področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Koga imate raje?

natašo
11
25%
dpop-a
5
11%
oba enako
15
34%
natašo glih mal bolj
5
11%
dpopa glih mal več
Brez glasov
0%
oba mi gresta na živce
8
18%
 dpop
Nataša napisal/-a:samo droben popravek!
nisem rekla "Mami skuhi mi kosilo" ampak "Mami, skuhi SE mi za kosilo"
tko da ne me zdej neki narobe citirat... :cry:

takole je bilo napisano
jest mam en fajn recept - vzameš eno lih prou zrelo mamo, ji zagroziš da jo boš narezal(a) na koščke če kej ne skuha, jo naženeš v kuhno in počakaš pol urce, da vmes vzhaja, se skuha, se speče ali karkoli že, samo da je DOBR

lep pozdrav od društva zadovoljnih s kruhom pomazanih kanibalcev in njihovih prjatlev

PREBRAL sem se enkrat....
OK... se opravicujem za "misquotation".... ampak potem pa jaz kot
blondinec s plešo... rabim ene par pojasnil

ce mamo SKUHAŠ (in ne da ti ona kuha) ... zakaj ji moras potem prej
zagrozit, da jo boš narezal... a ce ji adrenalin dvigne... je potem
kuhana bolj mehka???

in zakaj bi ji grozil s kaznijo, ki bo posledica NEKUHANJA in ne
posledica NESKUHANJA

ostalo naprej se ujama... pac jo zapres in pocakas
(Crnogorski stil rada PRESS)

samo pri pomazanih kanibalcih se pa spet zatakne....
zakaj bi se kanibali mazali s kruhom... a to je del rituala???

sicer to verjetno Nataša vse obvlada... kaj jest tlele probam bit pamaten

LP Darko

P.S. toliko od ŠEFA KUR(CA)
Uporabniški avatar
 Fotr
dpop napisal/-a:...P.S. Fotr... ma si me spregledal.... U NULO!!!! :lol: :lol:

Darko, upam, da ne boš zameril, tako vabljivo je bilo to napisat, ampak sem okleval, ker sem se bal, da ne bi narobe razumel ali da bi te prizadel. Samo tako fajn je vse pasalo skupaj! Brez zamere, Darko!

Moral bi napisati: Fotr shujševaknih kur! :D :D :D
 Nataša
eh, Fotr, ne se sekirat. Darko je res tak mal občutljiv možakar, tisto nežno pesniško dušco skriva pod plastmi cinizma, samoobtoževanja, samoponiževanja, sarkazma, sadomazohizma in pesimizma, ampak itak smo ga vsi spregledal pa vemo, kakšna mehkoba je za vsem tem balastom. In vsa žlehtnoba, ki jo Darko in jest sproščava v najinmu peskovniku, je samo po sloganu družine Vižintin heeeecanje. Jest zezam Dpopa, da se Oranžni slon zabava... :P
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:... najinmu peskovniku, je samo po sloganu družine Vižintin heeeecanje.

:D Samo eno vprasanje me se gloda, pa se to verjetno zato, ker zivim v hosti. Pa kva je to za ena familija? Telih Vizintinov pa ne morem sesvasat skupaj v zgodbo. A lahko kej pomagas? :-)

lp, oranzni slon
 dpop
Nataša napisal/-a:eh, Fotr, ne se sekirat. Darko je res tak mal občutljiv možakar, tisto nežno pesniško dušco skriva pod plastmi cinizma, samoobtoževanja, samoponiževanja, sarkazma, sadomazohizma in pesimizma, ampak itak smo ga vsi spregledal pa vemo, kakšna mehkoba je za vsem tem balastom. In vsa žlehtnoba, ki jo Darko in jest sproščava v najinmu peskovniku, je samo po sloganu družine Vižintin heeeecanje. Jest zezam Dpopa, da se Oranžni slon zabava... :P

Pišuka.... tolk "izmov" v meni...
Kako da imam potem samo 79 kg

Ja, ja... saj vem... ce bi imeli tehtnico za "izme" merit
pol bi jest bil... uhuhuhu.... daleč pred vsemi...
no... ampak se vedno daaaaleč za Nataško

LP Darko

P.S. Orange Elephant Entertainment Group Ltd :wink:

P.S. S. Bolj nas bodo jeb..li, več nas bo!
 Nataša
to je pa skrivnost, ki ti je še ne bom povedala........
................................ :roll: :roll: :roll: .............

no, zdaj jo pa bom.

Si gledu kdaj Mariota?
Nisi?
Blamaža!!!
Zato si pa zdej tko nerazgledan :P .
Tam je bla ena družina Vižintin, kjer so se v glavnem heeeecali.

joj joj kam gre ta svet, noben ne gleda več Mariota, družinske vrednote se sesuvajo, lakota, vojne, Bushi na oblasti, morje cveti, nova ledena doba prihaja, vsi bomo kaput!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a:...Si gledu kdaj Mariota? Nisi?Blamaža!!! Zato si pa zdej tko nerazgledan :P .

..joj joj kam gre ta svet, noben ne gleda več Mariota, družinske vrednote se sesuvajo, lakota, vojne, Bushi na oblasti, morje cveti, nova ledena doba prihaja, vsi bomo kaput!

Ja, cist drek. Kaj naj drugega recem. Se mi je zdel, da bom verjetno veliko zamudil, ko sem metal TV v smeti. :-) Grozno. :-) Ah, grem kar kamnicana cakat. ;-) Morda pa ne bo iztiril. :-)

lp, oranzni slon
 dpop
Nataša napisal/-a:to je pa skrivnost, ki ti je še ne bom povedala........
................................ :roll: :roll: :roll: .............

no, zdaj jo pa bom.

Si gledu kdaj Mariota?
Nisi?
Blamaža!!!
Zato si pa zdej tko nerazgledan :P .
Tam je bla ena družina Vižintin, kjer so se v glavnem heeeecali.

joj joj kam gre ta svet, noben ne gleda več Mariota, družinske vrednote se sesuvajo, lakota, vojne, Bushi na oblasti, morje cveti, nova ledena doba prihaja, vsi bomo kaput!

Tko btw...
tele Vizintinovi so bili (tudi) v TV Poper... vsaj meni so tam bolj
sedli v spomin

Mario... WTF is Mario (WTF... a to rabm podnaslavljat?? :wink: )

Ja ce bo pa ledena doba, bomo sigurno vsi kaput... oblekli...
drugace nas bo zeblo.

LP Darko

P.S. Mi smo druzina Vizintin.... kjerkoli smo tam je kažin....
Oj, jest sem Marjo... jest pej Marija.... :lol: :lol:
 Nataša
oranzni_slon napisal/-a:Ah, grem kar kamnicana cakat. ;-) Morda pa ne bo iztiril. :-)

Čak mal, ne se hecat. ultranadzvočni kamničan je najhitrejši vljak na svjetu. ima samo 435 postaj, v Ljubljano pride v rekordnih 50 minutah, vsi ajziji imajo IQ nad 162, vlakovodja pa celo okroglih 200. ta vljak ki tiho pelje svojo pot na vse strani sveta nikoli ne iztiri, ne vozi iztirjencev, na njem ni mularije, ne mam s stotimi vrečkami in ne poscanih pjančkov, temperatura je vedno prava, stevardese pa strežejo zastonj kolačke, kavico in široko paleto vseh vrst okrepčil. vožnja z njim je prava eksotika, saj nas popelje skozi dramatično pokrajino Mengeškega polja, zgodovinsko pomembne kraje kot so Domžale, mimo kulturnih in naravnih znamenitosti (Duplica in LJ-Brinje), če pa vmes ustavi iz nenadnih razlogov, pa je to le še dodatni dokaz, da vožnja ni nikoli dolgočasna. Včasih vas slovenske železnice pozabavajo s tem, da morate izstopiti na postaji Lj-Brinje, odkoder vas udoben in klimatiziran avtobus firme Krstić s 150 stojišči za 250 ljudi popelje do postaje Črnuče, kjer se spet vkrcate na vlak. Da pa je stvar še bolj pestra, se to dogaja vedno na drugi postaji in teh nagajivih umov nikoli ni moč prelisičiti ali spregledati.
KUpite karto, res poceni, samo 450 SIT, vredna je vsakega centa.

p.s. najraje imam svoj avto PRESS :P
 dpop
Nataša napisal/-a:
oranzni_slon napisal/-a:Ah, grem kar kamnicana cakat. ;-) Morda pa ne bo iztiril. :-)

Čak mal, ne se hecat. ultranadzvočni kamničan je najhitrejši vljak na svjetu. ima samo 435 postaj, v Ljubljano pride v rekordnih 50 minutah, vsi ajziji imajo IQ nad 162, vlakovodja pa celo okroglih 200. ta vljak ki tiho pelje svojo pot na vse strani sveta nikoli ne iztiri, ne vozi iztirjencev, na njem ni mularije, ne mam s stotimi vrečkami in ne poscanih pjančkov, temperatura je vedno prava, stevardese pa strežejo zastonj kolačke, kavico in široko paleto vseh vrst okrepčil. vožnja z njim je prava eksotika, saj nas popelje skozi dramatično pokrajino Mengeškega polja, zgodovinsko pomembne kraje kot so Domžale, mimo kulturnih in naravnih znamenitosti (Duplica in LJ-Brinje), če pa vmes ustavi iz nenadnih razlogov, pa je to le še dodatni dokaz, da vožnja ni nikoli dolgočasna. Včasih vas slovenske železnice pozabavajo s tem, da morate izstopiti na postaji Lj-Brinje, odkoder vas udoben in klimatiziran avtobus firme Krstić s 150 stojišči za 250 ljudi popelje do postaje Črnuče, kjer se spet vkrcate na vlak. Da pa je stvar še bolj pestra, se to dogaja vedno na drugi postaji in teh nagajivih umov nikoli ni moč prelisičiti ali spregledati.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nataša... ti pa veliko bereš Fotr-a... a ne? :wink:

LP Darko

P.S. AD 450SIT... kukr jest vem imamo v sloveniji stotine... ne cente
(sej izraz pomeni isto... ampak Toporišič vse sliši PRESS)
 Nataša
ja, berem Fotra, Slavoja Žižka in Lady, pišem pa po svoje. drgač ne znam :wink:

stotini...a je to kšna magična žvau? še nisem vidla, jest sam cankarje obračam. :P
Uporabniški avatar
 Staša
dpop napisal/-a:
Mario... WTF is Mario (WTF... a to rabm podnaslavljat?? :wink: )

Mario je moj maček, ki ga boste imeli čast spoznati v nedeljo na analizi. Trenutno je ranjen. Je zelo grd in nepriljubljen med sosedi. Ampak zelo prijazen. Slikca v galeriji čez minutko.
Uporabniški avatar
 gregorb
Nataša napisal/-a:

Vse si napisala sam še tole manjka:" A ima kdo novi od Domžala?"
 dpop
a to unga Cankarja ki skače v daljino :twisted:

ti pa namesto Maria raje kdaj Radovednega Tačka poglej... pa boš
vedla kaj so stotini... in kako izgledajo

LP Darko

P.S. No money no fun (ma to ni res.... berte TF... fun zagotovljen
money... eeee.... treba ljopat u roka uzet PRESS)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA