vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 mcride
Danes me je med tekom kar naenkrat začelo boleti na levi strani dimelj, torej med trupom in nogo na notranji strani. Ker sem mislil, da bo ponehalo se tekel naprej, bolečina se je stopnjevala tako, da sem zaradi bolečin moral prenehati s tekom. Komaj sem prišepal domov :oops:. Po nekaj minutah počitka je bolečina ponehala.

Sedaj pa me zanima zaradi česa to pride, je vnet kak živec ali kaj drugega, je imel že kdo take težave, kako jih je odpravil?

hvala :drink
 jozafat
se imel oz.imam še iste težave: se mi vleče že par let, zato sem bil junija na slikanju trebušne votline, dr.mi je potrdil da gre za dimeljsko kilo-pruh-leva stran 7cm desna 4cm pretrgano, pri zdravniku dogovorjen za operacijo a še čakam zaradi dopustov.
Po počitku ni bolečin nobenih, hoja v hrib ni težava, spust in tek po ravnem začne boleti-peče, prav tako vožnja avta in vzdigovanje bremen. A sem vseeno včeraj prvič po treh mesecih odhodil gorski tek na Široko, dol so me pa peljali. Bolečina ni bila prehuda, je pa bolelo.
Svetujem ti samopreizkus na obremenitve in pa ultrazvok, da ti internist pove še svoje mnenje.
 jozafat
še nekaj:
sem ravno danes s kolegico govoril o tej temi in je imeela podobne simptome pri kolesarjenju-posebno v hrib in je bila na ultrazvoku prejšnji teden, diagnoza: cista na jajčnikih!
zato preveri več možnosti, a saj ti itak (vsaj moj internist) mi je pregledal, pokazal na ekranu in razložil stanje vseh organov v trebušni votlini, od prostate do dvanajsternika.
po pameti in z čimvečinformacijami nad težave
Uporabniški avatar
 mcride
Madona :shock: :shock: ne me strašiti, sedaj bom par dni miroval potem pa spet začel teči, pa bom videl če bo kaj bolje , drugače pa k zdravniku :shock:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA