področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 simi
jaaaa
Tja-ša, Tja-ša...
pa povej kak je z novim zitcem, pa novim kajvemčimže...
Uporabniški avatar
 Tjaša
Nataša napisal/-a:Tjašaaaa!!! hočmo poročilo, po-ro-či-lo, po-ro-či-lo!!!!!

Slika

Drage moje provokatorske dečve!

Saj sem pričakovala, da se boste oglasile! Moja nova pridobitev je na servisu. Odkar Lučko hitro teče, se doma bolj usran nosi, pa ni mogel vseh šraufov privit. Ugotovil je, da je zadeva, ki je organizatorje koštala 842 kn, potrebna temeljitega servisa. Tako, da bičikleto v posest dobim danes popoldan. Ker pa imam na programu daljši tek, proba odpade. Boste morale žal, še malo počakat. :cry:

Uf, je pa tale bičikleto ful lep in res je tudi, da sem kot ženska resno razmišljala o novih cunjcah, takih ki pašejo zraven, pa da mi rito podložijo. Torej, jutri dobite poročilo, OK?
:wink:
Uporabniški avatar
 simi
Ok, počakamo na poročilce...

Cunjice za rito podložit in še kaj drugo pa si le nabavi, govorim iz izkušnje pred leti :oops:

Sicer pa tudi jaz moram še stestirat mojega. Kaj morem (dober izgovor), če so popoldnevi vedno prevesijo v večer in se potem ne spravim kolesarit..tak da bove obe poročale!!
 Nataša
Tjaša, moje priporočilo za rito - kupi si prevleko za zic z gelom. ful dobra stvar. mene ni v enem mescu s tistim sedežem in kolesarkami nič rit bolela...no če odštejem padec na trtico ampak to je že druga zgodba... :oops:

no potem pa poročaj ko bo!!! Lučko nej pa kr šraufa, sej nima rok zmatranih orkodijo!! :P
 Ursa
Uauuauau! Cist sem navdusena, da je Tjasa navdusena in da si je omislila bicikl! Cist sem zgelda "out" glede dogajanja na forumu, tko da sploh nisem vedla, da si kupujes kolo! Superca! Samo celado moras pa nujno nosit, ker je moja prijateljica nedeljo tako grdo padla s kolesa (oljni madez), da vprasanje kaj bi bilo, ce ne bi bilo celade (in zdej tezim vsem za to celado!!).

Cakam na porocilo iz prvega kolesarskega podviga :D

Veliko uzitkov,

Ursa
Uporabniški avatar
 Matevz
Kolo je na dirki zadela - glej topic iz Plitvic
 Ursa
No sej... nimas kej, kot prav Natasa. Tjaso boli kolen in zadene kolo v igri na sreco. En pameten moz je enkrat reku tut, da bolj kot trdo dela, vec srece ma :D Upam, da ej blo na avtobusu dost prostora.. to pa res moram prebrat :D :D

Lp, Ursa
 dpop
Tjaša... zdej pa na enem teku se Speedo kopalke zadaneš...
pa lahko začneš triatlon trenirat.... tukje jih je polno takih...
to je zdej "moderno" :wink:

Resno... cestitke za kolo... pa veliko užitkov (s kolesom... da ne bo pomote)

LP Darko

P.S. kolk prestav pa ima.. a je "full suspension"? :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
dpop napisal/-a:Tjaša... zdej pa na enem teku se Speedo kopalke zadaneš... pa lahko začneš triatlon trenirat.... tukje jih je polno takih...
to je zdej "moderno" :wink:

Duš, Darko, tega me je pa ful strah, saj plavam kot črni labod v Labodjem jezeru (glavo pol metra nad vodo). Zdej se bodo pa tmp in Urša oglasile z inštrukcijami.

Sice pa n'kol ne veš! Če me Lučko ne bo na morje peljal, mi kaj drugega kot triatlon tudi ne preostane!
 Nataša
Lučko, DEJ PEL TJAŠO NA MORJE!!!

kaj se to prav dona duš!Slika
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

Tjaša napisal/-a:Sice pa n'kol ne veš! Če me Lučko ne bo na morje peljal, mi kaj drugega kot triatlon tudi ne preostane!

Dragi Lucko!
Mislim, da ti ni treba razlagat, da triatlon rabi nove moci in sveze tekmovalke. :-) Prosim, da ustrezno ukrepas. 8) Ja, tako je prav, najprej gresta po Speedo kopalke potem pa 'produzita' na morje. :-) Odlicno Lucko! :roll:

lp, oranzni slon
 Lučko
Nataša napisal/-a:Lučko, DEJ PEL TJAŠO NA MORJE!!!

kaj se to prav dona duš!Slika

Sej jo bom no :evil: .

PS
Midva pa Speedo ne rabva, sva nudista :-- .
Uporabniški avatar
 Tjaša
Ali nisem poročila obljubljala za jutri?

Danes sem dobila pravico do koriščenja še lanskega dopusta in sem se ves dan pripravljala na mojo najdaljšo tekaško relacijo! Pa ni bilo nič iz tega. :evil: Je Lučko prekmalu pripeljal kolo od zdravilca in sem ga morala NUJNO preizkusit. :P Kar tako, sem rekla, grem prekolesarit progo, ki jo nameravam preteči (9 km). Ampak že na prvem ovinku sem srečala ta hitro NatašoP, tudi na kolesu, ker ima vnetje pokostnice in trenutno ne teče :cry: , in Robija, ki sta imela isto smer kot jaz.
In smo začeli, tako po penzionistično počasi. Vmes smo ves čas čvekali in še sama ne vem kdaj, smo prebiciklirali 15 km :shock: , vključujoč vse klance, ki jim v naši okolici ni in ni konca ne kraja. Domov sem prišla zadovoljna in sem razmišljala, da bi naredila še 4 tekaške kilometrčke. Pa mi hči reče, da Lučkota, ki si je za današnjo vročino zastavil enormno kilometražo :roll: , še ni. Kot zvesto in pripadno ženo, me je stisnilo pri srcu, če ni kaj narobe :? . Hitro sem poiskala bidon, ga napolnila z vodo, pa hajd, po Lučkota. In kolesarim in kolesarim, in sprašujem mimovozeče kolesarje, če so srečali kakega norega tekača, a so samo odkimavali. Nato mi kapne, naj se ustavim nekje in telefoniram domov. Po telefonu se oglasi renčeči Lučko, saj je pričakoval, da spet kličejo iz Triglava za predstavitev novosti. Uf, sem se oddahnila. :)
Spet na kolo in po klancih proti domu. Tako, vsega skupaj sem naklofala 23 km, kar za prvič ni slabo. :D

Moj novi bičikleto je fantastičen. Ima majhen okvir, kar moji podmerski postavi zelo ustreza, prestave lepo tečejo in ima odličen zic, saj moja rita ni imela nobenih težav, bomo pa videli, kako bo z njo jutri. Ne smem se niti malo pritožiti čezenj, saj je hčerino kolo, ki ga običajno uporabljam, v slabši kondiciji.

Med potjo sem razmišljala, da potrebujem: čelado, rokavice, očala, torbico, košarico za bidon, … in nagobčnik (da se razumemo, proti mušicam), pa sem se oglasila še na bankomatu. Ko sem vstavila kartico, je začel tako neusmiljeno jokat, da ga ni bilo za potolažit. Potem pa mi je pljunil listek, kjer je pisalo: »jok brate, odpade«. :twisted: Mogoče bom za čelado, ki je nujna še spraskala skupaj. Sicer pa, ali nisem DOBILA kolesa? :lol:
 Ursa
:D :D Tole se slis pa zelo dobr za prvo voznjo - uzivala si, mela fajn druzbo, prevozila kar nekaj km in rit te ni bolela! Cestitke, da si to uspela spelat tako fajn... in Lucko - zdej bos mogu tect se hitrej, ce naus hotu, da te Tjasa ujame:))

Veliko uzitkov se naprej!

Lp, Ursa
PS: čelado pa le kupi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA