vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

itn@
Hvala za odgovore.
Stvar je taka, težko si pomagam z nasveti za bolečino pod rebri ker 1. bolečina je kakšne 10 cm navzdol od zadnjega rebra, ki je del rebrnega loka in 2. sploh ne začnem še tečt resno, samo ogrevam se, utrip ne presega 70% maksimalnega srčnega utripa, vsekakor sploh nisem nič zadihana ali kaj podobnega, torej razlog ni premalo kiska ali kaj podobnega. Včeraj sem si omislila počitek, danes grem spet poskusit tekat, bom vseeno poskusila s temeljitimi izdihi in bolj pazit na dihanje, pa bomo videli.
 Bo
Živjo itn@,

Želim ti, da ugotoviš, kaj točno te pesti in to odpraviš. Očitno kar dobro poznaš svoje telo. Slišati si razumna. Gotovo ti uspe.

Da pa čutiš neprijetnost na precej nenavadnem mestu ob že zmernem naporu, me seveda napeljuje na misel, da imaš neobičajno težavo. Pa vendar je lahko le majhna.

Moje izkušnje ti verjetno ne bodo pomagale; so precej podobne prejšnim odgovorom: Ko sem bil mlajši, sem imel bolečine nekje pod rebri. Rekli so mi, da mi nagaja vranica, pa sem se navadil: temeljiteje izdihavati; postopoma telovaditi - vedno več; veliko hoditi - v gozdove po svež zrak, v hribe, da mi je starega zraka zmanjkalo; in začel sem jesti bolj razumno, da sem si popravil krvno sliko.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA