področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 ales
dpop napisal/-a:

POST OF THE YEAR

Še ena kategorija za naslednji piknik. Mogoče bi dodal še kakšno ločilo, presledek, ma ne, bi bilo že preveč. Bomo na pikniku izglasovali najboljšega. Tadej, si čist na vrhu, mal pred Stašo!
Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:Še ena kategorija za naslednji piknik. Mogoče bi dodal še kakšno ločilo, presledek, ma ne, bi bilo že preveč. Bomo na pikniku izglasovali najboljšega. Tadej, si čist na vrhu, mal pred Stašo!

mimogrede Aleš, kje pa je kakšna slika z letošnjega piknika? A? smo se ravno včeraj na Ana Lizi v Piramidi spraševali fotr, Taša in jaz.
 dpop
5rca napisal/-a: A? smo se ravno včeraj na Ana Lizi v Piramidi spraševali fotr, Taša in jaz.

Hja... Aleš je še na film slikal... pa se je na vprašanje, kdaj bojo
slike takole namuznil: "Sej booooo, noooooo"
Slika

LP Darko

P.S. A mojih 16 slik v galeriji pa ni dobrih??.. Pa tolk sem se trudil :cry:
Uporabniški avatar
 5rca
dpop napisal/-a:P.S. A mojih 16 slik v galeriji pa ni dobrih??.. Pa tolk sem se trudil :cry:

so lepe slike, Darko .. samo ni nikjer ne Taše ne AL1 ne fotra pa njegove ... sej nm doma ne verjamejo, da smo sploh bili tam :oops: :wink: :lol: :oops: :wink: :lol:
 dpop
5rca napisal/-a:
dpop napisal/-a:P.S. A mojih 16 slik v galeriji pa ni dobrih??.. Pa tolk sem se trudil :cry:

so lepe slike, Darko .. samo ni nikjer ne Taše ne AL1 ne fotra pa njegove ... sej nm doma ne verjamejo, da smo sploh bili tam :oops: :wink: :lol: :oops: :wink: :lol:

Hja pri meni je tako... tista ki (se) mi nastavi, jo pa pritisnem...
pa ker se nobena ni, sem moral pa Aleša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LP Darko

P.S. Silim ali prosim pa nobenga :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
dpop napisal/-a:Hja pri meni je tako... tista ki (se) mi nastavi, jo pa pritisnem...
pa ker se nobena ni, sem moral pa Aleša :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:oops: :oops: :oops:
ja nastaulale se ti pa res nismo, pa fotr tut ne pomoje ... Aleš pa :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 ales
5rca napisal/-a:so lepe slike, Darko .. samo ni nikjer ne Taše ne AL1 ne fotra pa njegove ... sej nm doma ne verjamejo, da smo sploh bili tam :oops: :wink: :lol: :oops: :wink: :lol:

Če se prav spomnim, ste mi ravno ve rekle, daj Aleš nehaj, daj raje ta mlade slikaj... Evo Petrca, pr tebi sem bil še dost vztrajen, al sem te pa bolj od daleč. Tukajle je povezava: http://www.sportosplet.net/galerija/thu ... ?album=126

tamy napisal/-a:jah hitro napopajte te slikce gor,da ne bo doma problemov!!!vcasih jih imate ful,kaj pa zdaj?

Ravno obratno, pol bi bili lahko problemi ...
Uporabniški avatar
 5rca
LEPE SLIKE ... res :)

evo, zdej mi pa verjame, da sm bla tm .... mož :)

samo me nekaj zanima ... kakšn zaščitni znak si mislil? špegle? :)

:lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 ales
5rca napisal/-a:samo me nekaj zanima ... kakšn zaščitni znak si mislil? špegle? :)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ja saj je skoraj večji k ti, pa ga ne vidiš?!
Uporabniški avatar
 5rca
:bum: :bum: :bum:

se tolčem po glavi pa nič ne pomaga ... še zmeri ga ne vidim :roll: :shock: :roll: :--(

ampak :!: :!: Jan je pa največja zvezdica :wink:
Uporabniški avatar
 ales
5rca napisal/-a::bum: :bum: :bum:

se tolčem po glavi pa nič ne pomaga ... še zmeri ga ne vidim :roll: :shock: :roll: :--(

ampak :!: :!: Jan je pa največja zvezdica :wink:

Saj vem, nimaš nobene slike s CocaColo, ker je zmeraj ob tebi ... k da sem kaj drgačen, ja! Tko da, tole si spravi, ti bo še prav pršla, k boš morala vnukom razlagat kaj smo pili po teku.

A ti je žal, da ga še ti nisi dobila v naročje, a ne?
Uporabniški avatar
 5rca
ales napisal/-a:Saj vem, nimaš nobene slike s CocaColo, ker je zmeraj ob tebi ... k da sem kaj drgačen, ja! Tko da, tole si spravi, ti bo še prav pršla, k boš morala vnukom razlagat kaj smo pili po teku.

A ti je žal, da ga še ti nisi dobila v naročje, a ne?

dej nehi...sej se ga sploh ne vidi :shock: v naročje ga pa še nikol nisem dobila, tako da... bo treba sprobat :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA