Ker upanje umira zadnje, kajne!
ČAO!
laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!
laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!...
Fotr napisal/-a:Sporoèilo Tomaža Humarja
Dragi Slovenci in Slovenke,
lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak veèer pošiljajo sporoèilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.
Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Vèeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.
In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem èasu spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrièno kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli raèun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.
Trenutno me spet èaka noè. Bom zmrzoval, vèeraj ponoèi je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...
Dajmo omisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljuje m za boljši jutri naših otrok.
Hvala.
Jože napisal/-a:Pa kaj ste sedaj tako zapeli za izrazoslovje moliti ali želeti dobre želje ali želeti nekomu preživetje. Forum je nastal z namenom združevanja podobno mislečih ljudi v smislu športa in rekreacije, predvsem teka željnih slovencev in neslovencev. Vsa stvar pa se pelje v smeri prepričevanja ateistov in bolj ali manj vernih posameznikov, kdo ima bolj prav. Verjetno eni kot drugi želimo Humarju, da bi preživel, pa naj bo to v takšni ali drugačni obliki, namen je enak, o načinu pa naj presodi vsak sam po lastni vesti. Vsi skupaj pa še naprej sledimo poslanstvu foruma pa naj bomo takšni ali drugačni.
Fotr napisal/-a:Sporočilo Tomaža Humarja
lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak večer pošiljajo sporočilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.
Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Včeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.
In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem času spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrično kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli račun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.
Trenutno me spet čaka noč. Bom zmrzoval, včeraj ponoči je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...
Dajmo omisliti to in že vnaprej se vsem zahvaljuje m za boljši jutri naših otrok.
Hvala.
Fotr napisal/-a:laufar napisal/-a:...Smilita pa se mi njegova otroka, si raje ne predstavljam kaj sedaj preživljata, imata pa smolo, da imata tako neodgovornega očeta!
Potem pa ti tolaži njegove otroke, pelji vsakemu en bicikel, da jih potolažiš, dokler bodo pa molitve lajšale Humarjevo stisko, se pa splača tudi po tej poti pomagati.
Nihče ne propagira vere, samo svoje mišljenje izražam, če je pa komu zaradi tega nerodno, bom molil še zanj.
laufar napisal/-a:...Zdej ne vem, Fotr, a svoje mnenje tukej lahko samo ti izražaš? Če se kdo ne strinja pa takoj koleričn napad?
No sej si vse s tistimi bicikli povedal, jest ti pa še enkrat povem, da brcaš v temo! Pa če mislš, da bi z biciklom potolažu otroka.....ccc!
tomaz.zupancic napisal/-a:Fotr napisal/-a:Sporoèilo Tomaža Humarja
lepo mi je, ko mi pišete in mi prjatelji iz baze vsak veèer pošiljajo sporoèilo v steno, veliko od vas bi želelo pomagati, nakazati denar.
Vesel sem vsake tople misli, stiskanj pesti. Vèeraj so mi prebrali lep mail, kako deklica zame moli, da bi se vrnil iz stene.
In se mi je utrnila misel, pri tem, da smo Slovenci po dolgem èasu spet eno, ne vrag vragu ampak brat bratu, zato apeliram na vas, da že enkrat zbiršemo ta izvirni greh Slovencev iz prsi in zgradimo peditrièno kliniko. Bodo na moji strani prijatelji odprli raèun, ki bo viden v vsakem trenutku, da se bo vedelo, koliko dejansko se je nabralo in bo za naše otroke za boljši jutri. Zgradimo kliniko, odprimo srca in dlani, veseli me, da smo pet eno in ne eni na eni strani, drugi na drugi strani. Hvala še enkrat za to, da ste s srcem in dušo pri tem reševanju, me to bodri in mi je toplo, ker smo zoper postali eno in je Zgornja Foušija za trenutek ugasnila.
Trenutno me spet èaka noè. Bom zmrzoval, vèeraj ponoèi je bilo minus pet, ta fajht na meni zmrzuje, nekaj dni že ne jem...
Hvala.
To besede èloveka, ki hoèe odpreti drugim oèi!
Èeprav ima doma dva otroka, pa je vendar nekaj hotel pozitivnega narediti za njiju.Ne zato da se bosta bahala, ja moj fotr je pa tam pa tam splezal.Ne, ampak v tem bosta kasneje videla nekaj pozitivnega.Nekateri bi temu dejali molitev, kakorkoli kot je dejal Fotr in Humar naj Zgornja Fovšija ne samo za trenutek, ampak za vedno ugasne.
Le tako se lahko dvignemo nad ostale narode.Pa saj tukaj se ne gre da bi tekmovali z drugimi, ampak da bi živeli in se imeli lepo do konca svojih dni, kar nam je še preostalo!
Samo poglejte, kaj je Filipid vse doživljal.Pa je potihem pri sebi premleval, kaj bo jutri poèel.Èeprav ga je zdravje moèno naèenjalo, je imel vsaj kanèek upanja trohico pa vendarle.Èeprav je deloval drugaèe vèasih!
Torej Slovenci pamet in razsodnost v roke, ne pa opravljanje pa je kdo kaj dosege, pa kdo kaj kupil pa kaj jaz vem še vse.
A ni bistvo zaželeti nekaj iz srca, kot se je Tomaž izrazil za kliniko.Ker otroci so naši jutrišnji sodniki, naše jutrišnje ogledalo pretekle zgodovine sreèe in ljubezni!
Ma dost je tega!
Tomaž Humar drži se naj te tvoja moèna volja drži pokonci!
ÈAO!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA