področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

drej
Kvajzej, bomo molil al ne.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Definitivno mu bo uspelo to je TOMAŽ HUMAR CORPOREJŠEN :wink: !
Ker upanje umira zadnje, kajne!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Fotr
Sporočilo Tomaža Humarja

Dragi Slovenci in Slovenke,

lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.

Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.

In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrično kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli račun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.

Trenutno me spet čaka noč. Bom zmrzoval, včeraj ponoči je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...

Dajmo omisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljuje m za boljši jutri naših otrok.

Hvala.
Nazadnje spremenil Fotr, dne 08 Avg 2005, 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
 laufar
Madona kakšne globoke mate! :shock:

Zame je Humar samo še ena potrditev, da smo Slovenci narod samomorilcev! Že ob odhodu je dejal, da ima max. 30% možnosti da preživi! To je zame samomor, če mu ne bo uspel tretjič, mu bo pač četrtič.

Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!

Na takilih forumih naj bi bila vera in politika neokusna, če ne že prepovedana, če pa že morate molit, pa "pošiljat pozitivno energijo", potem se skoncentrirajte raje na dve mladi bitji, ki preživljata težke trenutke!
 Jože
Pa kaj ste sedaj tako zapeli za izrazoslovje moliti ali želeti dobre želje ali želeti nekomu preživetje. Forum je nastal z namenom združevanja podobno mislečih ljudi v smislu športa in rekreacije, predvsem teka željnih slovencev in neslovencev. Vsa stvar pa se pelje v smeri prepričevanja ateistov in bolj ali manj vernih posameznikov, kdo ima bolj prav. Verjetno eni kot drugi želimo Humarju, da bi preživel, pa naj bo to v takšni ali drugačni obliki, namen je enak, o načinu pa naj presodi vsak sam po lastni vesti. Vsi skupaj pa še naprej sledimo poslanstvu foruma pa naj bomo takšni ali drugačni.
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!

Potem pa ti tolaži njegove otroke, pelji vsakemu en bicikel, da jih potolažiš, dokler bodo pa molitve lajšale Humarjevo stisko, se pa splača tudi po tej poti pomagati.
Nihče ne propagira vere, samo svoje mišljenje izražam, če je pa komu zaradi tega nerodno, bom molil še zanj.
Uporabniški avatar
 Vlajko
laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!...

Evo, pod to se pa še jaz podpišem, pa če je komu prav ali ne. :!:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Fotr napisal/-a:Sporoèilo Tomaža Humarja

lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak veèer pošiljajo sporoèilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.

Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Vèeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.

In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem èasu spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrièno kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli raèun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.

Trenutno me spet èaka noè. Bom zmrzoval, vèeraj ponoèi je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...

Dajmo omisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljuje m za boljši jutri naših otrok.

Hvala.

No vidis pa je hasek !
Hvala za poudarjanje linka.

Jaz sem sicer ze izpolnil poloznico lansko leto pa ce me je izzval bom se enkrat. Ce ne druga bo to namesto kaksne startnine za kaksen tekaski dogodek heheh...

Edino s temi grehi se s Humarjem ne strinjam.

Ker sporocila ki mu jih posiljajo mu verjetno malo manj lahkoverni, klinika pa bi bila ze zdavnaj zgrajena ce bi mi bolj preprosti obracali vec denarja. Ampak ker smo taksne dvozivke in bussines je kao sveta stvar in najvecje zrtveno jagnje pac lahko greh prevzame ta prastari Cankarjanski kompleks Slovencev. V bistvu pa smo cisto normalni tako da smo od te normalnosti ze tudi skisani in je problem ze ce kaksne slavospevne debate o teku umazes s kaksno posredno temo.

Rugelj na veliko trobi vsak nezakompleksan moski bi moral enkrat na leto preteci maraton pa nekajkrat v zivljenju bi moral narediti slovnesko planinsko trasnverzalo. Zdaj pa recite ce nima prav.
Toliko pametnih besed in toliko tekaskega elana pa se vedno nasedamo tej zgodbi o zakompleksanosti slovencev.

Sicer pa tudi zato zelim ( pa ce malo zmolim na svoj nacin ) da Humar pride dol ziv in zdrav ker vem da bo posteno zakseftal svojo zgodbo
( na sponozrski listi ki jo ima na svojem page-u je tudi podjetje kjer sem jaz zaposlen ) in vem da bo tako drzava vec imela od njega- davki pa se to kar je povedal za to kliniko ga bomo imeli vsi priloznost vprasati kaj in koliko je on naredil v zvezi s to kliniko.

Ampak najprej naj pride dol k druzini in cisto prav da je sel.
Mislim da v tem ni hude razlike kot nekdo ki gre tect recimo maraton Mont Blanc pac so tveganja drugacna in temu tudi priprave za tveganja drugacna. Ampak zato tak clovek ne zivi od maratona MontBlanc ali teka na Grintovec pac mora se kako drugace v zivljeju izpolniti poslanstvo kot s tekom.
 Ninocka
Tomaž! Drži se! Eno goro pozitivnih misli ti pošiljamo iz Ljubljane!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jože napisal/-a:Pa kaj ste sedaj tako zapeli za izrazoslovje moliti ali želeti dobre želje ali želeti nekomu preživetje. Forum je nastal z namenom združevanja podobno mislečih ljudi v smislu športa in rekreacije, predvsem teka željnih slovencev in neslovencev. Vsa stvar pa se pelje v smeri prepričevanja ateistov in bolj ali manj vernih posameznikov, kdo ima bolj prav. Verjetno eni kot drugi želimo Humarju, da bi preživel, pa naj bo to v takšni ali drugačni obliki, namen je enak, o načinu pa naj presodi vsak sam po lastni vesti. Vsi skupaj pa še naprej sledimo poslanstvu foruma pa naj bomo takšni ali drugačni.

:cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast: :cast:
Mislim da si ti sedaj najbolj se točno izrazil kaj je potrebno sedaj za Humarja in vse njegove bližnje, kar preživljajo sedaj!
Mislim da lahko samo na tak način pomagamo da se odtrgamo od vse te nevoščljivosti in pehananja in podobno, pa bodimo spet eno!
Nevem, ali je res tako da nas samo nesreče združujejo?No razen takrat se je pokazalo neka enotnost, ko je Slovenija pod taktirko Katanca napredovala in povzročila pravo evforijo!
To so lepi trenutki, ki lahko slovencem spremenijo življenje na pozitivno stran!
Dajmo stran te predsodke in bodimo eno, in ne razdvojen folk!
ČAO!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Fotr napisal/-a:Sporočilo Tomaža Humarja

lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.

Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.

In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrično kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli račun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.

Trenutno me spet čaka noč. Bom zmrzoval, včeraj ponoči je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...

Hvala.

To besede človeka, ki hoče odpreti drugim oči!
Čeprav ima doma dva otroka, pa je vendar nekaj hotel pozitivnega narediti za njiju.Ne zato da se bosta bahala, ja moj fotr je pa tam pa tam splezal.Ne, ampak v tem bosta kasneje videla nekaj pozitivnega.Nekateri bi temu dejali molitev, kakorkoli kot je dejal Fotr in Humar naj Zgornja Fovšija ne samo za trenutek, ampak za vedno ugasne.
Le tako se lahko dvignemo nad ostale narode.Pa saj tukaj se ne gre da bi tekmovali z drugimi, ampak da bi živeli in se imeli lepo do konca svojih dni, kar nam je še preostalo!
Samo poglejte, kaj je Filipid vse doživljal.Pa je potihem pri sebi premleval, kaj bo jutri počel.Čeprav ga je zdravje močno načenjalo, je imel vsaj kanček upanja trohico pa vendarle.Čeprav je deloval drugače včasih!
Torej Slovenci pamet in razsodnost v roke, ne pa opravljanje pa je kdo kaj dosege, pa kdo kaj kupil pa kaj jaz vem še vse.
A ni bistvo zaželeti nekaj iz srca, kot se je Tomaž izrazil za kliniko.Ker otroci so naši jutrišnji sodniki, naše jutrišnje ogledalo pretekle zgodovine sreče in ljubezni!
Ma dost je tega!
Tomaž Humar drži se naj te tvoja močna volja drži pokonci!
ČAO!
 laufar
Fotr napisal/-a:
laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!

Potem pa ti tolaži njegove otroke, pelji vsakemu en bicikel, da jih potolažiš, dokler bodo pa molitve lajšale Humarjevo stisko, se pa splača tudi po tej poti pomagati.
Nihče ne propagira vere, samo svoje mišljenje izražam, če je pa komu zaradi tega nerodno, bom molil še zanj.

Zdej ne vem, Fotr, a svoje mnenje tukej lahko samo ti izražaš? Če se kdo ne strinja pa takoj koleričn napad?
No sej si vse s tistimi bicikli povedal, jest ti pa še enkrat povem, da brcaš v temo! Pa če mislš, da bi z biciklom potolažu otroka.....ccc!
Uporabniški avatar
 Fotr
laufar napisal/-a:...Zdej ne vem, Fotr, a svoje mnenje tukej lahko samo ti izražaš? Če se kdo ne strinja pa takoj koleričn napad?
No sej si vse s tistimi bicikli povedal, jest ti pa še enkrat povem, da brcaš v temo! Pa če mislš, da bi z biciklom potolažu otroka.....ccc!

Tvoje prejšnje sporočilo je bilo podobno tistim: "tukaj molite za nekoga, ki se sam podaja v nevarnost, za ostale, ki trpijo, se pa ne zmenite". Kdor misli, da kdo trpi, naj ga tolaži na svoj način, z molitvijo za Humarja, z dobrimi mislimi, z denarno pomočjo za lačne, možnosti je neskončno, ne pa da kritiziraš tistega, ki nekomu hoče pomagati, magare z molitvijo. Pomagaj tistemu, za katerega misliš da je pomoči potreben. Še sam žrtvuj nekaj. In bicikla nista zato, da bi otroka potolažil, ampak, da bi ti pokazal, da se ti res smilita, da ti nekaj žrtvuješ za to. Seveda mi je najprej prišel na misel bicikel. V molitev tako ne verjameš...
Človek, ki se podaja v samomor je tudi potreben pomoči in tolažbe. In Humarjevo sporočilo kaže, da mu molitev nudi uteho.
Tipično za nas Slovence, da o eni stvari lahko govorimo tako na široko in zraven zmešamo prav vse, tudi žgance in jih na koncu začinimo še z otroci. Kaj res ne vidimo dva metra pred sabo in moramo vedno streljati s kanoni na vse strani? Pa saj nam nihče nič noče. Če bi vsak o sebi in svojih problemih malo bolj ali nekateri sploh kdaj razmislili, bi imeli bolj zbrane misli in bi s prave distance gledali na te stvari. Človek gor dobesedno crkuje pa noče denarja zase ampak nas poziva, da smo spet eno. Pa, če nam zdaj ni jasno. Tomaž je, kar je in naj tak ostane. Definitivno je velik človek. Pa, da ne bo pomote. Kot idola, vzornika in še kaj ga rabimo samo zato, da spoznamo sebe, če se lahko zazremo v kaj. "Če hočeš biti velik, moraš premagati sebe."
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
tomaz.zupancic napisal/-a:
Fotr napisal/-a:Sporoèilo Tomaža Humarja

lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak veèer pošiljajo sporoèilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.

Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Vèeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.

In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem èasu spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrièno kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli raèun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.

Trenutno me spet èaka noè. Bom zmrzoval, vèeraj ponoèi je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...

Hvala.

To besede èloveka, ki hoèe odpreti drugim oèi!
Èeprav ima doma dva otroka, pa je vendar nekaj hotel pozitivnega narediti za njiju.Ne zato da se bosta bahala, ja moj fotr je pa tam pa tam splezal.Ne, ampak v tem bosta kasneje videla nekaj pozitivnega.Nekateri bi temu dejali molitev, kakorkoli kot je dejal Fotr in Humar naj Zgornja Fovšija ne samo za trenutek, ampak za vedno ugasne.
Le tako se lahko dvignemo nad ostale narode.Pa saj tukaj se ne gre da bi tekmovali z drugimi, ampak da bi živeli in se imeli lepo do konca svojih dni, kar nam je še preostalo!
Samo poglejte, kaj je Filipid vse doživljal.Pa je potihem pri sebi premleval, kaj bo jutri poèel.Èeprav ga je zdravje moèno naèenjalo, je imel vsaj kanèek upanja trohico pa vendarle.Èeprav je deloval drugaèe vèasih!
Torej Slovenci pamet in razsodnost v roke, ne pa opravljanje pa je kdo kaj dosege, pa kdo kaj kupil pa kaj jaz vem še vse.
A ni bistvo zaželeti nekaj iz srca, kot se je Tomaž izrazil za kliniko.Ker otroci so naši jutrišnji sodniki, naše jutrišnje ogledalo pretekle zgodovine sreèe in ljubezni!
Ma dost je tega!
Tomaž Humar drži se naj te tvoja moèna volja drži pokonci!
ÈAO!

Ja Tomaž Z. ko bo tebe pobiralo od vseh tek tekov in se od vseh teh besed ki jih moras prebaviti in izdaviti pa se bos izvijal od kaksne kapi bomo tudi zate skovali kaksen slavospev in te povzdignili morda se visje kot Humarja. Bos potem dal se za kliniko brez da bos druge pozival.
Jaz bom prvi ki te bom dal na listo od katerih se lahko kaj naucim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA