področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Manika
Kar malo čudno mi je, da nihče ni še nič napisal o tako pomembni stvari, kot je nogomet :wink: . No, bom pa jaz 8) .

Gledala sem skoraj vse tekme, no, kakšnih ne čisto celih. Najbolj sem bila živčna pri včerajšnji tekmi Nizozemska-SČG. Hja, že od nekdaj navijam za oranžne. Začela že v osnovni šoli. Takrat so bili nizozemski nogometaši ful luškani, pa še dobre drese so imeli, pa sem začela navijat za njih :) . Čisto po žensko, ne :wink: ?
Upam, da jim v svoji skupini uspe premagat tudi Argentino.

Slika Slika

A vi tudi gledate SP in imate svoje favorite?
Uporabniški avatar
 Fotr
Bravo, Manika, da si se skorajžla in odprla tudi nogomet. Sem mislil, da nikogar ne zanima...
Včasih so bili tudi meni všeč Nizozemci, v času Cruyffa, drugače pa mi je najbolj atraktiven južnoameriški nogomet. Tudi najboljši nogometaš vseh časov je zame Maradona, najlepši pa tudi Argentinec Claudio Caniggia. Tako, da upam, da bo Argentina premagala Nizozemsko. :D :D :D
Krasno je bilo, da je Ekvador premagal Poljsko, še bolje pa, da je Mehika premagala Iran. Mehika bi res zaslužila kakšno dobro uvrstitev.
Evo, navijajmo dalje, pripombe bomo pa pisali tukaj.
:juhuhu:

Slika

Claudio Caniggia
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moj "navijaški" vrstni red pa je:

1. Italija
2. Nizozemska
3. Češka
...
...

32. Argentina

:wink:
Uporabniški avatar
 mare
Meni se pa zdi, da najlepši nogomet igrajo afriške reprezentance. Nobenega špekuliranja, res izgleda, da igrajo iz veselja. Žal niso posebno uspešni, samo upam, da bo komu uspelo kaj več. Všeč mi je bila tudi igra Irana in prav privoščil bi jim zmago. Cel svet (skoraj) je proti njim in tisti reveži tam doli praktično nimajo drugega veselja. Si predstavljate, kakšno navdušenje bi bilo ob uspehu?
Uporabniški avatar
 Fotr
Včeraj so pa Čehi res pokazali, kaj se pravi igrati moderen in vrhunski nogomet. Če bodo igrali tako naprej, jim kakšna lovorika ne uide.

Slika Slika

Pavel Nedved in Tomaš Rosicky
Uporabniški avatar
 Manika
Meni je pa prav žal, da včeraj Ganci niso kakšne od svojih akcij zaključili z golom. Se mi zdi, da je zadetek skoz visel v zraku, samo še vprašanje časa je bilo. Ampak časa je pač samo 90 minut... :evil: .

Zgleda pa, da je Vlajko močno stiskal pesti za 1. na svoji lestvici :wink: .
Uporabniški avatar
 Vlajko
Manika napisal/-a:... Zgleda pa, da je Vlajko močno stiskal pesti za 1. na svoji lestvici ...

Ni bilo potrebe. 8) :D Njihove tekme, kjer bom zraven grizel nohte, šele pridejo. Pa ne prav kmalu. :P Najverjetneje šele 9. julija ob 20.00 v Berlinu.:wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Blamaža Francozov, Zidana sploh ni bilo opaziti!

Slika

Zinedine Zidane
Uporabniški avatar
 Fotr
Brazilija je pokazala na včerajšnji tekmi najmanj od vseh južnoameriških reprezentanc. Mogoče še kaj skrivajo.

Slika

Ronaldinho Gaúcho
Uporabniški avatar
 Manika
Fotr napisal/-a:Brazilija je pokazala na včerajšnji tekmi najmanj od vseh južnoameriških reprezentanc. Mogoče še kaj skrivajo.

Hja, upam, da res, ker včerajšnja tekma ni bila nekaj posebnega. Čisto preveč napak.

Vlajko napisal/-a:Njihove tekme, kjer bom zraven grizel nohte, šele pridejo. Pa ne prav kmalu. Najverjetneje šele 9. julija ob 20.00 v Berlinu.

He he, mislim, da boš moral že prej malo misliti na azzure :wink: .
Uporabniški avatar
 mare
Fotr napisal/-a:Brazilija je pokazala na včerajšnji tekmi najmanj od vseh južnoameriških reprezentanc. Mogoče še kaj skrivajo.

Ronaldinho Gaúcho

Hja, če pa cel svet misli, da so zmagovalci še preden stopijo na igrišče. Če tudi sami tako mislijo, bi rekel, da bodo imeli še resne probleme proti kakšni podobno ali še bolj čvrsti ekipi - Italiji, Španiji, Argentini.
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Jaz gledam kakšno tekmo bolj slučajno, me niti kaj dosti ne zanima kdo igra-če ni naših nisem navijač. Niti slučajno pa ne poznam igralcev po imenih. Do sedaj so se mi vse tekme zdele zanimive, mislim, da so vsi po vrsti pokazali izjemno znanje in zavzetost. Mi je kar malo nerodno v službi, kjer sem med samimi ženskami, pa vse ful obvladajo sceno. Ko se pogovarjajo o nogometu, se pa najbolj razvname debata o tem, kdo je bolj lušten, postaven, razbacan, manj krivih nog..., čeprav se pa, vsaj nekatere, spoznajo tudi na taktiko in igro kot tako.
Uporabniški avatar
 Fotr
Ukrajina brez Ševčenka nemočna. Evropske reprezentance do sedaj niso pokazale kaj dosti.

Slika

Andrej Ševčenko
Uporabniški avatar
 Fotr
Kdo je najlepši nogometaš? Do sedaj velja, da je to David Beckham, a mu resno konkurira Šved Freddie Ljungberg. Poglejte, če upravičeno!

SlikaSlika
Freddie Ljungberg
SlikaSlika
David Beckham

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA