vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 raf
Uroš ni mislil, da je treba glavo na magnetno poslati in pogledati v drobovje....... :mrgreen:
mislil je na rek, da je glava tista, ki odloči do kod gremo in če si že pred tekom prepričan, da je 5 km zeloooo dolgaaaaaa razdalja potem je tudi, ko tečeš to razdaljo ta razdalja res dooooooooollllllllgaaaaaaaaaaa...........
Uporabniški avatar
 Loni
tadej. ocitno se ni slišal za slavni "čuj, vse je v glavi" izrek.
 *Irena*
Uroš Sobočan napisal/-a:Zanimivo, vsi pišejo o spremembi oz. izboljšanju treningov. Kaj pa trening glave? Pa ne me narobe razumet že takoj na začetku. Po takem času treniranja jaz vidim glavno razliko ravno tu. Kako napredovati? Spremeni okolje, ljudje se hitro naveličamo ene in iste stvari, ki jo ponavljamo nekajkrat tedensko. Tako kot je Rajko napisal podaj se na 10 km tek in ni potrebno da v celoti odtečeš, če ti ne uspe prvič imaš razlog, da poskusiš tudi drugič. Kot zadnje pa zaupaj v sebe, v glavi si ponavljaj, da zmoreš. To ni egoizem ampak zaupanje v samega sebe in svoje sposobnosti.

Lp

Uroš

To pa 100 % drži. Kadar tečem eno in isto progo dalj časa, sem tako naveličana in komaj pridem do cilja, ker samo to razmišljam, da bom čim prej odtekla. Kadar pa se odločim, da bom tekla 1 uro in mi ni cilj preteči določeno razdaljo, pa sem veliko bolj sproščena in tek mi je lahkoten. Torej - vse je v glavi.
lp,

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA