področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
Ce boste kje tekliv hribih gozodovih posljite moci tudi Tomazu...
JAsno mi je da vsak ki se loti svojega izziva ga mora sam izpeljati in narediti svoje. AMpak vseeno ce bo kdo v gorah te dni ( sedja ko prihaja vremenska fronta ) bi pozval da molimo in da komuniciramo v nasih mislih za tomaza da mu uspe priti ven iz zametov. Kakorkoli ali mu bo samemu supelo ali za pomoc helikopterja. Vse naj za Tomaza kljub njegovemu inidividualizmu je veliko dal svojega pozitivizma nam v SLo in sam bi si zelel da bi mu ratalo in da nam bo povedal cimprej tudo to svojo zgodbo.

Kar se tice mene mislim nanj in drzim pesti da pride dol...
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Jaz absolutno držim pesti zanj, da mu uspe tisto kar si želi.Ampak molitev je pa stvar človeka, ali ni tako? :roll:
Že to je dovolj da mu ljudje pošiljamo nekako pozitivne misli.
Mislim pa da bi sedaj odpirali še tukaj molilnico, to je pa mal tu mač :evil: !
Pa ne me narobe razumet!
Tukaj smo pač ljudje, ki se družimo na tekih in po njih razglabljamo o tem in onem.
In smo veseli vsakega pozitivnega delovanja!
Torej jaz držim pesti zanj definitivno!
ČAO!
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No tudi jest mislim isto in če mu lahko pomagajo moje pozitivne misli potem naj jih bo čim več.
Tomaž drži se in vse se bo rešilo tebi v prid.

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uporabniški avatar
 Dule
Snezni sem že razmišljal o praktično enakem naslovu skratka se pridružujem molitvi in držim pesti da bi se izteklo v prid Tomaža.
 Jože
Življenje je polno izzivov in največje tveganje v življenju je, če nič ne tvegaš. Humar pa je, kljub svoji navidezni lahkomiselnosti, lahko vzor, kako v življenju najti cilje, ki so kljub visoki stopnji tveganja, lahko celo dosegljivi in v zavesti posameznika vredni tveganja. Večina ljudi tako ali tako zgolj čaka, da se bo življenje samo osmislilo, medtem ko se naslajajo nad uspehi in neuspehi takšnih posameznikov, ki si upajo izzvati življenje.
 Uri
Pravkar sem poslušala javljanje izpod stene, kjer je Tomaž. Upam, močno upam, da se bo izšlo tako kot se mora in da se bo našel junak, ki bo odletel po njega. Vsaka mu čast, da je šel osvajat steno,... sledi svojim sanjam in ga čisto razumem. Sem pa tudi vesela, da se je zopet odločil za življenje, da bi le živ in zdrav prišel dol.
 Lučko
Mislim, da Tekaški forum ni prostor za molitev!!!
Dejmo mi laufat, športat, pa lušten se met, molite pa na kakšnem drugem (zato namensko pripravljenem) mestu.
Tomažu bojo (če bojo lahko in upam da bojo) tehnika in ljudje pomagal, ne bog!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Lučko napisal/-a:Mislim, da Tekaški forum ni prostor za molitev!!!
Dejmo mi laufat, športat, pa lušten se met, molite pa na kakšnem drugem (zato namensko pripravljenem) mestu.
Tomažu bojo (če bojo lahko in upam da bojo) tehnika in ljudje pomagal, ne bog!

Se popolnoma strinjam s teboj Lučko!
Forum naj bo prostor za dajanje spodbude in dodatnih motivacij ne pa nekih molitvenih ceremonij :evil: !
Sam sem imel to čast da sem stisnil roko Tomažu Humarju že nekaj časa nazaj.In jaz v njega močno verjamem in sem prepričan da mu bo uspelo, čeprav je situacija dokaj težka sedaj.
Bistven je pozitiven odnos do njegovega projekta oziroma podviga, ki se ga je lotil, to je bistvo!
Treba je človeku verjeti in ga spodbujati.
Treba mu je pokazati, da se tudi mi ničesar ne bojimo in se veselimo njegovega povratka!
Torej stena, gora ni nora, nor je tisti, ki je ne posluša!
Tomaž jo, zato se bo vrnil nazaj na sončno stran Alp.
Hkrati mu pa ob tej priliki zaželim, da bi se ponovno spopadel s to trdovratno goro in da bi jo končno osvojil, sedaj mu pa že pripada kajne?
Pa naj zopet naslednje leto proba in se pripravi, nekoč mora gora poklekniti!
ČAO!
 žuža
tomaz.zupancic napisal/-a:...Sam sem imel to čast da sem stisnil roko Tomažu Humarju...

Po mojem je bolj on tebi stisnil roko...meni je skoraj kosti zdrobil. Ima ubijalski stisk. :wink:

Tudi jaz mu želim uspešen povratek v Slovenijo. Dogajanje na gori spremljam na njegovi spletni strani. Resnično upam, da bo čimpreje nehalo snežiti in da se bo našla helikopterska posadka, ki si bo upala leteti blizu gore.
Držim pesti Tomaž!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
žuža napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:...Sam sem imel to čast da sem stisnil roko Tomažu Humarju...

Po mojem je bolj on tebi stisnil roko...meni je skoraj kosti zdrobil. Ima ubijalski stisk. :wink:

Tudi jaz mu želim uspešen povratek v Slovenijo. Dogajanje na gori spremljam na njegovi spletni strani. Resnično upam, da bo čimpreje nehalo snežiti in da se bo našla helikopterska posadka, ki si bo upala leteti blizu gore.
Držim pesti Tomaž!

Kar se tiče stiska pa ima resnično ubijalski stisk, izredno močan stisk čist hribovski :lol: :wink: .
Ja to sem pa pozabil dodati, ko mi je stisnil roko, mi jo je z nasmeškom in tako močno da me je še nekaj časa mal bolelo. :oops: :wink:
Ampak to ni zanalašč, ampak tak pač ima stisk roke, "HUMARJEV STISK ROKE" :lol: :wink:
No zdej pa letim na Ulrichsberglauf!
LEPO SE IMEJTE!
čao!
Uporabniški avatar
 Bor
tomaz.zupancic napisal/-a:Jaz absolutno držim pesti zanj, da mu uspe tisto kar si želi.Ampak molitev je pa stvar človeka, ali ni tako? :roll:
Že to je dovolj da mu ljudje pošiljamo nekako pozitivne misli.
Mislim pa da bi sedaj odpirali še tukaj molilnico, to je pa mal tu mač :evil: !
Pa ne me narobe razumet!
Tukaj smo pač ljudje, ki se družimo na tekih in po njih razglabljamo o tem in onem.
In smo veseli vsakega pozitivnega delovanja!
Torej jaz držim pesti zanj definitivno!
ČAO!

.......in eni pač molijo-mo in kaj je tle tolk narobe, da je treba takoj skočit na njega......peace brothers !!!!
ps: jest tut molim za njega in mu pošiljam pozitivne misli.....
Uporabniški avatar
 mirko1
se pridružujem molitvi in dobrim mislim,ki jih ta moment tomaž potrebuje.
lp,mirko
 Ninocka
Držim pesti, da se bo vreme stabiliziralo in da se bo izjemno zahtevno reševanje uspešno izteklo.
Tomaž smo s tabo! Drži se!
Uporabniški avatar
 Kunec
Naj bodo bogovi na njegovi strani, kot je bilo do sedaj. Sicer pa sem z mislimi pri njemu, in upam da ne zgubi upanja.
Uporabniški avatar
 strelec30
Srčno upam,da se bo Tomaž rešil iz te situacije. Vsak dan spremljam,kaj se dogaja tam, v mislih sem z njim in skoraj prepričan sem,da se bo vse srečno končalo.Molil ne bom, ker nisem veren in ker je Tomaževa usoda v teh trenutkih v njegovih rokah in v rokah tistih,ki ga spremljajo in tistih,ki ga bodo (če ga bodo) reševali.Srčno upam,da ga bodo! Srečno, Tomaž!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA