področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Nataša
Še eno forumovko pogrešam: URŠO!!!! kje pa si???
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Na forumu se zadnje case pogresa kar nekaj oseb, ki slisijo na imena Aleksandra, Mojcej77, Luckotova Tjasa, H2O in se koga bi se naslo. :) Kdor jih najde naj jih da nazaj :!: :D

lp, oranzni slon

p.s.: Seveda bi bilo zelo lepo, da se kdo drug, ki ima manj lukenj v spominu prijavi pogresane. :D
Uporabniški avatar
 Tjaša
Hohjha, slonček in ostali forumci!

Tretja izgubljena tukaj. Ne, noben me ni vzel (škoda) :wink: . Žal mi obveznosti ne dopuščajo, da bi kaj dosti sodelovala na TF. Sem pa tja se malce zapeljem po rolerju TF, in sem še kar on-line z vašimi doživetji. Sicer pa tiho :--( v šolskih klopeh, medtem ko vi obiskujete nepozabna predavanja Mravljeta, Kozjekove…., mene morijo z informacijskim managementom! :evil:

Ampak tečem in to veliko! :roll: Srečno naključje je hotelo, da sem na Ljubljanskem maratonu srečala kar dve sošolki, s katerima sem preživela celo osemletko, z drugo pa celo drgnila gimnazijske klopi, potem pa se, ups, več kot dvajset let nismo videle :oops: . In ker smo vse tri Litijanke, smo se v zmenile za skupni tek v teh temnih dneh. Na fitnesu pa sem naletela še na tretjo, ki se nam je pridružila, ne morš verjet, in zdaj, opremljene z lučko (LojzeP vse štiri gracije smo ti ful hvaležne :cast1: ), štejemo nočne korake. Ma kakšne korake, kilometre! :shock: Pa tud štejemo jih ne! Si imamo tolk za povedat, da zmanjka kilometrov. Zaenkrat smo obdelale otroštvo, zdaj smo pri mladičih, ko bomo pa začele o dedcih … zgleda, da bom že pred Radenci odtekla polmaraton! :rol:

Ampak moje punce pripeljem v Dolsko, definitivno! :hehe: Najbrž bomo bolj počasne, ampak na cilj zagotovo pritečemo! Zenkrat dečve še niso forumke, ko vas spoznajo, bo zihr treba kakšne majčke priskrbet :!:

A nisem na Litijskem teku rekla, da bom začela novačit, no, se že uresničuje!

Uf, dons sem bla pa dolga, je opazno, da Lučkota ni doma, ha, ha! Gospod se v Spodje savinjski podružnici TF preganjajo za zajčicami! :ignore:

PS Lepo je bit pogrešan! Se bom še kdaj potuhnila! :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

8) Na forumu se zadnje case pogresa kar nekaj oseb, ki slisijo na imena Aleksandra, Mojcej77, Luckotova Tjasa, H2O in se koga bi se naslo. :) Kdor jih najde naj jih da nazaj :!: :D

Hoj, sm najdu Mojcej77! Sam še H2O in Aleksandro najdemo...

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Tjaša napisal/-a:......(zelo lepo delo in pisanje).........
PS Lepo je bit pogrešan! Se bom še kdaj potuhnila! :oops: :oops: :oops:

8) Tjasa, naj ti tole ne postane praksa. :D Bomo moral potem naso generalsko luc prosit, da ustrezno ukrepa. :roll: :D
:) Tjasa, lepo se imej se naprej in pisi, kako tale AFŽ TF podruznica v Litiji napreduje. :)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 H2O
Hoj :D
Gregorb mi je pred par minutkami, ko sva se srečala na stopnicah, povedal, da se je ena dobra duša našla, ki je opazila, da sem med pogrešanimi stvarmi (oranžni slon, lubčka! :D ).
Čisto iskreno priznam, da sem se res malo izgubila :? Tečem že od septembra ne. Razloga drugega kot to, da sem totalno depresivna in brez volje ne najdem :? V službi me je, odkrito povedano, delo čist povozilo in se z muko zvlečem zjutraj iz postelje, sestavim, relativno civiliziram in grem delat. In komaj čakam, da mine dan, da se zvrnem s kokošmi spat. Groza, priznam.
V Dolskem me definitivno ne bo, ker sem čist brez kondicije. Sem si pa zadala, da če se prej ne pojavim, se bom maximalno potrudila, zbrala skupaj voljo (če jo je sploh še kaj) in se pripravila na Mali kraški maraton.
Ero, če boš slučajno to prebral, naročila sem nove tekaške majčke, hvaležna bi ti bila, če mi pošlješ zs (mail me itak opozori kdaj dobim kakšnega) in mi poveš kdaj in kam bi prišla majčke iskati.
In če se prej ne vidimo ali beremo želim vsem lepe praznike, vesel božič in zdravo leto 2005.
:D
Uporabniški avatar
 pegaz
Hej, H2O, si nazaj!!! :)

Pazi tole: za dobro počutje in regeneracijo je potrebno:
- jesti + piti
- spati
- migati.
Sam mam izkušnjo izpred par let, da mi ob utrujenosti in brezvoljnosti spričo predolgega delovnika spanje ni več pomagalo. Stres se je nabiral in nikakor nisem mogel priti ven iz brezvoljne spirale. Dokler nisem ugotovil, da spanje + aerobna fizična aktivnost pa pomaga.

Zato ti toplo priporočam, da se vseeno zgrabiš za kravateljc in zvlečeš v supergah na zrak. Brez argumentacije, zakaj ja ali ne. Tako, kot greš v službo, pojdi še na tek. Najbolje si naredi tako, kot sem imel sam med treningom za maraton - dnevni razpored, koliko in kateri dan se teče. In potem tako nisem imel izbire, ne? :)

Pa flaško z vodo ne pozabi, nam tekačem vedno prav pride! ;)

Lep let, Pegaz :)

PS: Napiši še, kako je plan uspel! Javi mi po ZS, če rabiš plan v Excelu, ti ga pošljem po mailu.
 Lučko
Ja vodiiidiicaaa no, kaj pa to jaz berem, ti se že danes 3.12. kar poslavljaš od nas. :shock: Ja kaj bomo pa mi brez tebe še ta let. :roll: Tko, k ti je ata pegaz reku: zvleč se v superge pa na luft, pa zaradi mene tudi sam na sprehod. Glede Dolskega, pa le pridi, če ne vsaj na "prase", za katerga se nam bo utrgal če ga ne dobimo, pa na tek za staro leto po Rožniku, ki je predvsem namenjen, da skupaj "pritečemo" v novo leto 2005. :lol:
Skratka vodica, glavo pokonci, superge na noge, pa gremo družno novem letu nasproti. :wink:
Uporabniški avatar
 H2O
Joj, sta prijazna, Pegaz in Lučko :D
Saj se vsega zavedam in dlje ko odlašam, manj volje imam. Zjutraj se po dva-trikrat vrnem v posteljo, pod poušter in vsakič težje vstanem. Če to ni obup. :? Najrajši bi se nekam zavlekla, pa počakala, da mine ampak vem, da samo od sebe ne bo. Bom morala sama kaj ukrenit :?
Fanta, hvala za spodbudne vrstice, nič ne obljubim, ne Dolsko ne Rožnika. Taka zmrcvarjena se raj ne kažem ljudem :? Skratka, slej ko prej se spet vidimo :D
Uporabniški avatar
 H2O
dvakrat sem kliknila, eh :?
 Lučko
...na zdravje vodica :lol:
Nadalje, pa mene še močno zanima, kako je z mojim/našim prijateljem Milanom Kotnikom. Če kdo kaj ve (vem da Milan nima PC-ja), naj napiše kako je kaj z njim in naj mu prenese moje/naše pozdrave. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Milan si zdravi tetive na nogah, prvič bo nastopil na malem kraškem maratonu, upam pa da bova že ta mesec začela teči okoli blejskega jezera , kot to počneva že kaka tri leta.
Lučko glej vabilo na tek okoli jezera.
Lp
Miro
 Lučko
Miro hvala za informacije. :lol: Kako pa kaj izgleda njegova priprava na svetovno veteransko prvenstvo v letu 2005. A ima to še v planu? A mu je poškodba prekrižala načrte?
Pozdravi ga Miro :wink:
 Lučko
SlikaFIIIIIILIIIIIIIPIIIIIIIDSlika kjeeeeee siiiii :roll: :-((
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
H2O napisal/-a:..... povedal, da se je ena dobra duša našla, ki je opazila, da sem med pogrešanimi stvarmi (oranžni slon, lubčka! :D ).
.........(zelo veliko besed).........

H2O, najprej te moram popravit. :D Nisem dobra dusa. ;) Sem ravnokar enega miklavza zmazal, sedaj se pa se s parkljem dajeva. :) :D Ampak zmagujem. :) Njami, njami. :D
Prav presenecen sem, da te je tale jesen tako 'zvila'. Ne recem, da je ravno s soncem obsijana, ampak ti si se mi zdela ena taka pogumna in odlocna zenska, ki spelje kar si zada. In se mi se vedno zdis taka, samo, da si si vzela malo pocitnic in sedaj malo lenuharis. Seveda je potrebno imet tekaski (in se kaksen) dopust. Je pa potem malo tezko spet zacet. Vsaj ce traja dopust predolgo. Tomaz Humar je ze zdavnaj povedal, da prevec dobrega se s kruhom ni dobro. :)
Zelo lepo bi bilo, da se vidimo v Dolskem, pa ceprav brez kondicije. Ves tudi sam sem ze zakljucil tekasko sezono in nimam namena zaceti priprav na novo pred letom 2005 ampak za pujska se bom pa potrudil in magari prehodil tisto progo. In pri tem bi mi zelo prav prisla tvoja druzba, da v pogovornem tempu premagamo tiste hribe in doline. Ves, tam bo stelo vsako telesce, ki se bo prikazalo v cilju pod zastavo TF-ja in nekako ni fora, da nas domacini 'peljejo lulat', ker H2O nima volje za en malo daljsi sprehod v pogovornem tempu. :) No, ni zanemarljivo tudi dejstvo, da bi lahko spotoma izpolnila se obljubo iz citata. :roll:
Skratka H2O, ne izogibaj se TF-jevske druzbe, ki z gotovostjo preganja depresijo v najbolj odrocne predele podzemnih jam iz kjer se zelo redko se kdaj vrne, kar je dejstvo, ki vsekakor ni na odmet. :) :D Pa se priprave na Sezano bos lahko uradno zacela takrat. ;) Ejga, kar se tice pa zmrcvarjenosti se pa nehaj obremenjevat. Ravno v taksnem stanju moras med ljudi, da bos videla, da zivljenje nikomur od nas ne prizanasa, ampak saj zato pa tecemo, da se lazje borimo z zivljenjem. Smeh je pa tako najboljse zdravilo za razlicne 'notranje' rane in tega zdravila se nikoli ni manjkalo pred, na in po prireditvah med TF-jevci. :) :D

Lep dan se naprej ti zeli oranzni slon.

p.s.: Ja, (Corto Malteze) Pegaz je lepo povedal kako se clovek neha vrtet v 'zacaranem' krogu. Pa njegova Generalska Svetlost ima tudi nekaj izkusenj v tej smeri, ki jih je vredno poslusat in sprobat. Saj ves, probat ni greh. :)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA