področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Koga imate raje?

natašo
11
25%
dpop-a
5
11%
oba enako
15
34%
natašo glih mal bolj
5
11%
dpopa glih mal več
Brez glasov
0%
oba mi gresta na živce
8
18%
 Nataša
jaaaaooooo!

v sekundi zbrišem link, ampak darko je hitrejši.
no ampak resno. članek sem poskenirala in ga poslala Darkotu, da bi ga on dal na forum, ker lepo priznam, da ne znam. pa me je Fotr prehitel in ga sam objavil, tko da volk sit, koza cela. Darko verjetno ni dobil moje pošte, ker arnes blokira :twisted: :twisted: Darko, kje pa ti deeeelaaaaš?

ampak zdej pa prekinjam diplomatske pogovore za dons, ker se bom posvečala notranjemu miru in čakre morm mal prepucat (prevajanje prevajanje prevajanje PRESS)

:wink:
 dpop
STATUS QUO

LP Darko

P.S. 2 Fast 2 Furious :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
DPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK!

NATAAAAAAAAAAAAAAAŠKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

KJEEEEEEEE STAAAAAAAA?

Joj, teče, pa skriva se tut. :cry:

Nataška, vedno je še kakšna možnost, ni, da nimaš več kej... POGREŠAMO VAJINO ČEBLANJE!
Uporabniški avatar
 Staša
oranzni_slon napisal/-a:Pozdrav!

stasa napisal/-a::argue:

Ne, ne, stasa ti nisi na tekocem. Tole bo: :cmok:

lp, oranzni slon

???
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

stasa napisal/-a:???

Mah, ves meni se tole danes zdi kot zatisnje pred viharjem. :-) In zato ti predlagam, da izkoristis se zadnje mirne minute, ker ko bo usekalo bo konkretno. :twisted: Pa tudi dpop je zadnjic v tako resne vode zaplaval, da je se mene malo sesraufalo. ;-) :roll: Je pa tudi res, da se bom tako lazje prebil v desetrico in potem pograbil kaksen dober procent objav. :twisted: Kar vsekakor ni na odmet. :-)

lp, oranzni slon
Uporabniški avatar
 cyc
oranzni_slon napisal/-a:Je pa tudi res, da se bom tako lazje prebil v desetrico in potem pograbil kaksen dober procent objav. :twisted: Kar vsekakor ni na odmet. :-)

Zakaj pa bi rad bil v deseterici? :) Tudi tale post ni za odmet :lol: No ja v bistvu je ... whatever :twisted:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

tamy napisal/-a:v glavnem,a nacrtujete hud spopad med nataso in dpopom???enkrat mi je nekdo rekel,da ga spominjam na nataso...a na to ali kaj?

Draga tamy, vidim, da navkljub pozornemu branju tega foruma ti izrazoslovje se dela malo tezav. Malo. Najprej te moram opozorit, da si malodane padla z neba v sredino virtualnega zverinjaka v katerem kraljujejo prispodobe, kjer helebarde besed sekajo vse kar jim pride nasproti, kjer motorne zage hitrih jezikov opravljajo delo cistilcev itd.. kar jih je se taksnih groznih dejanj. Naj te zgornje besede ne prestrasijo. Vse to je samo navidezno, virtualno.
Ne, nihce od nas ne nacrtuje kaksnega spopada. Taksne stvari se zgodijo povsem spontano, tako sproti. Iz enega sporocila v drugega. :-) Prejsnje dni je bila kolicina objavljenih sporocil kar velika. To je povzrocilo, da nekateri niso vec uspeli spremljati dogajanja, nekateri so komaj se sproti pisali in ostali so se na smrt zabavali ob prebiranju sporocil. In kakor vidis je danes nenavadno mirno na forumu, ampak meni se se vedno zdi, da je to zatisje pred nevihto ( novim valom sporocil). Bomo videli. :-)
No, tisto o podobnosti z nataso je rekel nekdo (oranzni slon mogoce?), ki ni imel v mislih fizicne podobnosti. Mislim, da imata podoben smisel za humor in vihtita podobno helebardo besed. Eto, sedaj sem pa se jaz bil malo pameten. :-)

lp, oranzni slon

p.s.: Vse kar nisi razumela ti bo znala teta lepo razlozit. Lahko ti pa tudi jaz. ;-)
 Nataša
hja, vidim, da se morm oglasit. Staša mi je poslala ZS, nej dam mal življenja od sebe. Ampak Staška, brez Darkota sem le vegetirajoča rastlinca, ki hlasta za malo vode in čokoladnih uhljev. Brez Darkota so moje misli razpadajoče stare šlape, ki le še malo posmrdevajo, vsem v napoto in za nobeno rabo. Brez Darkota je moje pisanje sizifovo delo, večna gonja za višjimi nedosegljivimi nivoji umovanja in meditacije. In naj še dodam - malce ste se le razvadili. ne Darko, ne jest nisva kinder jajčka - nimava čokolade in ŠE igračke. tudi midva sva kdaj utrujena. vsi generali po bitkah počivajo, grejo v toplice, namakajo noge in pekoče podplate, terejo lešnike na domačem balkonu. morda je to zatišje, morda pa je le dolgo, vroče, modro poletje. le še jehovci mi morjo zgradit kakšno ladjo na hribu.

tolk o tem. predajam štafeto Oranžnemu.
Darko kuha mulo PRESS (da le nou žilova :roll: )
Uporabniški avatar
 5rca
kok maš lepo sliko dpop

:shock:
Uporabniški avatar
 cyc
Nataša napisal/-a:Ampak Staška, brez Darkota sem le vegetirajoča rastlinca, ki hlasta za malo vode in čokoladnih uhljev.

dpop je bil tu, rekel pa ni nobene :P Kar se pa tvojega hlastanja tiče, ti gre pa presenetljivo dobro od rok 8) :twisted:
Uporabniški avatar
 5rca
dpop ... zdej mi pa nis več ušeč :cry:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA