področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Ker dragi gledalci z nestrpnostjo pričakujejo odgovor lahko z anketo odločilno vplivate na njeno odločitev:

Ja Nte je dovolj v hlačah in bo šla
14
58%
Nta se boji pokvarjenega Duleta in ne bo šla zdoma
4
17%
Nta bo cincala do zadnjega trenutka in brez odgovora odšla na drug tek
6
25%
 Nataša
Okej - da neki razčistimo - EDINA "poškodba", ki sem jo letos imela, je bila bolečina v ahilovi tetivi aprila, ki je trajala en teden. vsi moji ostali problemi pa niso povezani s tekom - pozimi nekaj časa nisem tekla, ker sem padla s konja in se udarila v rebra, poleti nisem tekla, ker sem imela bronhitis in s tem povezane bolečine v rebrih, zdajle pa ne grem na SAM, ker sem imela trebušno gripo, ki sama po sebi sicer ne pomeni, da ne smem tečt, problem je le v tem, da imam zaradi nekaj dni stradanja manj moči -dovolj za cooperja, premalo za SAM. in mislim,da je med tema dvema dogodkoma veliiiika razlika.

Tko da...se zahvaljujem vsem za skrb za moje zdravje, ampak po svoje mi je šel pa ves ta hudič okoli SAM-a pošteno na živce - kakorkoli bi se odločila, ne bi blo prav. Rada bi en čas spet tekla samo toliko in tam, kjer sama hočem. Če dovolite!
Uporabniški avatar
 gregorb
Tole pa sodi v rubriko rekla in ostala živa!
Nataša napisal/-a:Okej - da neki razčistimo - Tko da...se zahvaljujem vsem za skrb za moje zdravje, ampak po svoje mi je šel pa ves ta hudič okoli SAM-a pošteno na živce - kakorkoli bi se odločila, ne bi blo prav. Rada bi en čas spet tekla samo toliko in tam, kjer sama hočem. Če dovolite!

No v imenu vseh, ki smo te dražili s SAM om se posipam s pepelom in oblubm, da noumo več ngajal! Častna TF-jevska! :wink:
Nazadnje spremenil gregorb, dne 09 Sep 2004, 08:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Nataša napisal/-a: .... (Veliko crk in ostrih misli.)...... Če dovolite!

Nta, ne se jezit. Saj vsi vemo, da smo te malo hecali. :) Tko, cist mal, pa nam ne tega za zlo vzet. (saj ves, druzina Vizentin, kamor pridemo je kazin) :twisted: A je prov? ;) (Na veliko posipam pepel.) :roll:

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša napisal/-a:Tko da...se zahvaljujem vsem za skrb za moje zdravje, ampak po svoje mi je šel pa ves ta hudič okoli SAM-a pošteno na živce - kakorkoli bi se odločila, ne bi blo prav. Rada bi en čas spet tekla samo toliko in tam, kjer sama hočem. Če dovolite!

Nataša se ti oproščam za tole. Vsekakor vsak sam odloča zase kako in kaj bo tekel oziroma počel :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Nataša alora vidim iz te šalce, da se boš pozdravila.Da potem udariva en eksibicijski meč v badmintonu.
Do takrat se pozdravi, ker bo takrat zbrana vsa smetana Tekaškega foruma in te bo občudovala kako si se hitro vrnila na stara pota.
V glavnem pozdravi se in ko boš tekla zopet uživaj v teku in vsem ostalem.
čao
 Nataša
gregorb napisal/-a:Tole pa sodi v rubriko rekla in ostala živa

:D :D :D

Naj bo opica ali jezen dojenček, tale Grega pa zna povedat!!! :D :D :D
zaenkrat sem še živa...bomo vidl, kdo bo "sitno babo" spotaknu na cooperju... :wink: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA