področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kakšna bo razlika med tinijem in stašo na LM?

tini bo prišel v cilj pred stašo več kot 20 minut in dosmrtno na tlesk prstov dobival porcije pišk, ki mu jih bo plačevala staša
3
11%
staša bo prišla v cilj manj kot 10 minut za tinijem in dosmrtno na žvižg dobivala porcije pišk od tinija v gostilni Mesec v Zaplani
5
19%
tini bo hitrejši od staše za 15 do 20 minut in staša ga bo, oblečenega v obleko in kravato, s svojim enoprostorcem AX (11 let) osebno popeljala v Zaplano, kjer bo jedel all you can eat piške z rokami
5
19%
staša bo za tinijem prišla več kot 10 in manj kot 15 minut za tinijem in tini jo bo s svojo kraljico odstavnih pasov (alfa) odpeljal v Zaplano oblečen v elegantni obleki s kravato, kjer bo staša jedla piško na tinijev račun
11
41%
oba bosta natanko izenačena in drug drugemu bosta častila piško
3
11%
Uporabniški avatar
 Barb
Po mojem bo pa Tini zanalašč zaostal,ker noče staknt kakšne ptičje gripe,..sploh,ker ve,da ima Staška v Zaplani dobre veze,pa mu lahk kaj podtaknejo. Bo on pojem raj kr na čevapih ostal :D :wink:
 Nataša
Je to tvoj zadnji odgovor? :wink:
 dpop
Ja, kje so časi ko s(m)o ljudje tekli za zdravje in za zabavo...

Dandanes pa... :roll:

1675 Darko

P.S. Efedrin, anabolični steroidi, krvni doping...
in to vse samo za eno porcijo "piščančjih krilc" :shock: :shock:
Uporabniški avatar
 tekačica
dpop napisal/-a:P.S. Efedrin, anabolični steroidi, krvni doping...
in to vse samo za eno porcijo "piščančjih krilc" :shock: :shock:

Pa ne da zdej že kle na forumu tele prepovedane substance jemljete??? A nismo tuki sami ta pošteni???
 dpop
tekačica napisal/-a:Pa ne da zdej že kle na forumu tele prepovedane substance jemljete???

Ne, ne... jaz (konkretno) se "zadevam" samo s pire krompirjem in
kislim zeljem (no, če sem pošten včasih posežem po olivnem olju
za zabelo... ali je olivno olje na črni listi IAAF :? :? 8) )

1676 Darko

P.S. Sicer smo pa v področju "Kr neki"... se samo hecamo
:? 8) :D :lol: :wink: :roll: :oops: :cry: :( :) :shock: :) :( :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
dpop napisal/-a:...kislim zeljem (no, če sem pošten včasih posežem po olivnem olju
za zabelo... ali je olivno olje na črni listi IAAF :? :? 8) ).....

8) Darko, takole zavajat mladino pa ni lepo :!: Kaj pa enemon :?: A to bos pa kar zatajil :?: Ajajaj, kam gre tale svet :?: :twisted: :P

lp, oranzni slon, Jusuf al Islam :twisted:
p.s.: 8) Kolikor vem si nekaj te robe obljubljal tudi eni nasi clanici, pa ni bilo nic iz tega. ;) :D Ajajajajaj, Darko. Popuscas. :D :twisted:
Uporabniški avatar
 tekačica
oranzni_slon napisal/-a: Kaj pa enemon :?

Ah tole sem pa tudi jaz že probala... po dveh žlicah mi je bilo slabo, pa še cel dan nisem bila nič več lačna :roll:

dpop napisal/-a: samo s pire krompirjem in kislim zeljem

a to pere krompir z vrečke??? Ja ja sej se da v pere krompir tudi kaj zamešat... npr. speštan korenček, grah... in dobiš oranžni oz zeleni pere :x (upam da ga ne bom nikoli več videla)
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No tudi jest stavim na TINI-ja. Pa kar bo pa bo. TINI majico imaš še zmeraj pri nama .
Uporabniški avatar
 tini
Nadj@ napisal/-a:CIAO

No tudi jest stavim na TINI-ja. Pa kar bo pa bo. TINI majico imaš še zmeraj pri nama .

Ja, hvala na potrpezljivosti. :)
Vem, res sem nemogoc - upam, da mi majico rata prevzet se letos! :)

lptini

P.S. Kako pa kaj vajina kolegica iz Poletove ekipe - zadnje case ni ne duha ne sluha o njej - verjetno je v kaksni karanteni - I guess :) :) :)
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no če ti letos ne rata prevzeti pa drugo leto. nevem na katero kolegico misliš če pa to leti na tvojo konkurentko na LM , ja najverjetneja se pripravlja. v petek je bla na ful kul fešti, tako da ne ni zavervana samo v tek proti tebi ampak je tudi na fešti uživala. no nevem kako to da se nam nič več ne pridružiš na treningu ali si v strahu da bi te razkrila kako treniraš.
no še naprej midva staviva na tebe.
Uporabniški avatar
 tini
kustus napisal/-a: no nevem kako to da se nam nič več ne pridružiš na treningu ali si v strahu da bi te razkrila kako treniraš.
no še naprej midva staviva na tebe.

Lepo, kustus&nadja, lepo :) !
Je pa res, da je trenutno stasa v prednosti (jst lahko edino stavim na res dobro poznavanje terena, saj zelo pogosto tecem po(bezigrajskem) delu trase.)

Sej pravm, mogoce jo pa vendarle presenetim - nikad se nezna :) !

lptini
Uporabniški avatar
 tini
kustus napisal/-a:lp

no nevem kako to da se nam nič več ne pridružiš na treningu ali si v strahu da bi te razkrila kako treniraš.

No, kar se tega tice je tako, da sem imel to jesen kar veliko guzvo v sluzbi, tako, da mi ni znesl. :(

Predvsem na teoreticni bazi sem zaradi tega veliko zgubu! :)

lptini
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no po vsem kar si povedal sem začel že malo dvomiti v tvojo zmago.
Uporabniški avatar
 tini
No, Stasa - you got chikens!
Mislim, da povsem zasluzeno!

lptini

P.S. Sam povej kdaj greva - 041 686402

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA