- 09 Sep 2004, 08:19
Okej - da neki razčistimo - EDINA "poškodba", ki sem jo letos imela, je bila bolečina v ahilovi tetivi aprila, ki je trajala en teden. vsi moji ostali problemi pa niso povezani s tekom - pozimi nekaj časa nisem tekla, ker sem padla s konja in se udarila v rebra, poleti nisem tekla, ker sem imela bronhitis in s tem povezane bolečine v rebrih, zdajle pa ne grem na SAM, ker sem imela trebušno gripo, ki sama po sebi sicer ne pomeni, da ne smem tečt, problem je le v tem, da imam zaradi nekaj dni stradanja manj moči -dovolj za cooperja, premalo za SAM. in mislim,da je med tema dvema dogodkoma veliiiika razlika.
Tko da...se zahvaljujem vsem za skrb za moje zdravje, ampak po svoje mi je šel pa ves ta hudič okoli SAM-a pošteno na živce - kakorkoli bi se odločila, ne bi blo prav. Rada bi en čas spet tekla samo toliko in tam, kjer sama hočem. Če dovolite!
Tko da...se zahvaljujem vsem za skrb za moje zdravje, ampak po svoje mi je šel pa ves ta hudič okoli SAM-a pošteno na živce - kakorkoli bi se odločila, ne bi blo prav. Rada bi en čas spet tekla samo toliko in tam, kjer sama hočem. Če dovolite!