področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

dpop
Obstaja tudi verzija:
"Kva te briga!"

1431 Darko

P.S. Variacije na temo PRESS :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Jutri praznuje vaš najomiljeni debelinko in požeruh Bajsi svoj prvi TF rojstni dan. Za novo leto ga je dedek Mraz obdaril z njemu lastno maskoto. S čim ga boste pa vi obdarili za RD!?
Upam, da me jutri čaka vsaj takale torta!

Slika

Jebiga, torto si dopolnite!
 dpop
Bajsi napisal/-a: S čim ga boste pa vi obdarili za RD!?

S stiskom roke, prijateljskim objemom in prijazno mislijo!

To če ti bodo pri tem postale hlače pretesne, ni moj problem! :wink:

1458 Darko

P.S. Še dobro, da jutri ni petek! 8)
Uporabniški avatar
 pegaz
dpop napisal/-a:
Bajsi napisal/-a: S čim ga boste pa vi obdarili za RD!?

S stiskom roke, prijateljskim objemom in prijazno mislijo!

He he
(Jak stisak ruke i dobro odmjeren šutac u ćelo PRESS) ;)

Ja Bajsi, vse najboljše! Da bi letos dobil več kot pol torte in da bi po pomoti dobil zastojn montiran ISDN, pa bi te potem prav malo brigalo, kaj delajo tvoje sorodnice ravno takrat, ko na RŠ talajo Atlase sveta (nova huper duper izdaja!).
Aja, no, potem bi pa še Atlas dobil (nema da omane!)

Tko, državljanska dolžnost je opravljena, ti pa srečen za celo naslednje leto. Lepo praznuj jutri!

Lep let', Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Najprvo naj se vam zahvalim za vse lepe želje.

Danes mineva leto in še nekateri dan, odkar sem v vrstico za "Address" vtipkal http://www.razgibajmozivljenje.net in stisnil "Enter". Zgodilo se je to, da mi javilo, da stran ne obstaja oz. ni dosegljiva. Toda pred natanko letom dni sem po telefonu iskal nekoga, ki bi mi razložil zakaj hudiča njihova stran ni nikoli dosegljiva. Neznana gospa mi je dala telefonsko njihovega administratorja oz. tistega fanta, ki zato skrbi. Tisti fant je bil veste kdo. Z njegovo pomočjo in pomočjo čarobne številke http://193.77.???.??/ mi je pomagal odpreti stran. Rekel je še, da zelo verjetno se mi ne bo uspelo registrirat, bom pa vsaj lahko bral. No, po nekaj poskusih okoli vstavljanja čarobne besedice "login" v naslov strani, mi je prijava uspela .
In tako sem postal vaš.
Uporabniški avatar
 5rca
VSE NAJBOLJŠE .. BAJSI :laola
Uporabniški avatar
 Dule
Bajsi napisal/-a:In tako sem postal vaš.

Tud jaz čestitam Bajsiju za 1.rojstni dan :wink: Zdaj ko nas je že toliko starih eno leto pa bo treba odpret otroški vrtec TF-a :P ..peskovnik je že za malo večje.. :shock:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Danes mineva 37 let odkar se je neki debeluh odločil, da bo postal moteči dejavnik v socializaciji, takrat še necivilizirane družbe.
Danes je star 37 let in je še vedno moteči dejavnih v vseh aspektih, danes že bojda socializirane in civilizirane družbe.
Občasno zasmeti tudi kakšen forum, npr. tekaški forum, priredi kakšen odmeven tek po PST in pocedi sline vesoljnemu občestvu TF-ja.
(vrag ga pocitraj press)
Uporabniški avatar
 Staša
Bajsi napisal/-a:Helou!
Danes mineva 37 let odkar se je neki debeluh odločil, da bo postal moteči dejavnik v socializaciji, takrat še necivilizirane družbe.
Danes je star 37 let in je še vedno moteči dejavnih v vseh aspektih, danes že bojda socializirane in civilizirane družbe.
Občasno zasmeti tudi kakšen forum, npr. tekaški forum, priredi kakšen odmeven tek po PST in pocedi sline vesoljnemu občestvu TF-ja.
(vrag ga pocitraj press)

BAJSI JE CAR! :D :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Včeraj se je na PRVA TV začela rolati humoristična serija FAWLTY TOWERS, stranski produkt firme MONTY PYTHON.

ZELO ZA (marcel štefančič jr. press)
Uporabniški avatar
 lunca
Zame je to ena najboljših humorističnih serij, bi bila pa zelo vesela, če bi se na Prvi TV kdaj držali napovedanih časov predvajanja, ker tako zamujajo, da sem jaz ob taki uri že v "koma" položaju! :evil:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bajsi :wink: ,
kdaj boš imel spet kakšen osebni praznik (RD, god, napredovanje, jamski globinski rekord, obletnico, birmo, itd itd .....), da nas boš zopet povabil na tvoj "omiljeni" PST :?:
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko napisal/-a:Bajsi :wink: ,
kdaj boš imel spet kakšen osebni praznik (RD, god, napredovanje, jamski globinski rekord, obletnico, birmo, itd itd .....), da nas boš zopet povabil na tvoj "omiljeni" PST :?:

Dej, Bajsi, zgrabi ga!
Baron Vlajko komaj čaka, da bi kaj organiziral! :!:
:)

(Bolje drži ga nego lovi ga PRESS)

@Vlajko: sezona tekem se je začela, po mojem je malo gužve z vikendi za umestitev teka...

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tini
Bajsi napisal/-a:Helou!
Včeraj se je na PRVA TV začela rolati humoristična serija FAWLTY TOWERS, stranski produkt firme MONTY PYTHON.

ZELO ZA (marcel štefančič jr. press)

John Cleese je car. :)

lptini
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA