vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

tudi jaz se pofočkam v to grupo........ in sem imel finiš priprav okrnjen.....
ampak je ena bistvena razlika med obdobjem pred in sedaj ko tečem.......
prej me je tak prehlad in boleče grlo položilo v posteljo, sedaj pa še kar brcam in migam in celo lavfam lahko...... :laola
Spremembne so in to pozitivne. :cast:
ROSI64 napisal/-a:Tečem hitreje od prehlada. :lol:

Mene pa je žal ujel, dva tedna nazaj. :--(

Sicer bom do LM najbrž zdrav, vendar pa še vsaj 10 minut počasnejši od svojih "najbolj pesimističnih pričakovanj", saj sem včeraj po 10 dnevih končno (Čopka ne štejem, mi je le dodatno škodil) "prepuzal" 9 km. :) :wink:
Probajte povečat vnos vitamina C. Vedno ko sem čutil da nisem pravi, sem povečal vnos in že 2 leti nisem zbolel v jesensko-zimskem obdobju.

Sicer malo off topic,....če kdo zaradi bilokakega razloga nebi mogel udeležit teka na 10 km, se ponujam za odkup štartine.

Drugače pa vsem "bolnim" kandidatom za LM želim čimprejšnje okrevanje, treba je verjet v moč pozitivnih misli ;)
admiral napisal/-a:A heksenšus tudi šteje? :mrgreen:

Seveda šteje.
Jaz sem si ga trudil pridelati včeraj ležeč v kleti, šraufajoč na betonu, razmišlajoč zakaj ne zaprem vrat. Ker sem se odločil, da raje diham...

Torej delam na vzvratno-hrbteničnih šusih s prehlajevanjem (ne prehranjevanjem). Izpostavljanje mrazu je bilo kar uspešno. :--
Res je tudi takšen čas mraza da se je treba čuvati in paziti , mene osebno je zvilo v rami in sem dobil celo inekcijo in ketonal sedaj je pa že bolje pa itak mormo biti optimisti.
Sicer pa močno upam, da mi bo letos prvič uspelo na 42 km , če pa ne pa vsaj polovičko.
Vsem želim,da se pozdravite in odtečete svoj najboljši tek. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA