področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Koga imate raje?

natašo
11
25%
dpop-a
5
11%
oba enako
15
34%
natašo glih mal bolj
5
11%
dpopa glih mal več
Brez glasov
0%
oba mi gresta na živce
8
18%
Uporabniški avatar
 Staša
Jaz sem enkrat intervjujala g. Marjana Baragelja, podjetnika leta 200 (to je ta gospod, ki ima vodne sesalnike, likalnike in ukvarja se še z nepremičninami). Smo imeli študentski časopis, pa sem imela rubriko znani in uspešni geografi (BTW, še Petrle, Genorio in sam Lenič so vmes).

No, skratka, g. Batagelj je med drugim povedal, da ne zaposluje glede na izobrazbo, pač pa glede na spretnost. In pri tem se ženske veliko bolje odrežejo. Delajo lahko več stvari na enkrat, če dela zmanjka, takoj najdejo drugo, pa čeravno je to pospravljanje pisarne ali zalivanje rož. Tudi dojemljive so menda bolj. Moški pa, po negovih izkušnjah, ko opravijo delo, pridejo vprašat: "Kaj pa sedaj?"

Jaz se s tem strinjam. Je pa res, da pri tem, ko več stvari na enkrat delaš, nisi toliko skoncentriran. Tako včasih recimo med dnevnikom še pomivam posodo, potem pa pol preslišim. Ampak zato pa je moški del, ki je sposoben pol ure z metlo stat pred dnevnikom ali še bolje, kakšnim omizjem na TV, pa ga potem vprašam: "kaj je rekel..."

En kolega je razvil tezo, da so zato moški boljši znanstveniki, ženske pa boljše v administraciji. Kakorkoli, vedno so izjeme.

Je pa tudi to res, da se ti kakšen dan enostavno ne da. Tu se je pa morda nekoliko lažje skriti v DU kot v gospodarstvu. Ampak narejeno pa mora biti ravno tako. Sicer pa imava obe z Barb kar precej nadur, sva se ravno zadnjič pogovarjali. Ko pride naval, tudi tu ostajamo pozno v večere...
Vse za narodov blagor :twisted:
 dpop
Nataša napisal/-a:sam mal opombe. k mam jest tud že dost tega "kva maš pa ti tok cajta, da skoz na forumu visiš". dejmo nehat s tem, no, vsak ma tok cajta k si ga vzame.

IGZEKLI

Moj otrok je lačen, zanemarjen in pozno spat hodi... sam da mam
jest cajt na internetu viset... ima kdo kakšen problem s tem?

Razni "ta pravi" tekači (ejga :wink: ) pa itak ne gledajo v peskovnik
pa ne morjo vedt kolk tukej kdo visi...

LP Darko

P.S. to da pa jaz "dohovičim" na račun GOV.SI so pa
izkušnje od drugih podružnic GOV.SI... pa imam malo traum :wink:
pa jih tukej "izživljam"
 dpop
Staša napisal/-a:Vse za narodov blagor :twisted:

Blagor slovenskemu narodu! :twisted:

LP Darko

P.S. Sicer je pa tako, kar ni izrecno prepovedano, je dovoljeno!
In... je kje kak člen ustave ki prepoveduje IE, ali pa
Mozzilo... po mojem da ne
Uporabniški avatar
 Staša
Dej Darko, backrunnerja si dej nazaj, no. Tisto si ti, pa pika, pa da nkol več ne spremeniš podobe!!!
 dpop
Staša napisal/-a:Dej Darko, backrunnerja si dej nazaj, no. Tisto si ti, pa pika, pa da nkol več ne spremeniš podobe!!!

Backrunner :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ej, to si moram pa zapomnit...

No pa da malo podebatiramo o tem backrunnerju...
Kot prvo... tisti možicelj HODI in ne teče... se pravi
backwalker... sej se dobro sliši... backwalker...OK

Kot drugo... tale klovn je bolj meni podoben...
zlobni šaljivec... ali še bolje "morbidni šaljivec"
in to sem jaz... za masko nasmeha se skriva
vse samo "dobra duša" ne... ampak pustimo zdej to

Če pač moderator brez mod ukaže... potem je treba
ubogati... ker drugače sam ostaneš brez mod

In ker so meni moje kepice še kako prirasle... ne sicer
k srcu.. ampak malo niže.. bom ubogal...

LP Darko

P.S. Your wish is my command, master!... Thank You, master!
Uporabniški avatar
 tini
Staša napisal/-a:Je pa tudi to res, da se ti kakšen dan enostavno ne da. Tu se je pa morda nekoliko lažje skriti v DU kot v gospodarstvu. Ampak narejeno pa mora biti ravno tako. Sicer pa imava obe z Barb kar precej nadur, sva se ravno zadnjič pogovarjali. Ko pride naval, tudi tu ostajamo pozno v večere...
Vse za narodov blagor :twisted:

Pa, da se rahlo posalim. :)
Ce prav razumem morata prinesti noter vsaj del ur, ki jih med rednim delovnim casom prebijeta na TF (sem vceraj videl v Kranju, kaj vse Barb printa iz TF med delovnim casom).

Just kidding - don"t hit me :) :) :) :) :) !

LpTini
Uporabniški avatar
 Staša
tini napisal/-a:Ce prav razumem morata prinesti noter vsaj del ur, ki jih med rednim delovnim casom prebijeta na TF (sem vceraj videl v Kranju, kaj vse Barb printa iz TF med delovnim casom).

Recimo, ja. Fino, ne?! :D

Sam... moraš pa priznat, da je barb vse obdržala pod kontrolo. Moški bi se že stokrat izgubili v teh papirjih in obupali. :twisted: Je pa tudi res, da printa na šmir papir in z slabo kvaliteto printanja, da špara na tonerju.

Pa še to - Barb je ena najplemenitejših delavk v javni upravi. Poleg svojega osnovnega dela, torej ubadanje z NRP-ji, skrbi za zdravje in dobro voljo prebivalcev Slovenije. Nobeni programi Ministrstva za zdravje ali MDDSZ ne dosegajo niti približno takega učinka glede na input, kot ga je dosegla Barb.

Vrednotenje je moje področje, lahko podam indikatorje ioziroma cilje:

input: finančna sredstva, čas (okrog 200 000 sit, nekaj papirja, nekaj ur)
output: število prireditev, kjer smo vsi dobre volje (piknik, zadovoljni TFjevci)
rezultat (ki se bo še pokazal): odnos do teka (še raje bomo tekli, da se bomo srečevali)
impact: indeks zdravstvenega stanja (Slovenci bomo bolj zdravi - kot dober zgled več teka, bomo vplivali na ostale)

(to je metoda spremljanja EU projektov, sam da tam nastopajo m2 novih površin, nova delovna mesta, višina BDPja) - hihi, vidiš tini, zdaj pa službene zadeve doma delam.
 dpop
Staša napisal/-a:input: finančna sredstva, čas (okrog 200 000 sit, nekaj papirja, nekaj ur)
output: število prireditev, kjer smo vsi dobre volje (piknik, zadovoljni TFjevci)
rezultat (ki se bo še pokazal): odnos do teka (še raje bomo tekli, da se bomo srečevali)
impact: indeks zdravstvenega stanja (Slovenci bomo bolj zdravi - kot dober zgled več teka, bomo vplivali na ostale)

Evo... kako "zmotovili" državna uprava nekaj kar bi jaz napisal v
enem stavku. POVZEMAM.

Barbara Klemen je duhovita, ima organizacijske sposobnosti in
skrbi za obče dobro soljudi.

In? Je to tako težko poenostaviti?... Aj, jaj jaj... GOV.SI

LP Darko

P.S. tko med nami... OBE STA "OUTSTANDING"... (podpišem)
Uporabniški avatar
 Barb
tini napisal/-a:Pa, da se rahlo posalim. :)
Ce prav razumem morata prinesti noter vsaj del ur, ki jih med rednim delovnim casom prebijeta na TF (sem vceraj videl v Kranju, kaj vse Barb printa iz TF med delovnim casom).

LpTini

A mogoče še teb kej sprintam :?: :?: :?:

....veš, jaz vsaj sam printam,....tisti,ki pa molčite,kaj počnete v službah,pa največkrat delate kakšne pizdarije in šmudlate za našimi hrbti,.....sam na dan,v javnost pridejo malo kasneje.

...kar ste hoteli ste dobili
...tud Barb zna bit groba...ni treba dvakrat prosit
...drugač tini je pa tole kr mal brez veze
...kr' poslovi se ti od "maratončkov" :P

Staša napisal/-a:Pa še to - Barb je ena najplemenitejših delavk v javni upravi.

dpop napisal/-a:Barbara Klemen je duhovita, ima organizacijske sposobnosti in

Hvala obema
...pretiravat pa tud ni treba :P ...sej grem tud brez tega z vami v Dolenjo vas :P :P

p.s.:Nataša zelo pametno pisanje,nekaj vrstic višje :!:
Uporabniški avatar
 tini
Barb napisal/-a:
tini napisal/-a:Pa, da se rahlo posalim. :)

LpTini

A mogoče še teb kej sprintam :?: :?: :?:

....veš, jaz vsaj sam printam,....tisti,ki pa molčite,kaj počnete v službah,pa največkrat delate kakšne pizdarije in šmudlate za našimi hrbti,.....sam na dan,v javnost pridejo malo kasneje.

...kar ste hoteli ste dobili
...tud Barb zna bit groba...ni treba dvakrat prosit
...drugač tini je pa tole kr mal brez veze
...kr' poslovi se ti od "maratončkov" :P

Staša napisal/-a:Pa še to - Barb je ena najplemenitejših delavk v javni upravi.

dpop napisal/-a:Barbara Klemen je duhovita, ima organizacijske sposobnosti in

Hoyla!

Uff, tole pa ni bilo misljeno takole.
Glede na to, da sem v msg vkljucil cel kup smileijev (sej zato pa so :!: ) je povsem evidentno, da sem se salil in to brez kakrsnegakoli razloga, da bi koga uzalil (ne daj boze).

Ce se cutita uzaljeni se vama javno opravicujem, pa se na kaksno tortico vaju peljem :) .

LpTini
Uporabniški avatar
 Staša
Hmm.. kar se mene tiče... užaljena za javno opravičilo nisem (sem vzela kot hec, ampak je bilo treba dokazat, da tut ženske skp stopimo kdaj pa kdaj, jooooj, to moške zaboli...), no morda pa je bil res kakšen smajli premalo, zato... tortico sprejmem. Sem ravno za tortico užaljena :wink:
 dpop
Staša napisal/-a:Hmm.. kar se mene tiče... užaljena za javno opravičilo nisem (sem vzela kot hec, ampak je bilo treba dokazat, da tut ženske skp stopimo kdaj pa kdaj, jooooj, to moške zaboli...), no morda pa je bil res kakšen smajli premalo, zato... tortico sprejmem. Sem ravno za tortico užaljena :wink:

Tko malo sklepam... ker skos neki ješ...
a si skos užaljena? :twisted: :lol:

LP Darko

P.S. na evo... pa si si še eno tortico prislužila :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Nej ti bo k' si ravno ti,Tini :wink:
...ampak zadnjič,ja!!!! :!: :!: :twisted: :twisted:

pa še tko je,ne bom tortice,ampak HOČEM SLADOLED za odkupnino(ne boš se tko z lahko ven zvleku)
...pa še to,če bo Staša hotla slučajno pa dve tortice,še tisto mojo,pol boš pa dve kupu+sladoled,ja :twisted:
...boš ti že vidu,kaj se to prau Barb izzivat :P :wink:

zdej pa hit povej kdaj in kje bomo tole poravnal[/b]
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Fantje, vse to je varka, ženska zarota.
Punce so se zmenile, da bodo kao užaljene. Ker TF-ovski fantje nismo pravi desci (k bi udarl po miz, pa rekl: Zdej pa dost babe, če ne bomo ketno skrajšal) ampak di grose šlape, smo (ste) se začeli opravičevati, pa na tortice vabit, pa lubčka na lička,... In to punce dobro vejo, da nas (vas) bodo okrog prinesle. No, sej je zlo krasn, ko gledaš punco kako se baše s torticami, pa te zraven enu mčkn zalublen gleda.
Pa, dober tek!
Barb, ti boš pa najprej sladoled, pa tortico, pol pa še moj koktial, a?!?
Ccc, kaj pa poletje, pa prava velikost kopalk,...?
Uporabniški avatar
 Bajsi
Barb napisal/-a:Sej ni tko hudo :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
...sam so me že včeraj neki s tem GOV jeb.....gor na Brdu
kt' da bi sam jst delala na gov

...nobenem pa ne kapne, da sem pač tolk dobra, da sem zmožna opravit ves del na GOV pa še tlele na forumu čvekat :twisted: :twisted: :twisted:

Helou!
Sicer je podobnost zgolj slučajna!
Pride Marjan k Janezu pa pravi, da je padel na vozniškem izpitu:
"So me jebal u križišču, pa so me jebal pri bočnem parkiranju, pa so me jebal pri vključevanju na avtocesto, ..."
Pa mu odvrne Marjan: "Zanimivo, mene so pa sam u garaži, pa sm kuj naredu."
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA