področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Ali ljudje okoli vas postanejo v vročih poletnih dneh pred dopusti podobno kot decembra mal čudni, napeti, razdražljivi, hecni, nenavadno prijazni...?

da
14
64%
ne
8
36%
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No 5trca sej je prou KUL slika.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Staša
HOJ PRIMORCI, HOJ KRAŠEVCI, A SE KAJ TRENIRA NA VAŠEM KONCU? TA TEDEN IMAM SLUŽBENE OBVEZNOSTI MED ŠTANJELOM IN IZOLO (no, v Izolo bom hodila spat, da vsaj malce morja začutim). SKRATKA, ČE JE KDO ZA KAKŠEN POPOLDNASKI TEK PO KRASU MED TEDNOM... JAZ TUDI ! JAZ TUDI!
 Nataša
ups
Nazadnje spremenil Nataša, dne 28 Jul 2005, 09:02, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
MihaPR in Nta danes odhajava na kolesarske počitnice po Sardiniji. Sva že skor vse spakirala, mava že mal rajze fibra, opravljava še zadnje šopinge (no, služba seveda še danes na prvem mestu) in vam vsem želiva ful lep avgust....se vidimo ob Vrbskem jezeru na polmaratonu!

:wink:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
Nataša napisal/-a:MihaPR in Nta danes odhajava na kolesarske počitnice po Sardiniji...

8) Srecno! Pa na reportazo ne pozabit! :) (firbci PRESS)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 alan
Nataša napisal/-a:MihaPR in Nta danes odhajava na kolesarske počitnice po Sardiniji...

Naj se vama cesta vedno spusca, naj vama veter vedno v hrbet piha, naj vama bo prtljaga peresno lahka in naj bo ketna vedno mastna... :wink:

Hocemo kartico!!!!!!! :D
Uporabniški avatar
 lunca
Nataša napisal/-a:MihaPR in Nta danes odhajava

Srečno pot!

P.S.
Vaju že pogrešamo! :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čimbolj uživajta .... in, .... ne samo kolesarit. :wink:

PS: Pa čimprej se vrnita, da bomo še mi lahko šli. :-- :wink:
Uporabniški avatar
 Lena
Nataša napisal/-a:MihaPR in Nta danes odhajava na kolesarske počitnice po Sardiniji.

Mucka, lepo se imejta. Pa previdno!

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Barb
Nataša napisal/-a:MihaPR in Nta danes odhajava na kolesarske počitnice po Sardiniji.

Kukrkol :roll: :? , ampak jaz jo že pogrešam :cry: ..............pa tolk je še do polmaratona ob Vrbskem jezeru :cry:
Uporabniški avatar
 Vlajko
..BEGIN
......DATUM_1 := '06.08.2005';
......DATUM_2 := '17.08.2005';
......--
......UNTIL DATUM_1 = '01.09.2005' LOOP
............ Dopustovanje_Razno1;
.............--
.............UNTIL DATUM_2 = '25.08.2005' LOOP
.....................Vrsar;
.....................DATUM_2 := DATUM_2 + 1;
..............END LOOP;
.............--
.............Dopustovanje_Razno2;
.............DATUM_1 := DATUM_1 + 1;
......END LOOP;
..END;
Uporabniški avatar
 tamy
jst grem tud na pocitnce :!: :!: :!: :!: :laola pa sm ze misnla,da ker sm z morjem ze opravla,da se ne bo nc vec dogajal,ampak se je izkazala moja najljubsa teta in me bo (tko kot lani) vzela v Breginj :juhuhu:
Yupiiiiiiiiiiiiiiiii,dons grem cez vikend v najbolj miren kraj v sloveniji :pivo:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tamy napisal/-a:... Breginj ....

V okolici Breginja prebiva ena zelo huda, huda žival :arrow: laški gad. Le, pazi, Tamy, da te ne piči. :nono:

PS: Imej se lepo, pa na Stol al' na Musc kej skoč' za trening. :wink:
Uporabniški avatar
 tamy
a res,vlajko :?: :oops: jst se ful bojim vseh plazilcev :cry: ojoj :cry:
p.s. nc ne bo s treningom,grem na oddih :lol: sam mislem,da si mi zdele mal pokvaru vikend,k me je ze zdej strah :oops: :? pa useen hvala :shock: :!:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA