področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kaj bo iz tega:

1. Lučko ne bo zdržu brez cigaret
1
3%
2. Runer ne bo zdržu brez cigaret
4
10%
3. Oba ne bosta zdržala brez cigaret
6
15%
4. Ne bosta več kadila
29
73%
Uporabniški avatar
 runner
ero napisal/-a:dejte že mir in nehite paničart.

edino, kar moraš narediti, je, da se odločiš in NE KADIŠ VEČ! to je vse. če misliš na to, kako težko je, iščeš izgovore! nehaj! simple as that. in ne ti meni, da ni tako simpl. je, če to res želiš!!!

Luuuučkooooo! Si videl kako je naju Ero napizdil?:oops:

To Ero ... daj še ... (ha, to je tisti mazohistični del)

LP runner
Uporabniški avatar
 Lucifer
Tud jaz sem imel probleme nehat, pa je ratal, enostavno, ko mi je ta hudič zadišal sem začel mislt na kakšno drugo stvar. Je pa verjetno tko, da nekdo, ki nikol ne miga in kadi, življenja brez cigaret ne občuti na tak način kot nekdo, ki se ukvarja s športom. To vem iz lastnih izkušenj, ko sem nehal sem šele občutil kaj to pomeni vdihniti par kil zraka z užitkom, kle je pol še zlo slabo mnenje o samem sebi (LUZER!), edini v (športni )družbi s cigaretom... Najlepše od vsega pa so bili pljunci na turnem smučanju. Idilične podobe, bel sneg, v ozadju Jalovec in tišina ki jo prekinja krehanje in pljunki pastelneh barv na belem snegu!
In zdaj, kaj naj rečem, ni lepšega kot pljunec v barvi snega.
Želim vama popoln uspeh!
LP Lucifer
 ŽULJ
Tole o kajenju se zdej že tri dni vleče... po moje sta že nehala... če pa še nista jima tud po maratonu ne bo ratal... :?

no no, sej držim pesti za vaju :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Če še nista prenehala danes , prenehajta takoj! Kot je napisal Ero.Potrebno se je odločiti in prenehati. Tako se je odločil moj fotr , malo pred polnočjo na Silvestrovo je prižgal zadnji cigaret, potem pa prenehal. Te odločitve se sedaj drži že kakšnih 25let. Simple.
Mislim , da morata prenehati brez bojazni o kakšni kazni , pač pa naj bo to vajina nagrada za pametno odločitev.
Sicer pa je čisto lahko nehati nekateri so to storili že 10x in več.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 mojcej77
Že dva dni sn brez, Lučko :shock: :shock: :shock: ...za vajo al pa kr zares...grozn! Ampak gre. In kr paše. Mogoč bo pa ratal, ej!

m
Uporabniški avatar
 Filipid
Bog ne daj, da bi crknu televizor, pardon :ignore: monitor :hehe: :wink: .
 Lučko
Hoj forumci :lol:
ja kaj naj rečem :?: :arrow: Hvala za razumevanje, hvala vam za nerazumevanje, hvala vam za nasvete in mnenja, hvala vam za grajo, hvala vam za internetne povezave, hvala vam za "teorijo" in "prakso" odvajanja, hvala, hvala... hvala vam. :roll:
Danes ko sem prišel iz dežurstva (zato me ni bilo dva dni), sem bil zelo presenečen nad vašim odzivom na to temo. Ko sem prebiral vaše poste, mi je bilo takoj žal, da sem to temo sploh odprl. Vem, da ste to pisali v dobri nameri, pisali pa ste tudi vse tisto kar jaz vse vem. Vem vso teorijo odvajanja kajenja na pamet.
Drugo neumnost sem naredil, ko sem bolj za hec kot zares odprl anketo.
Tretjo neumnost sem naredil, ko sem omenil kazen. O stavi pa ni bilo govora.
Kaj bi bilo pa dobrega!
Takoj sem pridobil eno članico (m77), pa verjetno bo prišel še kdo s podobnimi težavami. Verjemite mi, da bom eden izmed redkih, ki jim bom lahko dal "praktičen" odgovor kako nehat kadit.
Pogovarjal sem se tudi z dr. Škofom, ki mi je povedal, da se trend kadilcev med atleti (posebno kratkoprogaši) in športniki strmo vzpenja. Na vprašanje zakaj, mi ni znal odgovoriti. Vemo pa tudi, da je kar nekaj kadilcev med nami TF-ci in če se vidijo v tem, da bi ostanek življenja preživeli brez cigaret, bi bil moj cilj dosežen. Saj veste v slogi je moč.
S tem pa ne mislim, da jaz potrebujem nekoga (ali Mojco ali Runerja ali koga drugega), da bi prenehal kadit, jaz sem odločen in to trdno odločen, da preneham in to je to. Fotr bi zaključil: BASTA FIDEL s to temo.
Ker sem pa danes mal žleht (ne morem iz svoje kože), bi dal vprašalni odgovor, na post, ki mi je najbolj "teoretično" všeč, tko tako "globoko" razmišljujoč:
ero napisal/-a:edino, kar moraš narediti, je, da se odločiš in NE KADIŠ VEČ! to je vse. če misliš na to, kako težko je, iščeš izgovore! nehaj! simple as that. in ne ti meni, da ni tako simpl. je, če to res želiš!!!

Pa poizkusi ti nehat laufat :arrow: a bi bilo to simple :?:

BASTA FIDEL
Uporabniški avatar
 ero
Lučko napisal/-a:Ker sem pa danes mal žleht (ne morem iz svoje kože), bi dal vprašalni odgovor, na post, ki mi je najbolj "teoretično" všeč, tko tako "globoko" razmišljujoč:
ero napisal/-a:edino, kar moraš narediti, je, da se odločiš in NE KADIŠ VEČ! to je vse. če misliš na to, kako težko je, iščeš izgovore! nehaj! simple as that. in ne ti meni, da ni tako simpl. je, če to res želiš!!!

Pa poizkusi ti nehat laufat :arrow: a bi bilo to simple :?:

čak mal. a sem jest reku, da hočm nehat laufat? nisem! torej?

sicer pa moj globokoveleumni recept velja za vse in vsakogar na tem svetu.

najbolš je pa, da je tko simpl, da si ga lohk vsak zapomn :twisted:
Uporabniški avatar
 Miki
Ero,

tvoj nasvet je eden izmed tistih: "tako je enostavno, da tega nihče več ne ve". :D

Velika večina nas dejansko komplicira še za odtenek več, kot bi bilo to potrebno.

Ampak Lučko in runner sta pragmatika ... mislim, da je zadeva ad acta. Nehala bosta ... miljaužnt procentov, da ja.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Men je bil Erotov nasvet tok všeč, da sem ga vzela za svojega. Kokr da bi me en pred zid postavu. Hvala, Ero!
In ko si pripravljen, da narediš prvo (da se odločiš), potem seveda sledi drugo.
Simpl kt pasulj. (Čeprou ga ne znam skuhat, ampak tko se reče, a ne?)
Sam ponavad se nam ne da... :roll:
Torej, Lučko in Runner - verjamem, da vama bo ratal nehat, ko bota enkrat res hotla nehat.
Se prav....ratalo vama bo, ko vama bo ratalo.
Em....
U bistvu - vajina stvar.
Bom pa vesela, k vama rata.
lp,

m

pies: 4.dan :)))) da mi mal ego zraste, kenede...sej ni velik, sam men se ful dobr zdi... :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Ka-ka blues (Andrej ŠIFRER)

Današnji čas nam nudi vsega na pretek,
v času smo ko tečeta nam mleko in pa med,
a mnenje mnogih je, ki so dali nam ta vek,
da ni ga čez užitek, ki da ga cigaret.

Ka ka ka ...

Kadimo vse povsod, podiramo tabuje,
kadimo vse po vrsti, a še najraje tuje.
Slišati je mnoge, nove teorije,
otrok naj le kadi, da si pljuča bolj razvije.

Ka ka ka ...

Zjezili so se tisti, ki nanje nekaj damo
in pridrveli pred ekran, z vso svojo kramo.
Vsak dim je strup, v gledalce so tulili,
po koncu pa so hitro, vsak eno nasmodili.

Ka ka ka ...

Kadijo vse tovarne, kadi se vsaka peč
in če pogledaš dobro, kadi se še od sveč.
Da jo ljudje kadijo, jasno to se ve,
menda sedaj učijo, v Ameriki še pse.

Ka ka ka ...

Zadnjič sredi mesta sem srečal par deklet
in ena mi zavpije, frajer daj mi cigaret.
Nimam ne kadim, tako ji razložim.
Ta je tist', ki se kadi iz ust mu le pozim.
:D
Janez: Ti Mujo posluš, kaj prej fašeš, aids al' raka na pljučih?
Mujo: Pa Janezu, zavisi šta pušiš!
Bolje biti kurac i pušiti Lord, nego biti lord i pušiti kurac!
Zajtrk šampionov: kufe in čik!
Društvo proti mučenju živali priporoča, da vsako jutro nafutrate žival!
So kadili graničarji JLA na meji z Albanijo cigarete KENT, ter metali ogorke čez mejo. Vrli Albanci so dešifrirali: Kreni Envere Nema Tita
Pa so graničarji zamenjali znamko in kadili LORD. Pa so Albanci zopet šifrirali: Lažno Obaveštenje Ranković Dolazi
Hja, malo heca.
Pa vendar, če si želita prenehati, prenehajta!
Če kadiš iz čistega užitka je prenehati lahko. Če kadiš, ker si tako navajen si zasvojen in je prenehati težko. Kam se uvrščata vidva vesta predvsem samo vidva.
Če pa vama ne uspe, vama pač ne bo. Zato ne bosta nobena luzerja ali kaj podobnega.
Želim vama veliko uspeha.
Uporabniški avatar
 5rca
ero napisal/-a:dejte že mir in nehite paničart.

edino, kar moraš narediti, je, da se odločiš in NE KADIŠ VEČ! to je vse. če misliš na to, kako težko je, iščeš izgovore! nehaj! simple as that. in ne ti meni, da ni tako simpl. je, če to res želiš!!!

TOLE SI PA DOBRO NAPISAL .. :!: :!: PA ŠE RES GRE TAKO, VEM IZ LASTNIH IZKUŠENJ :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

:D He, he, Lucko prepozno je za obzalovanje, da si odprl tole temo. Posle jebanja nema kajanja. :) :twisted: Ampak, ker nisi od vceraj ves, da se nobena zupa ne posreba tako vroca, kot se skuha. ;) Ne recem, da bo mrzla tam okoli LM, ampak do takrat boste vsi trije ze vedeli koliko je ura pri vsakem posebej. Pri takih in podobnih odlocitvah je res fino, ce ti uspe odvreci ves balast in si odgovorit na enostavno vprasanje: Ali si zelis? Da ali ne? Vse ostalo je samo logicna izpeljava osnovne odlocitve. Kaksni so nacini za vzdrzevanje 'stanja' je pa odvisno od posameznika.
Naj ti priznam, da mene niti najmanj ne moti, ce kdo poleg mene kadi. Pred ali po teku. Kaj hocmo, se en bivsi pac. Zelo lepo je tako pri alkoholu kot pri cigaretih obdrzat obcutek za mero saj si jih je clovek zmislil za veselje in uzitek, ne pa za suzenstvo.
:) No, moje napovedi so dokaj roznate za vse tri s to razliko, da bo m malo vec 'gresila'. :twisted: :) Ja, pa vadit lahko zacnete, kaj boste potem poceli z rokami. :) :D

lp, oranzni slon

p.s.: Kazen? Hmm, recimo, da morate kadit med ogrevanjem na tek dva cika na enkrat. :D
Uporabniški avatar
 mojcej77
oranzni_slon napisal/-a:
:) No, moje napovedi so dokaj roznate za vse tri s to razliko, da bo m malo vec 'gresila'. :twisted: :)

Akhm...
:ignore:

Nč nam rekla...

m

pies: sm hotla rečt, da si se totalno zmotil, ampak bom to raje pol, k bom mela dokaze, kenede...me pa zanima, po čem sklepaš, da bom glih jst??? :shock:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA