področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Kakšna bo razlika med tinijem in stašo na LM?

tini bo prišel v cilj pred stašo več kot 20 minut in dosmrtno na tlesk prstov dobival porcije pišk, ki mu jih bo plačevala staša
3
11%
staša bo prišla v cilj manj kot 10 minut za tinijem in dosmrtno na žvižg dobivala porcije pišk od tinija v gostilni Mesec v Zaplani
5
19%
tini bo hitrejši od staše za 15 do 20 minut in staša ga bo, oblečenega v obleko in kravato, s svojim enoprostorcem AX (11 let) osebno popeljala v Zaplano, kjer bo jedel all you can eat piške z rokami
5
19%
staša bo za tinijem prišla več kot 10 in manj kot 15 minut za tinijem in tini jo bo s svojo kraljico odstavnih pasov (alfa) odpeljal v Zaplano oblečen v elegantni obleki s kravato, kjer bo staša jedla piško na tinijev račun
11
41%
oba bosta natanko izenačena in drug drugemu bosta častila piško
3
11%
Uporabniški avatar
 Staša
Takole, dan D se bliža, napetost raste! 8)

Vse se je začelo nekega ponedeljka po tekanju v hrvaški Istri, kjer je Staša prvič prišla v cilj pred Tinijem :shock: :

http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... ght=#48256

Tinijev najboljši čas je 1 32, želi ga izboljšati. Stašin najboljši čas je 1 50, želi ga izboljšati.

Potem sta oba trdo trenirala, tini se je večkrat pojavil celo na Poletovih treningih. :o

Potem je Staša šla na tritedenski dopust na drug kontinent, tini pa na enotedensko svetovno prvenstvo na Balkan. Oba rada jesta. :roll: A oba sta tudi nekaj malega intervalov delala. Staša je vmes tekla na 10 km 56 minut. A je mislila, da teče na 21. Tini je vmes tekel Logarsko in odstopil. A to na 60 kilometru! :shock:

In sedaj je do velikega dneva D le še dober teden. Kdo bo pojedel piško? Kdo plačal? Komu bodo ploskali? Komu se bodo cedile sline?

GLASUJTE SEDAJ! POKAŽITE SVOJE SPOSOBNOSTI NAPOVEDOVANJA! RAZKRIJTE SE, V KOGA VERJAMETE!

PS: Groza! :D :D :D Jaz ne maram teh navtičnih viroznikov! Jaz imam rada gobovo juhico v Zaplani!
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!

8) Zal, Stajca jaz vrjamem, da si trdno trenirala ampak, ce ne stopi vmes usoda bos vpregla AX-a in peljala Tinija na pozrtijo. :) :D Lahko se pa tudi motim. :P

lp, oranzni slon, Jusuf al Islam :twisted:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Staša, jst mislm, da ko boš tekla, boš tko uživala, da ne boš hotla prehitr.
In da boš znalašč pustila piške tiniju, ti pa boš jedla gobovo juhco :D

lp,

m

DEJMO STAŠAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Oba bosta prehitro štartala :arrow: sledil bo odstop. :evil: :twisted: :shock:

V tem slučaju predlagam, da s skupnimi močmi zalagata članstvo TF s piškami, dokler nas smrt ne loči. :!: :wink:

Aja, saj to predvideva zadnja možnost ankete. :cry: :cry: :cry: :x :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Hm, glede na moje zdravstveno stanje (39st vrocine ta hip) zna bit pusiona :( .

Al vidjet cemo

lptini
Uporabniški avatar
 runner
ne daj se moj Tini ...
ne daj se godinama moj Tini ...

ne daj se izpod €100

vitamicki, sokici, cajcki ... pa bo.
Drzi se!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tini napisal/-a:Hm, glede na moje zdravstveno stanje (39st vrocine ta hip) zna bit pusiona :( .

Pa ja nisi že vnaprej fasu ptičje gripe? :shock:

V resnici pa :arrow: želim ti čimprejšnji povratek med zdrave, pa čajčka ne pozabi piti nekajkrat dnevno. :wink:
 Nataša
Glasujem za 2. možnost (z izrazom skepse na obrazu, ali ipak... :roll: ).
Po moje bosta realno oba odstopila, ker psihično ne bosta prenesla pritiska. Slava, pač.
Uporabniški avatar
 Staša
tini napisal/-a:Hm, glede na moje zdravstveno stanje (39st vrocine ta hip) zna bit pusiona :( .

Al vidjet cemo

lptini

Ja, ja, mene tut neki daje... ammm... aaaaaaaaaaPČIH. A čmo preklicat? ;)
Uporabniški avatar
 Snezinka
Staša napisal/-a:

Al vidjet cemo

lptini

Sta se že začela izgovarjati! :lol:
Nč se zdej ven vlečt. Mi smo glasovali, zdaj sta vidva na vrsti :wink:
Osebno mislim, da bo Staša v mejah med 10 - 15 min za Tinijem.
Iz srca bom pa vesela, če ne bom imela prav in bo Staša kronska piškina zmagovalka :D :D :D

lp
Snežinka
Uporabniški avatar
 tmp
Staša napisal/-a:

Al vidjet cemo

lptini

Nič preklicat, stava je stava.

Saj bo šlo. Staša mislim, da boš kmalu spoznala, kako zgleda Tinijev avto
od znotraj, pa kako leti po hribu navzgor. :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tmp napisal/-a:... Staša mislim, da boš kmalu spoznala, kako zgleda Tinijev avto
od znotraj ...

..... pa, če ima legenzice ..... :twisted: :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no jest mislim da bo tini zmagovalec. oprosti staša, no pa tud mal za tebev držim pesti.
Uporabniški avatar
 tini
curator napisal/-a:lp

no jest mislim da bo tini zmagovalec. oprosti staša, no pa tud mal za tebev držim pesti.

Ja, TNX za support sam stvari trenutno stojijo mal drugace:
-jst na pol mrtev v postelji, Stasa pa inventar na treningih z dr.Skofom :)

lptini
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no še enkrat mi ni jasno kdo mi je boter. kajti očitno me je nekdo preimenoval v curatorja in če mi je zbrav novo ime bi želel vedeti kdo mi je boter.

staša pa ni bla inventar na treningih ker je bla v tujini.

ne se zdej zgovarjat že v naprej.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA