vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

blazius
Ciao !

Mam problem , pa bi vprašal če ima kdo podobno izkušnjo . Med tekom me leva noga nekako ne uboga , ne uspem jo lepo postavljati na podlago ( peta - prsti ) ampak mi kr pada s celim podplatom , pa naj se še tako trudim !!! Desna je pa super ! Ne vem kaj naj naredim , ker posredno začne boleti pri golenici ( levi ) in tako ne morem preteči , kolikor bi želel ! :cry: Hvala vnaprej za kakšen odgovor !
 blazius
Ja pa sej ne morem verjet da nobeden ne ve kaj bi to lahko bilo , menda nisem edini v Slo. s tem problemom , al ja ? :shock: :cry:
 blazius
Pokostnica me posredno začne boleti , fora je pa v bistvu v tem da po 2 km. noge ne morem lepo položiti na podlago - na peto , ampak gre kr sama na cel podplat in bolj ko se silim in trudim , bolj iz ritma padam ! Če tečem po gozdu teh težav ni oz. jih ne opazim , verjetno zato ker mehka tla bolje absorbirajo ! Samo kaj mi pomaga tek po gozdu , če bi šel rad tečt na kakšen maraton ??? :cry: :roll:
Uporabniški avatar
 mediterano
Tudi jaz imam podoben problem. Je pa zanimivo, da ko med tekom neham pazit na polaganje stopal na tla, jih spontano začnem pravilno polagat. Se včasih zalotim, da tečem čist normalno, ko se spet spomnim na to. :lol:
 blazius
Ej , hvala ! Mogoče je pa res najboljš zignorirat pa kr tečt , sm tud opazu da je v starih supergah boljš in moram nove še mal ogret !!! :wink:
Uporabniški avatar
 mediterano
blazius napisal/-a:Ej , hvala ! Mogoče je pa res najboljš zignorirat pa kr tečt , sm tud opazu da je v starih supergah boljš in moram nove še mal ogret !!! :wink:

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA