področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Matevz
V Kranju se je malo treslo, v Bohinju pa baje kar precej. Torej je spet v Posočju usekalo.
Uporabniški avatar
 runner
Po neuradnih podatkih je nekaj po 15. uri potresni sunek prizadel območje zahodne Slovenije. Epicenter potresa naj bi bil v Posočju. Podatki o morebitni škodi ali žrtvah še niso znani.

vir: www.24ur.com

LP runner
Uporabniški avatar
 cyc
Aja Posočje spet? :shock:

V LJ-Brdo se je malo treslo ... zbudilo nas je :lol: No, čutilo se je dobro, ampak ne tako da bi slučajno kdo ustrašil, zezali smo se ... (če je sodelavec s stola padel :twisted: )
Uporabniški avatar
 bojanu
Dela je blo ful in se je do sedaj šele umirilo (tisto prvo-obveščanje javnosti), Za strokovno delo pa podatki še kar prihajajo-je blo že vsaj 100 šibkejših in dva še kar močna

Če je do kaj čutil, mi lahko opažanja pošlje po ZS, ali pa izpolni vprašalnik na naslovu http://www.arso.gov.si/podro~cja/potresi/obrazci/
Hvala vnaprej
Uporabniški avatar
 Dule
tamy napisal/-a:baje,da bi se mi mogla trest postelja,ampak se je ze prej tresla,tako da nisem nic cutila.

:D :D :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 cyc
Kot kaže zelo uspešno :twisted: :lol:

Bojanu - piši podatke - v Logatcu niso čutili potresa, ker so imeli pametnejše delo :twisted: 8)
 dpop
tamy napisal/-a:baje,da bi se mi mogla trest postelja,ampak se je ze prej tresla,tako da nisem nic cutila.

To če "ga nisi čutila" pomeni, da je bil PRENEŽEN!!! :twisted: :twisted:

LP Darko

P.S. Sej mi to o potresu... ali kaj?!
Uporabniški avatar
 cyc
Jap dpop, sem tudi jaz gruntal da nekaj ne štima pri vsem skupaj ... :lol: :twisted: :wink: :idea:
 dpop
tamy napisal/-a:haha,sploh nisem bila v logatcu takrat :lol:

Sej vemo... bila si v devetih nebesih :twisted: :lol:

LP Darko

P.S. In koliko časa si bila "izven Logatca"? :lol:
Uporabniški avatar
 cyc
Mene? :shock: Shit no, vedno vse zadnji izvem :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA