področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

 quorum
#333015
Nudim inštrukcije borilnih veščin ljudem, ki bi se radi hitro naučili učinkovitih tehnik. Imam dobro osnovano znanje iz različnih borilnih veščin. Veščine, kot so Judo, Tajski boks, Brazilski Ju-jitsu... So efektivne, žal pa lahko traja leta, da jih obvladamo do te mere, da jih uporabimo v nevarni, realni situaciji. Žal so tudi v Sloveniji v porastu kriminalna dejanja z elementi nasilja. Ker sem mnenja, da si nihče ne zasluži biti poškodovan ter oropan dostojanstva in materialnih dobrin, sem se odločil, da bom svoje znanje delil.

To, kar učim jaz NI namenjeno rekreaciji. NI namenjeno ljudem, ki bi radi hodili na tekmovanja.
Ne učim Japonskih pozdravov, kako pravilno zavezati pas na kimonu... Lahko pa vam pokažem, kako hitro in učinkovito onesposobiti napadalca (napadalce).
Razložim osnove kriminalne psihologije in vrste nasilja, pogosti vzorci napadov... teme ki so premalo prisotne pri borilnih veščinah.

Prostor imam na voljo dopoldan v telovadnici v bližnji okolici Celja. Cena je 10€ na uro in pol.

Prilagodim se posameznikom, tako da spol, starost in fizična pripravljenost ne igrajo vloge.

Za več informacij pišite na quorum.corona@gmail.com
 quorum
#333016
Ker so na forumih ljudje, ki vse znajo in vedo in sem že bil deležen večih kritik samo na slabi podlagi tega, kar sem napisal da ponujam in ker se mi ne da biti nekih spletnih vojn s poznavalci za tipkovnico, ne bom odgovarjal na forumska sporočila.

Še enkrat moj kontakt: quorum.corona@gmail.com kjer sem pripravljen odgovoriti na vsa vaša vprašanja in razložiti potek inštrukcij.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA