vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 klatez
Tekaške poškodbe bi naj bile bolečine v kolenu, pokostnica, ahilova tetiva, ipd.
Ja, pa ja da... :roll:

Včeraj zvečer sem šel na izi tek. Tekel sem po cesti in nad cesto je segalo drevo. Ko sem tekel pod njim, je z drevesa padel oreh. V tistem trenutku sem pritekel jaz in me je oreh zadel naravnost v oko.

Začutil sem bolečino, zaklel in tekel dalje. Ko sem doma vstopil v hišo, sem opazil, da vidim nekam megleno. Pogledal sem v ogledalo in ugotovil, da mi je oko delno zalila kri.

In tako sem šel k dežurnemu zdravniku in dalje z napotnico v bolnico. Po pregledu so mi takoj ponudili nekaj dnevni polni penzion v tej ustanovi...
 Rok531
kakšna smola, skoraj kot iz kakšne neumne komedije :). Mene je enkrat tako zadela veja, posledice sem začutil šele po enem dnevu, ko pri dnevni svetlobi nisem mogel več normalno gledat. Dobil sem kapljice in po nekaj dneh je bilo k sreči spet vse ok
Uporabniški avatar
 Vreme
Klatež nisi edini. Meni se je nekaj podobnega zgodilo pred davnimi leti, v osnovni šoli. S kolonijo sem šel na morje in tam me je oplazila meduza točno po očesu. Skrbne medicenske sestre so mi oko namazale in poslale ležati v senco. In ko sem tam ležal mi je padel storž direktno v poškodovano oko. :twisted: Od takrat dalje si pomagam z očali... :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ker je smeh zdrav, odkrito priznam, da sem se nezlonamerno nasmejal :oops:
Uporabniški avatar
 tae
Klatež, pa kje se ti klatiš? Drži se mesta :D . Ali nisi imel nekoč nekdaj tudi eno zgodbo o toči?

Upam, da bo s tvojim očesom vse o.k.
Uporabniški avatar
 klatez
Saj sem mislil to najprej objaviti v temi "Malo za šalo", tako da se kar nasmejte.
Smeh je zdrav...Očitno celo bolj kot tek... :lol:

Zgodilo pa se je v mestu. Tisto s točo tudi ni bila slaba zgodba (je pa bila prav tako boleča). :twisted:

Se pa mi je pred leti zgodila podobna poškodba pri košarki in takrat sem nehal igrati košarko in začel teči. Sedaj pa tole. Takrat mi je v trenutku zalilo celo oko in je trajalo kakšen teden, da sem na tisto oko sploh kaj videl.
Uporabniški avatar
 Popaj
Ja, je smešno.

No, pa sem mislil, da so šminkerji tisti, ki tečejo z očali... :wink:

Pa uspešno in hitro sanacijo poškodbe ti želim.
Uporabniški avatar
 klatez
Še ena anekdota v tej zgodbi:

Ko sem prišel na pregled in razložil svojo dogodivščino s tekom in orehom, je sestra osupla rekla: "Jaz tudi tečem, pa še iz Orehove vasi sem..." :lol:

Tako da Miro, Zdravko, Marko,... tudi vi ste ogroženi! :D
Pazite na padajoče orehe v Orehovi vasi... :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Andreja_T
ja, ne vem, ne vem, vprašam... je pred časom tekla debata o teh zadevah, pa so fantje jamrali, da jih punce nočejo pogledat. oni so pa tko trebuh not vlekli tistih 200m :--(

a je zdej že kej drgač?
:lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA