uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 matejka
#12476
Tako kot sem ze veckrat rekla, sem vesela, da sem izbrana in da ste izbrani tudi prav vi! Zdej k je fotr tako reklamo za forum naredil, se bo gotovo ae veliko jih oglasilo

V sredo na sestanku je bilo videt veliko veselih, motiviranih obrazov, ki jim je dr. Skof skromno govoril, da vsem pa morda ne bodo mogli biti v pomoc...u glavnem on se mi zdi tudi fajn clovek, edino trenerjev nismo spoznali, pa bo za to se tudi cas.

Torej veselim se skupnega druzenja in napredovanja in miganja in zraka!!!!! :P

Se vidimo v sredo!

mateja zupancic
Uporabniški avatar
 Fotr
#12483
matejka napisal/-a:...Torej veselim se skupnega druzenja in napredovanja in miganja in zraka!!!!! :P


Tudi jaz se veselim :D in upam, :shock: da bo čimveč poletovcev postalo forumcev. Samo še Andrej Šifrer naj pride, :shock: da jo zažingamo na terene! :D :D
Uporabniški avatar
 Manika
#12488
Pozdravček tudi od mene :)

Odštevam še zadnje minute do odhoda na morje. In ravno zaradi obilice opravkov za dopust sem včeraj spustila Poletni tek. Ful mi je žal, ampak ni šlo.

Lepo se imejte na prvih treningih, pa se vidimo 7. julija v Tivoliju :)

Uživajte in ne pretiravajte :wink:
Uporabniški avatar
 NatašaB
#12500
..... dan

sem že v četrtek povedala, da sem zelo vesela, ampak ne vem zakaj je začetna evforija začela popuščati...

Na včerajšnji tek mi ni uspelo priti, sem pač odpovedala pri organizaciji. Zato sem pa danes zjutraj naredila en krog okrog Brda, zelooooooooo počasi sem se nekako prebila okrog.

Se vidimo v sredo (če bom preživela testiranje)


Nataša
Uporabniški avatar
 Tjaša
#12503
Priseljenka napisal/-a:sem že v četrtek povedala, da sem zelo vesela, ampak ne vem zakaj je začetna evforija začela popuščati...
Nataša


Hoj!
Nataša, z menoj se dogaja tudi nekaj podobnega, zato sem bolj tiho. Zdi se mi, da se je takoj za euforičnim veseljem pojavila neka huda odgovornost in me začela bremeniti. :? Se pa tolažim, da se verjetno večina nas srečuje s podobno stisko. Srečali se bomo z vsemi mogočimi, dosedaj neznanim zadevami in se zato v novem okolju še ne počutimo varne. Je pa dejstvo, da sami od sebe pričakujemo precej več, kot dr. Škof. Mislim, da nas bo malo prizemljil, predvsem pa ubral pot, da nam bo tek priljubil in ne zaprskutil. V to sem trdno prepričana.

Več o teh občutkih bi nam lahko povedali lanski in predlanski poletovci.
Vanja, Pia, Ero, MiranS, Daša, Saša... KJE STE, rabimo POMOČ!

Kar pa se tiče testiranja (če misliš tisto na stezi) se pa kar potolaži, jaz sem lani dala enega (sicer na kolesu), že skoz. Ko ne zmoreš več, to pač pokažeš in stezo ustavijo. Zato nobenega strahu! :wink: Meni se zdi ta ideja s testiranjem več kot odlična, saj ima človek redko priložnost, da ga takole zdravstveno pregledajo. Kar priznaj, da razen če si bolan, nikoli ne pomisliš na tovrstne preiskave ali pa celo ne veš, da takšni testi sploh obstajajo! Boš vsaj vedela pri čem si :!:

Moram pa povedat, da je meni pri teku dalo tak zalet, da sem se danes komaj zadržala samo na 8 km, včeraj pa, čeprav sem bila sesuta kot kanta, odšvicala en hrib, takoj za tem pa še odkolesarila eno rundo. Če bo šlo tako naprej, me bodo moral na štrik prvezat :rol:
Uporabniški avatar
 Tjaša
#12505
Aha! Še nekaj sem pozabila!

Če se slučajno kdo od novih poletovcev ikognito šeta po Tekaškem Forumu, naj se čimprej prijavi in poda svoje občutke, mnenje ali strahove. Saj vas nič ne stane, v vsakem primeru ste pod krinko, neprepoznavni in forum ni obvezujoč (kot npr. članstvo v klubu). Na ta način bomo lažje skupaj premagali te občutke začetnega nelagodja in se malce bolj spoznali. :P

Na TF bi bili veseli tudi dr. Škofa, da bi občasno ali pa kar sproti malce pokomentiral naše jamranje (saj vemo, da nas kontrolira undercower) :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
#12507
No, zdaj vas caka pa se moje jamranje :D :D :D
Jaz sicer verjamem, da bom jeseni spravila skupaj tistih 21 km, se pa bolj bojim napornih treningov. Sem ravnokar prisla s teka in danes definitovno ni moj dan (ceprav je bila polna luna vceraj :D ). Tolk kot sem se pa danes namucila za teh usivih 9km se pa ze dolgo nisem. Tukaj v Strunjanu je tako soparno, pa ob 19:00 je blo se 27 stopinj. Teklo je pa z meno tolk, kot ze dolgo ne ... pa sem cist premocila nogavice in so se mi na vseh prstih naredili zulji :cry: (pa ravno so se ta stari zacelili).

Kljub vsemu moramo biti optimisti ... vec kot bomo vlozili svojega truda, bolj bomo ponosni na svoje dosezke :D. Verjamem pa, da vsi s "pozitivnim nelagodjem" pricakujemo prvi trening. Upam, da nas bo trema hitro minila.

Lepo se imejte in veliko uspeha na testih!!!
Uporabniški avatar
 Fotr
#12509
Malo skrbi je dobro, da je prisotno, mislim pa da bomo doživeli vsega po malo. Včasih bomo gagali (to nima nobene zveze z Ga-Ga) in kleli in nam bo žal, da smo se prijavili, včasih se bomo odlično počutili in nam bo rasla volja in motivacija in samozavest, včasih se nam ne bo ljubilo, včasih pa bomo zagnani, da nas bodo morali privezati (kot danes Tjaša). Kakorkoli, vse to bomo prebrodili, premagali in opravili treninge tako ali drugače. Ampak jeseni, oktobra, ko bomo pretekli mali maraton, takrat pa ne bo nobenemu žal, ampak bomo ponosni nase in eden na drugega. Takrat bomo spoznali, da vsi treningi in tek v hrib in dodatne dejavnosti še kako odtehtajo veselje ob prihodu na cilj 21 km dolge proge. Pa še med seboj se bomo spodbujali in pomagali eden drugemu, tako kot na forumu. Edino, kar se bojim in samo to me lahko zaustavi, je kakšna bolezen, ki me bo vrgla v posteljo za dalj časa. A bom vse naredil, da to tega ne bo prišlo. Ne vem kdo je že rekel, da kar te ne ubije, te okrepi. In mi bomo na cilju malega maratona jeseni v Ljubljani krepki, kot v življenju še nismo bili.
 Naja
#12570
Ravno prebiram vaše prispevke. Zdi se mi, da sem morala nekaj prezreti. Kaže, da ste že sami dobri tekači. Ali je med vami kakšen pravi začetnik ? Tako vsaj za malo spodbude :cry: Ampak glede na dobro voljo in opimizem,ki vas preveva, lahko verjetno računam na vašo podporo. :)
Uporabniški avatar
 Fotr
#12573
Naja napisal/-a:... Ali je med vami kakšen pravi začetnik ? Tako vsaj za malo spodbude :cry: Ampak glede na dobro voljo in opimizem,ki vas preveva, lahko verjetno računam na vašo podporo. :)


Vedno lahko računaš na našo podporo, saj jo bom tudi ostali rabili, tako da se bomo medsebojno bodrili. :evil: Za začetek poglej na forumu tole rubriko, kjer so opisani začetki tekačev s foruma. :D

http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=401&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=za
Uporabniški avatar
 Tjaša
#12581
Naja napisal/-a:... Ali je med vami kakšen pravi začetnik ? Tako vsaj za malo spodbude :cry: Ampak glede na dobro voljo in opimizem,ki vas preveva, lahko verjetno računam na vašo podporo. :)


Naja, ABSOLUTNO lahko računaš na našo PODPORO. Ko sem sama dobila odziv TF na svoj prvi prispevek, sploh nisem mogla verjeti, da so vsi ti polmaratonci, maratonci, ultra... (slednjega moj razum še danes ne dojema) nekoč začeli s tako težkimi koraki kot jaz. Še manj, ko sem te fante in dekleta spoznala. :shock:
Ampak so se razpršili vsi dvomi, ko sem se začela tudi na prireditvah družiti z njimi. Prav ganljivo je bilo videti in slišati, kako so navijali in še vedno za vsak pretečen kilometer začetnikov, četudi so ti pretekli minimalno razdaljo in zadnji prihajali na cilj. Nikoli več me ni skrbelo, da bi prireditelji pred mojim prihodom cilj že pospravili, saj me vedno pričaka množica nasmejanih obrazov in buren aplavz.
Tale Tekaški forum deluje kot neka terapevtska skupina: vsi za enega, eden za vse! :D :D :D
Uporabniški avatar
 bosin
#12658
Dajte no, Poletovci-Forumovci. Odkod pa kar naenkrat taka cagavost, strahovi in nezaupanje vase? Saj vas ne bodo pripravljali za polet v vesolje,ali za sodelovanje pri vojaških specialnih enotah, ampak bo to samo strokovna pomoč pri pripravah na malo daljši tek. Pomislite vendar, da smo se večina, ki smo že tekli polovične ali cele maratone, na tak dosežek pripravili sami. Z vsemi napakami, ki se jih boste zdaj (morda) vi izognili. Vsak od vas, ki se je prijavil v poletovo skupino, je pa itak že motiviran za tek, zdaj vam bo kvečjemu lažje. Deleli boste v skupini, v rednih terminih, spremljali svoj napredek , vsako dilemo boste lahko takoj in trokovno razrešili, torej le brez strahu!
Uporabniški avatar
 lunca
#12862
Hojla!

Sem nova članica Tekaškega foruma in Poletove ekipe. Preživela sem testiranje, zdej pa komaj čakam jutrišnji dan, ko začnemo zares. Tud jaz sem bila prve dni v čisti evforiji, ki pa je zdaj popustila in me je kar malo strah, pa sploh ne vem zakaj.

Me prov zanima, kdo vse iz foruma je izbran v Poletovo ekipo - fotra že poznam (sem ga takoj spoznala po slikci), Matejko pa tudi, druge pa še bom, a ne?

Lep pozdrav, jutri se vidimo!


Barbara
Uporabniški avatar
 Fotr
#12884
lunca napisal/-a:Hojla!Sem nova članica Tekaškega foruma in Poletove ekipe...


Živjo lunca, dobrodošla, zdaj nas je že toliko, da bom moral jutri poleg imen in priimkov napisati še vzdevke s foruma, da ne bom kaj pomešal ali pozabil! Se vidimo jutri!
 joze
#12895
Naja napisal/-a:Ravno prebiram vaše prispevke. Zdi se mi, da sem morala nekaj prezreti. Kaže, da ste že sami dobri tekači. Ali je med vami kakšen pravi začetnik ? Tako vsaj za malo spodbude :cry: Ampak glede na dobro voljo in opimizem,ki vas preveva, lahko verjetno računam na vašo podporo. :)


Pozdravljeni,
tudi sam sem na zacetku. Čeprav mi je bilo svetovano, da naj začnem po ravnem, se zaradi okoliščin spopadam s tekom v klanec in ta teden ze pretečem celo razdaljo, ki sem si jo zadal . CCa 15 minut gor in potem 15 minut dol. Z mano teče moj bulldog kargovori o mojem tempu. Tale forum je pa za mene izjemno koristen, no pa lep pozdrav vsem.
joze

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA