vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Dokaj zanimiv članek. Menim, da se poškodbam izognemo predvsem zaradi naših podzavestnih refleksov. Kot je razvidno iz članka, je tekačica v parih sekundah 'letenja' zavestno dojela vse dogodke, ki so se zgodili. Znano je, da možgani ob takih nepričakovanih trenutkih začnejo vse podatke predelovati hitreje kot normalo, in zato imajo (navidez) več časa, da se odzovejo na dogodek.
2 - 3 leta nazaj se mi je kar pogosto dogajalo, da sem na najbolj čisti ranini čofnil. Kolikor sem dolg in širok. Je že bil kak majhen kamen,ki sem ga zapel. :D Nenormalno. Vsa fora je bila, da nisem ravno dovolj vzdignil nog. Bolj kot ne sem drajsaj. Če bi pristajal na prste tega problema z padci ne bi bilo. Sedaj je kar mir če se ne motim.
Hja, sem bila pri naslednjih tekih prav pozorna in mislim, da so mogoče vzrok tudi copate, ker imam sedaj nove in tiste malo manj blažene.. možno.

Drugače me pa ima, da bi začela teči v kolesarskih rokavicah :wink: . Sem se kar fino podrajsala, pa tudi desna rama me še malo boli. Ampak gre!

Čimmanj padcev želim vsem skupaj. Ali bolje: nobenega :D !

Lp, Mojca

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA