vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 Sebi
@Pingo: s čem si imel probleme?
Uporabniški avatar
 Pingo
Sebi...poglej ZS :wink:
Uporabniški avatar
 haupi
Zdravo,

mam problem z križem - me je zgrablo v križu oz. vretence mi je mal živc stisnal. Pa sem šel k maserju, ki mi je živc vn potegnu in naštimu križ tk ko more bit. No zdej se mi poraja vprašanje, ker je še prisotna bolečina v križu in oteženo gibanje, če se da takšno bolečino omiliti z Meditape trakovi, pa če je slučajno v Mariboru kdo, ki bi to znal naredit... Da lahka začnem hit nazaj migat, ko sem že nervozen od nemiganja...

Hvala za info.
Lp
Uporabniški avatar
 marcy
Mi smo pa vedno poškodbe sanirali kar z belim baldažirnim trakom, ki smo ga kupili v lekarni in je različnih dimenzij (širin). Res je to že par let nazaj, ko se z barvami še nismo ubadali, a je bilo tudi takrat zelo učinkovito :lol: .
Pozdravček vsem skupaj,
marcy.
Uporabniški avatar
 spiridon
medi tape,kineziotape ima drugo funkcijo kot bandazni tape.sam jih dosti uporabljam pri športnikih in lahko rečem da se dobro obnese.nekaj je res,barva pa nima pomena,vsaj po izkušnjah.vazno je da je pravilno nameščen,pravilno napet in funkcionira.tudi sam sem bil na začetku skeptik,a sem pri lastnih težavah s kolenom ugotovil da res deluje. :D
lep dan in dober tek!
 sezonski
Zdravo!

Tegale tapinga sicer sam še nisem poskusil, videl sem že, tudi verjamem da (v nekaterih primerih) dobro deluje.

Ampak glede na to, pri kakšnih težavah se uporablja oz. za kakšen namen, se mi zdi Back on Track bistveno lažja možnost. Ne rabiš se ukvarjat z barvo, z lepljenjem, napetostjo traku... Back on Track najdeš proizvod za del telesa, ki te boli, natakneš in tvoj del je zaključen, terapija z infrardečimi valovi se pa odvija sama. (pa še če imaš težave z meči se ne rabiš brit, he he)

Za IR valove je pa že zelo dolgo znano da lajšajo bolečine, pospešujejo okrevanje, lahko tudi uporabljaš za ogrevanje pred tekom (oz. fizično aktivnostjo), pa hitrejša regeneracija tkiva je.

No možnost za razmislek, potem pa vsak po svoje :)

lp
 wawer
Pozdravljeni

A mogoče lahko kdo priporoča kakšnega ljubljanskega strokovnjaka za kinesio taping?

Hvala in Lp
 wawer
Hvala. Upam, da mi bo odgovorila, ker piše, da je bila nazadnje prijavljena avgusta 2011.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA