uradni program vadbe Poletove tekaške ekipe v letu 2004

Moderator: Fotr

Uporabniški avatar
 NatašaB
#25342
Pozdravljeni,

prejšnji teden smo se dogovorili, da bomo imeli treninge v nedeljo ob 10.00 uri. V mailu, ki nam ga je poslal dr. Škof, pa je rečeno, da so treningi v nedeljo ob 11.00 uri. Kako je zdaj s tem? :?: :?: :?: Ima kdo stik z Jankom, da bi nam povedal, kdaj se dobimo?

LP, Nataša

:D :) :D
Uporabniški avatar
 Manika
#25394
Hja, tudi meni se ne sanja, kdaj se dobimo v nedeljo. :? Jaz bi sicer raje ob 10.00.

Mogoče bom celo prišla kar ob 10.00, pa če ne bo nobenega tam, bom pač sama odtekla en krog. Do 11.00 bom že nazaj, pa se bomo vsaj videli z ostalimi. :)
Uporabniški avatar
 Fotr
#25400
Meni čisto nič ne odgovarja trening tole nedeljo, raje bi naredil v soboto en dolg tek, v nedeljo pa počitek, pa čeprav bi zelo rad prišel v Tivoli na en skupen tek, ker ga že prav pogrešam. Naslednjo soboto in nedeljo pa sta tako Sežana in Izola, potem pa že Palmanova.
Mogoče se bo Janko kaj oglasil, saj ga je že Nataša klicala: Jaaaankoooo, a kej veš kako je z nedeljskimi treningi!
Saj bomo komaj vse uskladili! :shock:
Uporabniški avatar
 Manika
#25405
Fotr napisal/-a:Meni čisto nič ne odgovarja trening tole nedeljo, raje bi naredil v soboto en dolg tek, v nedeljo pa počitek, pa čeprav bi zelo rad prišel v Tivoli na en skupen tek, ker ga že prav pogrešam.


Fotr, dej pridi v nedeljo v Tivoli, pa greva 2 kroga? To je ene 17-18km, ne? Jutri je itak napovedan dež, v nedeljo pa lepše vreme. Kaj praviš?
Uporabniški avatar
 Fotr
#25409
Manika napisal/-a:...Fotr, dej pridi v nedeljo v Tivoli, pa greva 2 kroga? To je ene 17-18km, ne? Jutri je itak napovedan dež, v nedeljo pa lepše vreme. Kaj praviš?


Takile ponudbi se pa skoraj ne morem upreti. Verjetno bom res prišel, bom pa soboto spustil. Samo res bi bilo bolje ob 10.00 uri. Za zdaj velja v nedeljo ob 10.00 v Tivoliju na standardnem mestu, če bo pa slučajno kaj drugače, pa bom pravočasno obvestil, ali pa ti obvesti, če bodo zadržki. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Manika
#25410
Fotr napisal/-a:Takile ponudbi se pa skoraj ne morem upreti. Verjetno bom res prišel, bom pa soboto spustil. Samo res bi bilo bolje ob 10.00 uri. Se vidimo!


:) Super!
 Ninocka
#25429
Bi se vama tudi jaz pridruzila v nedeljo (90%) na prvih par kilometrckih. Glede na napoved, bo verjetno kar pravi zimski tek :P . Bom pa tudi jutri zvecer sporocila, ali sem 100% :lol: .
 janko
#25435
Tudi jaz sem se spraševal kako bo v nedeljo in ste me že prehiteli. Vse je stvar dogovora, ampak če sem prav razbral, vas je več za ob 10h. Se vidimo?!

Pa brez zamere za čakanje. LP
 janko
#25437
Še enkrat sem jaz.

Zanima me, če ste mogoče interesenti za soboto dopoldne.
Meni osebno bi to bolj odgovarjalo, če pa ne, pa velja nedelja.
 Ninocka
#25495
Pridem v Tivoli ob 10:00. :P Upam, da se vidimo v čimvečjem številu.
 And®ej
#25496
A vzamete zraven še enga ilegalca?
 janko
#25502
Seveda te vzamemo! Če ne drugače, te pa zbašemo v žep.
Uporabniški avatar
 Fotr
#25525
Lahko je žal tistemu, ki je ostal doma in se ni mogel prepričati, da bi šel teči z nami. Najprej smo se dobili ob 10.00 uri: Tmp, Priseljenka, Manika, Daša, Janko in Fotr, ko smo začeli teči, pa nas je ujel še Andrej. Mislim, da nisem nikogar pozabil, mogoče sem samo narobe napisal od Tjaše vzdevek, ampak črke so iste. Fotr se je spet počutil blažen med samimi tekačicami, pa tudi tekaški ambient je bil enkraten. Sicer bolj ljubljansko obarvan, megleno sivo okolje, so bile pa zato steze v Tivoliju tlakovane s hrastovim listjem, drevje pa vseh mogočih barv, prevladovali so pastelni vzorci. Prvi krog smo tekli v pogovornem tempu, pa tudi če bi bil v anaerobnem območju, se ne bi mogli upreti množičnemu pogovoru in bi bil tek vseeno pogovoren. Pogovor je potekal nekaj časa med enimi in drugimi, nekaj časa med drugimi in tretjimi, nekaj časa med tretjimi in prvimi...in tako dalje...tekačicami in tekači. Kar veliko smo si imeli povedati, tako, da je tek dosegel svoj namen. Svoj čas sem mislil, da je solo tek po samotnih gozdovih višek doživetja, sedaj pa lahko rečem, da je še lepše teči v skupini s tekačicami in tekači TF po Tivoliju. S Tjašo sva tako klepetala, da komaj upam omeniti, ker bo Darko tole sigurno bral, potem bo pa rekel Tjaši, a si šla teč ali si šla čvekat. Ampak to je bi pogovorni, še bolje, čvekalni tek. Res lep trening na nedeljsko dopoldne.
:D :shock:
Ko smo pretekli prvi krog, so ob 11.00 uri prišli še drugi, kar precej jih je bilo, najbrž so uvideli, da je bolje odteči eno rundo kot doma dvomiti ali bi šel na tek ali ne. Manika, Priseljenka in Fotr smo bili tako zagnani, da smo odtekli še en krog, ta krog pa ni bil več toliko pogovorni, samo od začetka smo bolj intenzivno klepetali, nato pa sva z Natašo malo utihnila, ker naju je proga že utrudila. Manika pa je bila še sveža in imel sem občutek, da sva jo s Priseljenko nekoliko bremzala. Kakorkoli, na cilju smo bili vsi zadovoljni, Priseljenka zato, ker sama ne bi odtekla dveh krogov, Fotr zato, ker brez podpore simpatičnih sotekačic tudi ne bi odtekel dveh krogov, Manika pa zato, ker ji je sami dolgčas teči in sama tudi ne bi odtekla dveh krogov. Na koncu je Manika pokazala še v nebo, kjer je sonce prebilo gmoto sivine in posijalo skozi meglo rjavo listje dreves. Z Natašo sva komaj registrirala to nadgradnjo lepote, saj sva imela sama s sabo dovolj opraviti, ker sva bila precej upehana. Še dobro, da je bila Manika toliko pri močeh, da je ta prodor svetlobe opazila in je deloval prijazno kot smeško na koncu teka. :D
Upam, da se bodo teki v takem lepem ambientu in s tako lepo udeležbo še nadaljevali. Vse je odvisno od nas, da se jih udeležimo.
:evil: :evil:
Nazadnje spremenil Fotr, dne 07 Nov 2004, 14:36, skupaj popravljeno 2 krat.
 Ninocka
#25526
Sem žal malce zamudila :? , tako da sem individualno osvajala Rožnik in Tivoli. Bilo je prijetno jutro, niti ne premrzlo.

No, med spustom srečala 11-nike, ki so ravno začenjali z vzponom :P .

Upam, da bom v prihodnje bolj točna.
 Ninocka
#25527
Uau, Fotr! Zdaj, ko sem prebrala, kako dobro ste se imeli, mi je pa še bolj žal, da sem vas zamudila.

P.S. Je pa prav lepo teči po rjavi preprogi. :P
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA