico enemona prepolovi. :twisted: Ce imas pa dopust ti pa ta plave stejemo, ker nisi nic najavil. :evil:

lp, oranzni slon
 dpop
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

dpop prosim, da pustis tiste slike s piknika pri miru in se vrnes v peskovnik. :oops: poticke in kraljica peskovnika samujejo. :-) kako mores bit tak in se kar kujat tam v kotu? :-) ce ga bos se tako biksal bom tmp nahecal, da ti se tisto polovico enemona prepolovi. :twisted: Ce imas pa dopust ti pa ta plave stejemo, ker nisi nic najavil. :evil:

lp, oranzni slon

Evo, slonček... zate... (sej itak se samo tebi zdim zabaven...
po pregovoru "gliha vkup štriha" :lol: )

Slikice s piknika... joooj... gledam jih in gledam, pa težko
z levo roko tipkam :twisted: :twisted:

Ej, sam ne enemonaaa.... človek, bodi usmiljen... reži mi ude,
pribijaj me na križ, spuščaj mi kri... samo ne ENEMONA razpolavljat

Dopust bre interneta ni dopust... letos grem prav zato v toplice... imajo
v hotelu brezplačno uporabo interneta...

Sej vem... bi pustil tukej peskovnik en teden brez "trde roke"... pa
kaj bi bilo... hmm... sicer zdej imamo v peskovniku
MODERATORJA brez MOD... se pravi je samo ERATOR... in ker
ERO tudi noče imeti nič s pekovnikom, ostane samo TOR....
komplicirano... kajne, gdč. Moon(light) :wink:

Ta plave mi pa TMP nabija... (Šljiva PRESS)

LP Darko (part of Orange Elephant Entertainment Group)

P.S. drugič pa (še) kej več o gibanici in grofici... oz. potici in kraljici
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

dpop pa kuga si ti naredu Natasi v Podpeci, da je zdej cist poniknla v ilegalo? :?: Hmm, mogoce bi moral vprasat kaj nisi naredu? :twisted: Mogoce je pa to posedica dejstva, da peskovnik ne rola. :(
Dejstva so, da Natasa strajka, Stasa cinca s sprehodom, dpop ima pa ocitno prevec dela z desno roko in z levo ne zna miske in tipkovnice hkrati gonit. :-) Mogoce je .... ah, kdo bi vedel kaj? :-)

lp, oranzni slon
 Nataša
phare iber alles!!!! :( :( :(
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA