področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša, a veš da ti spletna stran ne dela :hehe: . Po mojem imaš preveč vročo vsebino na tej strani :roll: :wink: :oops: .
Uporabniški avatar
 Filipid
Ali boste ob mojem ponovnem začetku tud organiziral kakšen tek :?: :wink:
Uporabniški avatar
 Filipid
Kaže da ne bo nič :cry: . Potem pa.......:-- .
Uporabniški avatar
 mare
Filipid napisal/-a:Ali boste ob mojem ponovnem začetku tud organiziral kakšen tek :?: :wink:

Ti samo povej kdaj in kje, pa pridemo.
 Nataša
Filipid napisal/-a:Nataša, a veš da ti spletna stran ne dela :hehe: . Po mojem imaš preveč vročo vsebino na tej strani :roll: :wink: :oops: .

Stran verjetn ne dela, ker ne obstaja :D :D :twisted: :wink:
lahko pa pogledaš na www.nimaskej.si, če je tam kej več informacij :twisted: :wink: :wink:

bom pa res mela kmal eno stran. na enem bolj normalnem naslovu.
 dpop
Nataša napisal/-a:bom pa res mela kmal eno stran. na enem bolj normalnem naslovu.

To bo sigurno "www.huda-blond-bejba.net"...:wink: :twisted:

1007 Darko

P.S. Kolk bo pa mesečna "naročnina"? :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hoj, Filipid,

ali že šteješ korake :?: Ne pozabi nam povedat o svojem povratku, ali pa misliš kar molčati, potem te bomo pa na kakšni štartni listi našli :?: :!: , taki na 21 km - imam občutek, da si poln presenečenj :shock:

Pozdravček,
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
DPOP če je blond bejba pol bo džabe.Če bo pa črna?Hudimana potem bo pa zasoljena naročnina.Pol bo rekla kakve oči, takva cena.
Se pravi če boš imel plave oči.Bo cena taka, da boš pomodrel.Če bo pa poplajhana, na blond.Pol pa da je vspodaj črna po naturi.Hudiča potem bo pa cena :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: , da še jastog ni tako rdeč, ko je kuhan.
BRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRMM, BRRRRRRRRRRM
Ja Polde požen in domov go hom.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora Filipid ver arju.Du ju raning tu de 21kilometrs oder raning 30kilometrs.Oder šlafen und durh bjonde bele mahe.No ja kaj hoces tudi to mora biti.
Sedaj se pripralja na reorganizacijo svoje kompanije.Ker bo potem nastal pravi holding.Po mojem bi Filipid rabil eno sekretarko za stike z javnostjo.Ker potem ne bo zmogel vseh opravil sam opraviti.Treningi pa konference poslovni pogovori.
Ni kar tako voditi tako velike korporacije.
Sedaj se pripravlja zagotovo na kako specializacijo.
Bo potem več napisal in to toliko, da bomo komaj sledili vsem poročilom.
Ali pa pripravlja kak knjižni prvenec o zmagoslavnem povratku med nas tekače.
Ja Filipid le pogumno naprej stvari se ti odvijajo v dobro smer.To sedaj vidim iz te šalce od kofeta, ki stoji pred mano.Mislim da boš sedaj mač beter, ful bolj živel in več sreče imel.Ajd.
čao!
Uporabniški avatar
 Filipid
Ojla Slika !

O to pa nisem vedel da me pogrešate na forumu Slika, sm mislil, da ste že pozabl name. Ja sedaj je pa konec zabušavanja, je treba mal Slika, Slika, Slika, Slika in Slika da bo potem Slika Slika. Mogoče pa tud kakšna Slika al pa Slika. Poleg tega so me klical Slika v Grčijo, je blo treba nardit obračun Slika Slika, zdaj ko je konc olimpijskih iger Slika. Vidite tko je to, pa čas kar hitr mine. Vsekakor pa se vračam Slika, ker sem Slika.

Lep pozdrav Slika,
Filipid
 Nataša
Filipid, kok je dober tale ta nov dojenček!!!! :D :D :D
kje si ga najdu?

da ni to tist k je bil pri Raztreseni Ally?
 dpop
Nataša napisal/-a:Filipid, kok je dober tale ta nov dojenček!!!! :D :D :D
kje si ga najdu?

da ni to tist k je bil pri Raztreseni Ally?

Toje verjetno tisti "bejbo"...

Mene bolj zanima kako "heckerju" Filipidu ratalo
spravit tega bejbota pod avatar... 80x80?... 6K GIF???

Tud slučajno ne pade tale "animated GIF" pod te kriterije...

Filipide majstore... otkrij nam tajnu svoju :wink: :wink:

1049 Darko

P.S. Hvala bogu da vsake toliko kdo spet malo "zarije" po
peskovniku... od resnih "tem" je že prav mračno ratalo :wink: :lol:
(Show must go on PRESS)
Uporabniški avatar
 Filipid
Nataša in Dpop, odgovor dobita Slika takoj po oglasih :wink: .
 Lučko
Alora Filipid, oglasov je konec :evil: ... objasni ti transparentno totolo zadevo :roll: No a bo kej... :shock: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA