vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

Uporabniški avatar
 davor123si
Pozdravljeni,

zadnje tri mesece imam konkretne tezave s hrbtenico; Na treh delih me skoraj vedno ce sem dalj casa v sedecem polozaju zacne bolet (v krizu, na sredini vratu in takoj pod lopaticami); poskusal sem ze obicajne raztezne vaje s palico (obesanje, krozenje itd.), pa nic ne pomaga. Vcasih se mi zgodi, da na hitro ustanem in me po domače povedano heksenšus zagrab oz. se ne morem zravnat; potem se se enkrat sklonim in normalno zravnam; Na zacetku je bilo to le obcasno, sedaj pa ratuje vedno bolj common practice in mi gre ze mal na jetra.

A mogoce kdo pozna kaksnega dobrega fizioterapevta, maserja itd., ki obvlada manipulacijo oz. ponovno stelanje vretenc; tega sem bil pred casom delezen in sem imel potem en mesec mir, zdaj pa ne najdem nobenga, ki bi se s temi zadevami ukvarjal;

vnaprej hvala za odgovor,

lp,
Davor
 23feet
Hi davor

jst poznam enga trenutno hodim k njemu bil pa je fizioterapevt slovenske smucarske reprezentance :shock: in ce mas sreco kot jast vidis pri njemiu se kaksnega rokometasa iz slo reprezentance ... no model se nahaja v zdravstvenem domu v kozini tel št:05-41- 44- 44

cena obiska je 7 000 MISLIM DA SE SPLACA IT all pa vsaj probaj pa ni nujno da lih tega probas . .. . . .. . .
Uporabniški avatar
 Matevz
Fitnes 2x na teden bo bolj trajna rešitev.
Vaje za stabilnost (core training) in dead lifti delajo čuda.
 23feet
JA TO MAS TUD PRAV MATEVZ

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA