vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

luzr
froyd napisal/-a:Torej, včeraj sem pri gajotu (www.gajo.si), dobil dva odlična modela za stestirat, enega sem že in je bila razlika očitna. Verjetno je moji bolečini, upam no, botroval predvsem slab copat. Verjetno si za 40 km na teden ne morem ravno kupiti poprečen copat za 70 euro. Sedaj testiram asics in so, vsaj zaenkrat super, pa še na test sem jih dobil za nekaj dni. :lol: :lol:

lp

Sodeč po tem pisanju potem testne šlape prodajo nekomu kot nove? :evil:
Uporabniški avatar
 NaceM
Kakor je kdo občutljiv. Jaz imam zaenkrat srečo, da mi tekaški copati niso delali problemov (tok, tok). Še posebej ne takrat, ko ni bilo drugega za dobiti kot pri Planiki narejene Adidaske (cca. 15-18 let nazaj), kjer me je skrbelo samo to, da ne bodo razpadle prehitro. Pa nisem delal več kot 15-19 km na dan.
 froyd
Ne, superge sem dobil za testirat, pravzaprav dva modela, za nekaj dni, potem pa dobim nove seveda. Copati so bili že prej nekaj (malo) nošeni. No, sam sem pri gajotu kupil kar nekaj stvari že, in vse so bile čisto ok. Tip se res potrudi, vsaj jaz imam tako izkušnjo. Vsaj za superge mi je mnogo bolje svetoval kot v ultra TS na čopovi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA