področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 cyc
Kaj pa jedo pravzaprav tam doli? Verjetno še kaj drugega poleg kebabov :D Nima pa predstave kaj tam jedo ... kuskus in te reči so bolj pri arabcih na jedilniku .. :)
Uporabniški avatar
 cyc
Pizza kebab :lol: :lol: Nekako me to spominja na pizza burek :lol: :lol: Ajoj ...
Uporabniški avatar
 cyc
Saj pizza-burek tudi ni pizza, pač pa tisto kar bi moralo biti na pizzi znotraj bureka :lol:
Uporabniški avatar
 cyc
Nimaš, ne, imaš občutek da ti je v burek en spraskal vrhnji del - se pravi brez testa - (slabe!) pizze, nato pa vse skupaj še izdatno prelil z maščobo :twisted:
 Hanika
Pozdravcek!

No, sam ne mi simfat Turcije, to je vendar ena izmed najbolj "worth seeing" drzav, vsaj po mojem skromnem mnenju, no. Se pa strinjam, da ne more biti vsem vsec.
Je pa res, da se (predvsem na vzhodu) ne mores izognit prebavnim tezavam. To smo v skupini vse sprobali, in pri tem zelo trpeli, vsakdo vsaj po 3 dni. Pa niso nic kaj pomagala razna zdravilca in domace "kacje slince" ... Sam blo je pa kljub temu zeloooo lepo! Morda eden izmed redkih koncev sveta, kamor se ni zasel masovni turizem in kar je se tega.
Mimgrede, a ste vidli Vanske macke :twisted:? Mi smo jih. Eh, kaki vazici, a.

Pozdravcke vsem!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA