področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

#351922
Pozdravljeni!
Pišem magistrsko nalogo na fakulteti in raziskujem kakšen je odnos v Sloveniji do raznolikih oseb. Prosila bi vas, da mi v čim večjem številu pomagate z izpolnitvijo ankete:
https://www.1ka.si/a/108719 Čas, ki vam ga bo vzela anketa, je približno 10 minut.

Ker prav posebej raziskujem še odnos do
istospolno usmerjenih https://www.1ka.si/a/108820
ljudi drugačne narodnosti in veroizpovedi https://www.1ka.si/a/108829
ter oseb s posebnimi potrebami (invalidi, gluhi, naglušni itd) https://www.1ka.si/a/108834
prosim še osebe, ki spadajo v katero od omenjenih skupin, da mi pomagajo z izpolnitvijo ankete.
(ankete trajajo 2 minuti)

Vse ankete so popolnoma ANONIMNE! Podatke bom uporabila izključno za pisanje magistrskega dela. Vsem, ki mi boste pomagali, se že vnaprej najlepše zahvaljujem.
#351928
spela* napisal/-a:Kdo pa si ti in na kateri fakulteti pišeš nalogo?

Namreč, če je anketa anonimna za tiste, ki jo izpolnjujejo, to ne pomeni, da je prav, če je tudi izvajalec anonimen. :argue:


A je luna taka ali je to vsakdanji nacin komunikacije z nepoznanimi ljudmi? Vcasih me je malo strah izkusenih forumasev, najveckrat me v tako razpolozenje spravi tale TF elitizem. Ampak kljub temu, da se tu ne pocutim vedno domace in prijetno, za vecino tekaskih stvari v Sloveniji, ki jih spremljam, izvem na vasem forumu. :roll: :shock:

Torej, sem Bostjan iz Selc, za kaj vec pa na ZS. :wink:

Marjeta, tvojih anket se lotim takoj, ko gredo otroci spat. :)
#351929
Boštjan, od forumovcev ne pričakujem, da bi se predstavljali z imenom in priimkov. Ampak od nekoga, ki se je na forum včlanil danes, in to z namenom, da od nas nekaj dobi, pričakujem vsaj osnovno predstavitev. Veliko takih anket sem že izpolnila. Pravzaprav vedno, ampak res vedno kliknem, in če so na povezavi objavljene vsaj tiste osnove, ki jih pričakujem od civiliziranega človeka (s prošnjo, da nekaj storimo zanj), potem jih tudi vedno izpolnim.

Na prošnje neznancev pa se ne odzivam. In to pač hočem pojasniti. Če bo Marjeta podala informacijo, kot se spodobi, bom na njeno anketo odgovorila. SIcer pa ne.
#351930
Odgovorila sem na anketo, ampak opažam enako težavo kot pri drugih anketah. Nekatera vprašanja ne ponujajo ustrezne izbire.

"Bi najeli osebo, ki ima čustvene probleme, da dela za vas?"

Si morda mislila duševno bolezen, čustvene probleme ima lahko vsak v kakšnem obdobju življenja :? .

Pa tudi na vprašanje, ali so sodelavci druge veroizpovedi težko odgovoriš, če si ateist, za druge pa ne veš. Lahko samo domnevaš, da so vsaj formalno katoliki, če so Slovenci, pa niti to ni nujno.

Moj komentar je mišljen kot nasvet za prihodnje ankete :wink: .
#351931
Ma, ne vem, sam najbrž bi blo res prav, da se punca predstavi..... Jast sem anketo rešila. Tudi zato, ker me bo najbrž hči prav kmalu kaj drezala, če ji objavim kako anketo na TF??? :shock: Pa bom tudi upala na čim večje število. :roll:
Pa, sebe takrat tudi ne bom glih kaj posebej predstavljala....kdo me pa ne pozna.... :lol: 8)
#351932
Rešil in ja, večkrat bi potreboval kakšno drugo varianto.
Težko rečem, da je veroispoved tista, ki nas ločijo, če pa pogledaš politične stranke v povezavi z veroizpovedjo, pa lahko rečemo, da je to očitno in škodljivo za zdrav razvoj države.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA