- 07 Okt 2008, 14:32
Po eni strani te čisto razumem. Jaz, da ja ne bi česa zamudila sem v nosečnosti, plezala v hribih (na srečo je bilo zimsko obdobje grap in slapov) do 4 .meseca. Potem sem postala okorna, pa tudi v vsak klanec sem bila zasopla. Tako, da so mi ostale pohlevne vzpetinice in kolo. Šla sem tako daleč, da sem s trebuhom prosila, če mi odobrijo izpit za alpinista, pa so pametni moški dovolili le teorijo, prakse pa ne.
Da ne bom dolgovezila, odkar imam otroka, se zavedam kaj bi bilo, če bi imela smolo po lastni neumnosti in ne bi donosila. Igrala sem se s srečo.
Irena, raje se vprašaj kaj bi lahko bilo, če bi imela to smolo in po tej daljši preizkušnji ne bi bila več dvojina... Kako bi se počutila? Kako ubijajoča so vprašanja, kaj bi bilo, če ne bi? In mislim, da je mal odveč, da to sprašuješ forumaše. Odločitev je tvoja.
Da ne bom dolgovezila, odkar imam otroka, se zavedam kaj bi bilo, če bi imela smolo po lastni neumnosti in ne bi donosila. Igrala sem se s srečo.
Irena, raje se vprašaj kaj bi lahko bilo, če bi imela to smolo in po tej daljši preizkušnji ne bi bila več dvojina... Kako bi se počutila? Kako ubijajoča so vprašanja, kaj bi bilo, če ne bi? In mislim, da je mal odveč, da to sprašuješ forumaše. Odločitev je tvoja.