področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kakšna bo razlika med tinijem in stašo na LM?

tini bo prišel v cilj pred stašo več kot 20 minut in dosmrtno na tlesk prstov dobival porcije pišk, ki mu jih bo plačevala staša
3
11%
staša bo prišla v cilj manj kot 10 minut za tinijem in dosmrtno na žvižg dobivala porcije pišk od tinija v gostilni Mesec v Zaplani
5
19%
tini bo hitrejši od staše za 15 do 20 minut in staša ga bo, oblečenega v obleko in kravato, s svojim enoprostorcem AX (11 let) osebno popeljala v Zaplano, kjer bo jedel all you can eat piške z rokami
5
19%
staša bo za tinijem prišla več kot 10 in manj kot 15 minut za tinijem in tini jo bo s svojo kraljico odstavnih pasov (alfa) odpeljal v Zaplano oblečen v elegantni obleki s kravato, kjer bo staša jedla piško na tinijev račun
11
41%
oba bosta natanko izenačena in drug drugemu bosta častila piško
3
11%
Uporabniški avatar
 obi
tini napisal/-a:No, Stasa - you got chikens!
Mislim, da povsem zasluzeno!

lptini

P.S. Sam povej kdaj greva - 041 686402

Kaj pa nas 5, ki smo pravilno odgovorili na anketno vprašanje :?:
Uporabniški avatar
 Manika
obi napisal/-a:Kaj pa nas 5, ki smo pravilno odgovorili na anketno vprašanje :?:

Ej, pa res :D ! Mi tud, mi tud 8) !
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No čestitke STAŠI.

Vsaj časa objavita da bomo vsi videli za kaj smo glasovali v anketi.

TINI potrebno bo trenirati.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Nadj@ napisal/-a:

Aja ? Ne veš za koga in zakaj si glasovala ...... :?:
Ko že svetuješ Tiniju okoli treninga, pa dej še meni malo namigni ....... bi tudi jaz želel biti malce hitrejši - nije da se odbacuje korisna informacija,a Tini

p.s. tipičen primer Gostovih tekačev

čawči
Uporabniški avatar
 runner
Cestitke Stasi in Tiniju!
Upam da sta ves cas uzivala v teku in zelim vama dober tek.

:-)
Uporabniški avatar
 Staša
tini napisal/-a:No, Stasa - you got chikens!
Mislim, da povsem zasluzeno!

lptini

P.S. Sam povej kdaj greva - 041 686402

Hej hoj pi-pi-pi! :P
Hvala za tvojo telefonsko številko! :P :wink: Do sedaj nisem vedela, od kje prihajajo vsi tisti grozilni sms-i ;) Saj se hecam... Upam, da nama čimprej uspe najti termin in bo te perutninske agonije konec! Pa da bodo še gobice za mojo juhico na zalogi. :D Fino se bova pa zagotovo imela! :P

obi in Manika napisal/-a:
Kaj pa nas 5, ki smo pravilno odgovorili na anketno vprašanje :?:

Večna čast in slava! :wink: Hmm, tini, ali jih sprejmeva v družbo?

Nadj@ napisal/-a:CIAO

No čestitke STAŠI.

No, jaz sem šla 1:45:53 neto (to je štelo). :evil: :mi je garmin izmeril, da sem naredila kar za 200 m ovinkov! Tini je šel 6 minut in 31 sekund hitreje. Tudi Tiniju bravo, saj se je lepo boril, zdelal ga je prehlad, čeprav... 15 minut je bila le velika razlika. Ampak saj je bil vse bolj hec. Jaz sem bolj ponosna,da sem ga prehitela v Umagu. 8)

runner napisal/-a:Cestitke Stasi in Tiniju!
Upam da sta ves cas uzivala v teku in zelim vama dober tek.

:-)

Hvala, Runner! Ti si res en prijazen tekač! ;) (in občutek imam, da si vzljubil slovenščino, saj zadnje čase pišeš prave besedne kače zvijače. Si že skoraj kot Fotr! :P Definitivni si pa boljši od večine fotrov, ob včerajšnjih fotkah z dedičem... super sta. Zgled!!! :P

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA