Loni...ticino maš še u 14 kil ajmerju...
mija....oglas se kdaj, pa dobiš tortico
nataša
metkamarjetka....lafala si pa zato za mano, ker si si mislila: a ta tadebudec me bo prehitu...to pa že ne...
he he
LoniM napisal/-a:Bor, rabim je samo dve kili in sem si jo (kao) že zrihtala, naj bi jo dobila v ponedeljek. Bom probala eno torto v obliki gosenice narest.
Hudimana, kaj naj pa s 14imi kilami počnem, saj ne morem samo tort oblačit. Kdo bo pa kukije pekel?
Eustahije napisal/-a:Jaz imam tudi slaščičarsko vprašanje, ki me bega že dalj časa, nisem si pa mislil da bom imel na tekaškem forumu šanso vprašat, ampak kdo sem jaz da sodim kaj kam paše, a ne?
No pa gremo: za tufahije vsepovsod piše "skuhaj jabolka" ampak kako jih skuhaš? recimo "skuhaj krompir" štekam, vržeš v vodo in daš na šporget in krompir NE PLAVA in se zato lepo enakomerno skuha... Poleg tega me zanima ali je nujno nato jabolka še peči v pečici (nimam pečice) in zakaj je tisti šerbet bolj tekoč kot v sarajevu, pa ne glede na to koliko cukra not vsujem. Nimajo v sarajevu menda čist ene druge vode?
Bor napisal/-a:LoniM napisal/-a:Bor, rabim je samo dve kili in sem si jo (kao) že zrihtala, naj bi jo dobila v ponedeljek. Bom probala eno torto v obliki gosenice narest.
Hudimana, kaj naj pa s 14imi kilami počnem, saj ne morem samo tort oblačit. Kdo bo pa kukije pekel?
2 kile mater kakšno gusenco pa delaš, 2metersko?
LoniM napisal/-a:Bor napisal/-a:LoniM napisal/-a:Bor, rabim je samo dve kili in sem si jo (kao) že zrihtala, naj bi jo dobila v ponedeljek. Bom probala eno torto v obliki gosenice narest.
Hudimana, kaj naj pa s 14imi kilami počnem, saj ne morem samo tort oblačit. Kdo bo pa kukije pekel?
2 kile mater kakšno gusenco pa delaš, 2metersko?
Rabim malo rezerve, ker tle pa nisem ravno profi - mislim v oblačenju tort s ticino.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA