področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
Darko, kvas pa tok pohleven dons? a te je tek zmatru? :roll:
 dpop
Nataša napisal/-a:Darko, kvas pa tok pohleven dons? a te je tek zmatru? :roll:

Hja... dva dni nisem imel koga zajeb.... :twisted:
Pa sem mal iz forme...

Ampak na vodi čutim da se mi stanje izboljšuje...

LP Darko

P.S. nisem jest bil na "turističkom ogledu Plitvica" :twisted:
jest sem garal čez vikend
 Nataša
dpop napisal/-a:Ampak na vodi čutim da se mi stanje izboljšuje...

voda mn oranžna a kako?? morš dost pit veš. :?

is it getting better
or do you feel the same
will it make it easier on you now
you've got someone to blame... (blame = v tem primeru zajeb...)

tko da čakam prve strele (itak da v prazno, ampak trudit se ni greh).
 Nataša
aja, pardon, to je muzičarska tema. no sej ne me zdej tepst, sej sem napisala besediu od u2, sej nisem mešala štren, res ne no, sam ne me tepst!!!
 dpop
voda mn oranžna a kako

pijem pivo... zato voda oranžna...
ali po domače.. kar daš not, gre tut ven

is it getting better

if it is THE BEST... how can it can go better???

or do you feel the same

I feel nothing (Aspirin Forte PRESS)

will it make it easier on you now

easier??? Mine is alway HARD (way)!

you've got someone to blame

Some one, some two, some even more...

tko da čakam prve strele

počakej do "pravega" poletja... takrat bojo nevihet...
pa tudi "STRELE", ki jih čakaš....

LP Darko

P.S. pa mi res ne gre dons... ful s težavo tole :cry:
 dpop
Nataša napisal/-a:aja, pardon, to je muzičarska tema. no sej ne me zdej tepst, sej sem napisala besediu od u2, sej nisem mešala štren, res ne no, sam ne me tepst!!!

tlele je peskovnik... ne mores falit teme... lohka delas
potičke iz peska ali pa iz pasjih drekcev...
(Ko šta voli, nek izvoli" PRESS)

LP Darko

P.S. Goooooooooooooooooooooood morning Vietnam
(ta je cist mem.. ampak vseeno)
 Nataša
ja Darko, dons ti pa res ne gre. dons se mal spočij, pol pa jutr spet probam. adijos moj zlobni kompanjeros!! :D
 dpop
Nataša napisal/-a:ja Darko, dons ti pa res ne gre. dons se mal spočij, pol pa jutr spet probam. adijos moj zlobni kompanjeros!! :D

Your wish is my command.. master!!!

LP Darko

P.S.SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
 Nataša
a gre dons kdo na Lennya?
Uporabniški avatar
 cyc
Na-a.

Bi pa sel na Rammstein, lahko bi spet prisli - in da naslednjic ne bi nihce fasal prebavnih motenj :twisted:
Uporabniški avatar
 Bajsi
Fotr napisal/-a: je bil na Bledu nekaj časa popularen disko, ki smo mu rekli Činar.

Helou!
Fotr, glede na to, da si generacija mojih starcev, ali si bil mogoče v letih '70 do '75 kdaj v disku, ki se je imenoval Diskoteka Luna?! Stacionirana je bila v Kamniku pod Krimom, takoj nad železniško postajo Preserje (med Vnanjimi goricami in Borovnico)?
Uporabniški avatar
 Fotr
Bajsi napisal/-a:...Fotr, glede na to, da si generacija mojih starcev, ali si bil mogoče v letih '70 do '75 kdaj v disku, ki se je imenoval Diskoteka Luna?! Stacionirana je bila v Kamniku pod Krimom, takoj nad železniško postajo Preserje (med Vnanjimi goricami in Borovnico)?

Čeprav se do leta ´73 ne spominjam natančno vseh dogodkov, :oops: pa skoraj zagotovo lahko rečem, da v tem disku nisem bil nikoli. Imaš kakšne posebne spomine nanj? :shock: :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Fotr napisal/-a:Čeprav se do leta ´73 ne spominjam natančno vseh dogodkov, :oops: pa skoraj zagotovo lahko rečem, da v tem disku nisem bil nikoli. Imaš kakšne posebne spomine nanj? :shock: :D

Helou!
Hja, tukaj pa nastopi trenutek, ko se moram malo zazret v preteklost in opisati mojo družino po starševski strani.
Torej, omenjeni disko Diskoteka Luna je deloval od leta 1972 do leta 1975, skupaj nekako 4 leta. Bil pa je projekt mojih staršev: mame, očima in očeta. V najem so vzeli staro kmečko bajto v Kamniku pod Krimom (hišna številka 3) in v njej uredili disko. Ni bil bogve kako velik, za približno 50 prepotenih in stiskajočih teles. Vendar je imel vse kar potrebuje disko, ki je zadovoljeval zabave željno bližnjo in celo ljubljansko mladež. Imel je šank, diskjockeyroom, plesišče, nekaj miz in sekret. Pred hišo je bilo celo nekaj parkirnega prostora, kakšnih 10 fičotov se je zlahka nagnetlo.
Mati, kot najbolj glasbeno "izobražen" člen je skrbela za glasbo in sukala plate, da je bilo veselje. Očim je špilal kelnerja in čistilko, fotr pa je bil glavni kelner, vunbacitelj in davčni poneverbnik. Poleg tega pa je ponarejal limonino vodko; čisti špirit : voda = 40 : 60 + limonin sok alias citronka. (Ko so bili gostje dodobra pod gasom itak noben ni razlikoval. Važno, da je bila steklenica originalna in nalepka tudi.)
Zgodba je trajala, kot sem že napisal dobre 4 leta. Potem pa so se dacarji odločili, da je stvar premalo resna in birokratsko ter poslovno transparentna, pa še davka so bolj malo videli. Pa tudi najemodajalka, ki je ves čas živela pod isto streho, je imela vsakonočnega rock'n'rolla rahlo zadosti. In zgodba se je zaključila.
Na žalost tudi zame, saj sem ta 4 leta (ki bi se končala tako ali tako, saj so me '75 vpisali v 1. razred OŠ) živel precej razposajeno, rahlo kmečko življenje ob mleku izpod krave in domačih klobasah.
Starci so še nekaj let uživali hipijaško življenje, dokler jih ni zavest potrkala, da je čas, da začnejo misliti na pokojnino. Mati je šla šele z 32 leti v službo, očim je do nedavnega opravljal slikopleskarka (in kar spada zraven) dela "na črno", oče pa je pred nekaj leti (potem, ko ga je zvil išijas, pa ni imel zavarovanja) le odprl obrt oziroma s.p., ki ima zveneč naziv "kmet – ribič". Po Piranskem zalivu vleče mreže in lovi ribe.
Jest pa sem se takoj po končanem šolanju ujel v pasti potrošniške družbe, se zaposlil, odprl račun na banki, kjer pridno nalagam tolarčke in začel misliti na penzijo. Delovna doba teče, bajtica in otroc' rastejo, lasje sivijo, življenje pa teče dalje in je včasih celo lepo. Posebno po kakšnem kilometru pretacanega asfalta.
 dpop
Bajsi napisal/-a:....Posebno po kakšnem kilometru pretacanega asfalta.

Zgodbica vredna samega švedskega šefa.

:cast: :cast: :clap: :clap:

LP Darko

P.S. a zato ker je tvoj oče ob morju si ti zdej "by see"? :wink:
 Nataša
dons sem spet od jutra že tuki. mal phoruma in mal phareta. pa kr gre ker more gret, čez eno urco grem pa poslušat paca de lucio v križanke. b kdo tam???!!!! anybody out there?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA