- 05 Jul 2004, 10:18
Ker sem direktno z dopusta, ne vem kako je z današnjim treningom. Zanima me kdaj je, da vem, ce pridem v lj!!!

Moderator: Fotr
GaGa napisal/-a:Ker sem direktno z dopusta, ne vem kako je z današnjim treningom. Zanima me kdaj je, da vem, ce pridem v lj!!!![]()
![]()
Manika napisal/-a:Živjo! Tudi jaz sem danes zjutraj prišla z dopusta in sem čisto zgubljena v tem realnem svetu. Se pa seveda veselim druženja s tekaško ekipoDanes zvečer pridem. A pridemo kar v tekaški opremi? Se vidimo!
Hvala Runner, bil si nam v vzpodbudo.
Priseljenka napisal/-a:..... dan
pravkar sem se vrnila z dopusta, pa ne vem, kako je zdaj s ponedeljkovimi treningi na stadionu. Se nadaljujejo normalno (kdor pride, pride)? Ker sem na morju precej zabušavala, mislim, da bi morala ta teden vsaj nekaj nadoknaditi. Če kdo pride na stadion, se mu lahko pridružim, če pa ne, bom šla pa kar na Brdo okrog 19.00....
LP
Fotr napisal/-a:Živjo, Nataša! Ponedeljkovih skupnih treningov ni več, ostali so samo sredini, ki pa niso obvezni, kdor pride pride. Prisoten je tudi Brane, vsaj v sredo so rekli, da je bil. Tako danes pojdi kar na Brdo, saj bo prijetno.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA