Hohjha, slonček in ostali forumci!
Tretja izgubljena tukaj. Ne, noben me ni vzel (škoda)

. Žal mi obveznosti ne dopuščajo, da bi kaj dosti sodelovala na TF. Sem pa tja se malce zapeljem po rolerju TF, in sem še kar on-line z vašimi doživetji. Sicer pa tiho

v šolskih klopeh, medtem ko vi obiskujete nepozabna predavanja Mravljeta, Kozjekove…., mene morijo z informacijskim managementom!
Ampak tečem in to veliko!

Srečno naključje je hotelo, da sem na Ljubljanskem maratonu srečala kar dve sošolki, s katerima sem preživela celo osemletko, z drugo pa celo drgnila gimnazijske klopi, potem pa se, ups, več kot dvajset let nismo videle

. In ker smo vse tri Litijanke, smo se v zmenile za skupni tek v teh temnih dneh. Na fitnesu pa sem naletela še na tretjo, ki se nam je pridružila, ne morš verjet, in zdaj, opremljene z lučko (LojzeP vse štiri gracije smo ti ful hvaležne

), štejemo nočne korake. Ma kakšne korake, kilometre!

Pa tud štejemo jih ne! Si imamo tolk za povedat, da zmanjka kilometrov. Zaenkrat smo obdelale otroštvo, zdaj smo pri mladičih, ko bomo pa začele o dedcih … zgleda, da bom že pred Radenci odtekla polmaraton!
Ampak moje punce pripeljem v Dolsko, definitivno!

Najbrž bomo bolj počasne, ampak na cilj zagotovo pritečemo! Zenkrat dečve še niso forumke, ko vas spoznajo, bo zihr treba kakšne majčke priskrbet
A nisem na Litijskem teku rekla, da bom začela novačit, no, se že uresničuje!
Uf, dons sem bla pa dolga, je opazno, da Lučkota ni doma, ha, ha! Gospod se v Spodje savinjski podružnici TF preganjajo za zajčicami!
PS
Lepo je bit pogrešan! Se bom še kdaj potuhnila!